FIV Dr. ALBU DRAGOS 4
Raspunsuri - Pagina 2

violeta70 spune:
Mirelush cand mai repeti beta? Banuiesc ca nu stai tu cuminte pana la prima echo. La doctor ai fost, ce ti-a spus?
Te pup si
si burtica.....poate se ia
Pupici la toate fetele Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi

speranta2 spune:
Fetelor,
mi-a venit rezultatul la AMH si este 0.22(postmenopauza<0,4). Nu stiu ce sa mai zic...
O sa ma duc la Albu sapt viitoare sa vedem ce zice.

violeta70 spune:
Speranta imi pare rau! Cred ca o sa fac si eu acest AMH, in felul asta vad cum stau. Multa bafta!

adipapazi spune:
aolea, MIRELA, doamne ce veste frumoasa!hai sa fie cu noroc si cu lipici si cu botez!bravo, fata draga, bravo!
Adi +10

adipapazi spune:
speranta2, nu dispera, si eu am AMH mic si m-am dus la albu si i-am plans pe umar si mi-a zis ca stie fete care au ramas cu amh de 0,1. hai curaj, ca ce-i al tau e pus deoparte! ti-am scris ca sa nu lesini pana sapt viitoare cand ajungi la albu.
Adi +10

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anabel79 mirela ai incredere in Dzeu va fi bine...incearca sa gandesti pozitiv, esti pe clexane acum?iei vitamine? ![]() ![]() 31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1 |
am incredere
iau si clexane de 4000, femibion ca il aveam de la unguri, aspenter, acid folic, magne b6, siofor plus 600 de utrogestan

mirela2 spune:
citat din mesajul lui goggy Mirela, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! ![]() ![]() ![]() MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
pupi, ti am spus ca vreau sa te ajung

mirela2 spune:
citat din mesajul lui violeta70 Mirelush cand mai repeti beta? Banuiesc ca nu stai tu cuminte pana la prima echo. La doctor ai fost, ce ti-a spus? Te pup ![]() ![]() ![]() Pupici la toate fetele ![]() ![]() ![]() Adriana |
nu cred ca mai fac vreo beta
pana pe 2 mai e un pic