Bazar umanitar*18*
Raspunsuri - Pagina 11
ymca spune:
am platit in aceasta dupa-amiaza iar tranzactiile se vor face maine, pentru:
H235 - 9 RON (aflat la boticelina)
I215 - 11 RON (aflat la dandusa)
Total : 30 RON in contul lui David
si
H133 -2 RON
I186 -4 RON (ambele la selene)
Total: 12 RON in contul lui Alex
maine, dupa ce voi trimite chitantele, voi trimite adresa mea catre posesorii actuali ai obiectelor.
PS: am si eu un of in legatura cu o plata. am efectuat in 13.05 o plata catre mari_paun. pe PM mi-a confirmat-o. Aici pe forum a scris ca inca nu au sosit banii. Obiectul licitat a ajuns deja la mine si fetita mea a vrut sa doarma ieri seara in rochita verde de in cu bretele de la boticelina, deci eu inapoi nu il dau. Plata am facut-o, daca cineva ia la puricat paginile anterioare, ma gaseste ca neplatitoare. Mari e foarte greu de gasit, iar eu am transmis datele tranzactiei mele catre ea si catre mamagiuliei. Deci din punct de vedere organizatoric toate sunt bune si frumoase, doar ca eu vreau sa fie restabilit adevarul istoric si sa confirme si titularul de cont plata mea, aici, public.
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca am platit in aceasta dupa-amiaza iar tranzactiile se vor face maine, pentru: H235 - 9 RON (aflat la boticelina) I215 - 11 RON (aflat la dandusa) Total : 30 RON in contul lui David si H133 -2 RON I186 -4 RON (ambele la selene) Total: 12 RON in contul lui Alex maine, dupa ce voi trimite chitantele, voi trimite adresa mea catre posesorii actuali ai obiectelor. PS: am si eu un of in legatura cu o plata. am efectuat in 13.05 o plata catre mari_paun. pe PM mi-a confirmat-o. Aici pe forum a scris ca inca nu au sosit banii. Obiectul licitat a ajuns deja la mine si fetita mea a vrut sa doarma ieri seara in rochita verde de in cu bretele de la boticelina, deci eu inapoi nu il dau. Plata am facut-o, daca cineva ia la puricat paginile anterioare, ma gaseste ca neplatitoare. Mari e foarte greu de gasit, iar eu am transmis datele tranzactiei mele catre ea si catre mamagiuliei. Deci din punct de vedere organizatoric toate sunt bune si frumoase, doar ca eu vreau sa fie restabilit adevarul istoric si sa confirme si titularul de cont plata mea, aici, public. |
ymca , imi cer scuze insa am trimis un mesaj pe forum in care iti spuneam ca cei 15 lei sunt cu siguranta de la tine, chiar daca nu apar initialele tale
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 18+ si mami de Ema
boticelina spune:
Gata, sunt curata ca lacrima, am achitat tot ce aveam in finalizate Am trimis pi mail poze dupa chitante, incepem dansul pt alte achizitii
Ymca ma bucur tare mult ca va place rochita si te rog sa nu mai razi de cutiile mele, ca la mine daca are 4 laturi, fund si capac e buna de folosit. Cutia aia de servetele intrunea toati conditiili
Azi ma duc la posta sa iau coletul de la Carmina si sa-l pun pe cel pt Crialex06
Va rog insistent, inca o data sa scormoniti dupa 2-3 body-uri cu maneca scurta 98-104. Pot avea orice culoare si pot fi si mai rufoase, important e sa nu stea cupilul cu rinichii ranjiti la toboganele din parc...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ymca spune:
multumesc mult mari foarte mult. eu am vanat cu ochi de vultur toate mesajele aparute dar nu am vazut niciunul, asa ca stateam in fiecare zi si ma-ntrebam ce sa fac, sa mai raportez, sa tac. acum sunt satisfacuta si pot sa merg la cumparaturi din nou
saryta spune:
Gata am castigat papuceii argintii si cizmulitele yupiii ... maine pun banii.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
boticelina spune:
ymca, vrei sa-ti pun azi la posta rochita rosie? Ca oricum am drum. Intreb in eventualitatea ca sunteti plecati in mega-weekendul de Rusalii ...
Daria vroaiam sa-ti zic ca poti sa pui si hainutele Corneliei in pachetul pt mine, ea singura n-o sa-ti propuna asta, ca e prea cu bun-simt, dar la mine e mai sigur, oricum fi-mea e deja la ea acasa in casuta Mariei
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
szivarvany spune:
citat din mesajul lui boticelina ymca, vrei sa-ti pun azi la posta rochita rosie? Ca oricum am drum. Intreb in eventualitatea ca sunteti plecati in mega-weekendul de Rusalii ... Daria vroaiam sa-ti zic ca poti sa pui si hainutele Corneliei in pachetul pt mine, ea singura n-o sa-ti propuna asta, ca e prea cu bun-simt, dar la mine e mai sigur, oricum fi-mea e deja la ea acasa in casuta Mariei Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Da sa traiti.
Sper din suflet sa reusesc sa fac maine si coletul asta maricel ca-mi vine seful al`mai`mare, iar
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Leditia spune:
citat din mesajul lui madyrizi Leditia, crezi ca i-ar veni lui Mihaita al meu? are circumferinta 44. http://lh5.ggpht.com/_9y1FwuCc47Q/S8GYVP3vhOI/AAAAAAAAOz8/27MGi9mh0Yc/a29.jpg www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex |
m-am uitat,pe eticheta scrie 46.Eu zic ca-i vine,si-o sa-i vina si la vara dk ii mai creste capsorul,sigur ii mai creste :)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
diana2242 spune:
marybehappy eu am trimis scaune de masina si au cam 7 kg in sac de plastic transparent si cu adresa pusa pe el,acum toata schema cred ca este sa nu cedezi daca ele iti zic ca nu se poate expedia asa si sa te intoarca sa il reambalezi,si cadita de plastic am primit-o la timpul ei tot prin posta intr-un sac transparent.acum vezi tu cutia daca o ai este cel mai simplu.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
Leditia spune:
Si vin si eu cu intrebarea,k eu nu stau sa urmaresc cine si ce primeste..dar totusi,coletele puse la inceputul sapt nu au ajuns?ymca,anca,ada??nimeni,nimic?
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general