Piatra Neamt, Perla Moldovei (80)
Raspunsuri - Pagina 5
elena_adina spune:
Neata!
allexa - vreau si eu o cafea,imi dai?Cum a reactionat Razvan la cantecele?
Va pe toate!
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
Eftimie C. spune:
Buna!
Iar la munca
Ellinia si eu as mai bea cafea, dar deja cred ca am depasit norma pe ziua de azi
Noi am stat in casa in weekend pentru ca tati a fost schimbul 2 la petrecania din Strand si vremea nu ne-a incurajat sa iesim si noi, dar duminica noaptea am facut-o lata (fara copii) pana la 5 dimineata .Ce obosita ma simt!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eftimie C. Buna! Iar la munca Ellinia si eu as mai bea cafea, dar deja cred ca am depasit norma pe ziua de azi Noi am stat in casa in weekend pentru ca tati a fost schimbul 2 la petrecania din Strand si vremea nu ne-a incurajat sa iesim si noi, dar duminica noaptea am facut-o lata (fara copii) pana la 5 dimineata .Ce obosita ma simt! POZE Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003) |
Ti-am trimis un PM, a ajuns? Intreb, pt ca am mai avut mesaje trimise si neajunse la destinatar
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cosminiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eftimie C. Buna! Iar la munca Ellinia si eu as mai bea cafea, dar deja cred ca am depasit norma pe ziua de azi Noi am stat in casa in weekend pentru ca tati a fost schimbul 2 la petrecania din Strand si vremea nu ne-a incurajat sa iesim si noi, dar duminica noaptea am facut-o lata (fara copii) pana la 5 dimineata .Ce obosita ma simt! POZE Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003) |
Obosita ,obositadar e oboseala placuta....
fara copiimai zic si eu viata
LA MULTI ANI !!!(cam tarziu m-am trezit si eu!)pt anii de la casatorie.E frumos cand te uiti in urma si vezi cat timp ai petrecut cu fiinta iubita.Sa dea DD sa fie cat mai multi ani si neaparat frumosi si sanatosi
Mai rau e ca eu de ex. nu realizez ca au trecut anii si ma consider ca atunci cand aveam 20 si ceva.Nu ma plang...doamne fereste!!!ca tot tanara sunt ziceam si eu asa
Gata ma apun ca lucru ca ma trage valul spre melancolie
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
allexa06 spune:
Noi am fost la dispensar,la controlul lunar si Stefanut la 5 luni are 7,500 kg si 70 cm si cel mai important , sanatos tun
elena_adina - iau placut tare mult si le asculta mereu,ii place mult " hai hui" si-mi spune " mami pune-mi muzica cu Razvan in viteza !" Se aseaza in fata calculatorului cu mainile pe masa si canta dupa melodii...l-au dat gata , adica si pe noi . Inca o data , multumesc mult !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
lunna27 spune:
salut
citesc si nu-mi vine sa cred...va plangeti ca aveti o zi libera???!nu stiu cum e la voi,dar unde lucrez eu,nu se platesc orele suplimentare,nici liber nu-si pot lua oamenii pt ca nu au inlocuitor,de TESA ce sa mai zic...pt noi nu exista ore suplimentare,oricat ai sta la fabrica tot asa esti vazut (si daca se poate sa stai 24 din 24),deja numai cand ma gandesc ma iau nervii,pt ca se profita peste tot de ceea ce se intampla in tara,de stres nu mai zic
scuzati ca nu m-am putut abtine,dar simteam nevoia sa intervin
in rest nu e nimic nou la noi,am o perioada nasoala asa ca nu ma bagati in seama,de asta prefer sa stau in umbra,stau si zic si eu ca toata lumea:bine ca am serviciu,chiar daca e de kkt
in caz de vreo intalneala,va rog sa ma anuntati si pe mine
n buna!
LoraG76 spune:
Dana, nici la noi nu se mai platesc de vreun an orele suplimentare, dar se fac. Si eu, una, ma plang ca sunt multe zile libere in Romania de azi, nu ca nu m-as bucura cand le am, personal, dar la nivelul la care suntem ca si economie, asta mai lipsea, da...sa mai avem cateva libere in plus, festivalele berii si alte prostii.
Si sotul meu va avea cu 25% mai putin si face ore suplimentare la greu si lucreaza si sambata si duminica si nu-l plateste nimeni dublu si nici zile libere la schimb nu i se dau, asa cum prevede legea, insa ce poate face? Si eu voi avea poate 600 de lei in loc de mult mai mult cat mi s-ar cuveni conform contributiei indemnizatie de crestere a copilului...dar, iarasi, ce pot face? Asta e tara in care traim si daca astia nu sunt in stare sa scoata tara din rahat decat luand de la cei mici si neinsemnati....ce putem face? Ne revoltam, stam suparati, nu mai visam, nu mai vedem nimic bun...si la ce bun toate supararile? Ne scot supararile din mocirla? Nu. Asa ca mai bine zambesc azi si imi spun ca maine poate va fi mai bine..si va fi, pentru ca imi doresc asta, trebuie sa fie mai bine. Ma bucur de ceea ce am, atat putin cum e...eu ma bucur.
Imi pare rau ca esti in starea asta si sunt sigura ca va fi bine, trebuie sa-ti revii!
Lora, mami de Iustina si 25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
magdaR spune:
Buna dimineata!
Soarele e sus, e cald afara, suntem sanatosi (atat cat se poate), asa ca trebuie sa ne bucuram si sa multumim lui Dumnezeu de tot ce avem. Sa lasam tristetile si grijile deoparte...oricum nu ne ajuta la nimic daca ne facem griji. Sa ne bucuram mai mult de fiecare lucrusor pe care il avem sau il putem face.
Deci, haideti sa bem cafeaua de dimineata. Pentru cine vrea, am si ciocolata calda.
Sa aveti o zi frumoasa!
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Hai ca e soare in sfarsit! Lasati depresiile si supararile si zambiti, ca vine o vara lunga si calda (o hamsie, o berica?)
Laura, tin sa te contrazic in teoria ta cu zilele libere si mersul prost al economiei. Romania e printre tarile europene cu cele mai putin zile libere. Tarile nordice, unde economie e bine mersi si productivitatea la cote foarte ridicate, oamenii munci au un ritm lent de munca, au multe zile de concediu si multe sarbatori legale (cand e inchis tot, inclusiv magazinele).
Danutza, fruntea sus si CV-uri trimise peste tot unde e ceva ce suna bine pt tine. Asta e singura solutie. Statul in depreise si plansul de mila proprie nu ajuta. E greu, stiu, dar depinde in primul rand de tine sa faci o schimbare pozitiva.
Rares al meu tuseste de vineri plin, cu expectoratie. In rest, nu are nimic. Ii dau mucosin si acc, ceai de busuioc cu miere. Aveti alte idei? Asa m-am saturat (si mai ales el, sarmanul) de crizele de tuse din noapte.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Eu raman la parerea mea, totusi...pana ajunge Romania la nivelul tarilor nordice... Or avea aia ritm lent, da' noi muncim de ne rupem in doua. Vorbesc doar din punctul meu de vedere, nu ins. ca e valabil pt. toata lumea, e doar parerea mea.
Lora, mami de Iustina si 26+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)