copil 3 ani- manifestari

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Cand tipa, eu aplic o metoda pe care am invatat-o de la profesorii si apoi de la studentii mei:D. Cu cat tipa el mai tare, cu atat vorbesc eu mai incet. Mai devreme sau mai tarziu, inceteaza din tipat ca sa ma asculte. Am renuntat sa-i spun - atunci, pe loc - ca nu-i frumos, ca scoala vecinii, ca etc.

buna idee, cred ca e singura metoda care nu am incercato pana acum impotriva tipetelor, o sa incerc sa vad daca merge si daca e buna dau o cafea (noi am ajuns la capatul rabdarii cu tipetele copilului, are deja 4.7 ani, am avut perioade cand nu mai suportam nici sunetul de la tv, atat eram de stresata de tipete) in ultima vreme e drept ca atunci cand tipa (in joaca, de suparare etc) si are un "interes" zice : am tipat, nu mai tip! sunt cuminte!, sau daca ii zic "nu primesti x lucru pentru ca ai tipat toata ziua" vine repede raspunsul (tipat sau plangacios), "ba primesccccc, nu mai tip acum" nu zice niciodata cand e amenintat "nu mai tip" mereu zice " ba primesc /ba merg etc" in functie de interes.

Mergi la inceput