Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
heidy spune:
Adaugati-ma si pe mine in listuta. Pls..
DN: 18.06.1981
UM: 28.02.2010
DPN: 05.12.2010
11+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P mirunam .. vreau sa iti vad si eu pozele de pe picasso .... da-mi si mie link-ul 14+ |
Lidia, ti-am trimis pe PM adresele de e-mail si parolele atat pentru Picasa cat si pentru user-ul comun. Te asteptam si pe tine cu pozici
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +
anya2010 spune:
citat din mesajul lui Lidia_P mirunam .. vreau sa iti vad si eu pozele de pe picasso .... da-mi si mie link-ul 14+ |
Ti-am trimis PM cu adresa si parola de picasa. Intri acolo si gasesti albumele foto ale multor fete din odisee, inclusiv al Mirunei. Poti sa adaugi si tu albumul tau. Gasesti instructiuni pe prima pagina a capitolului.
Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
celesta spune:
Waaaa fetele... nu-mi imaginam ca Romania a ramas in urma la moda de gravidute pt ca in general a tinut pasul in moda si tehnica... desi imi spunea sora-mea recent ca a intrat in niste magazine cotate bine acum ceva vreme in Bucuresti si a dat numai de chinezisme ordinare...
Da-ti o rata pe la Esprit ca am vazut pe site modele misto de gravidute, atat ca mie una mi s-au parut scumpe... de la ei cumpar mereu haine, dar numai la reducere ca atunci au preturi umane...
15+
heidy spune:
citat din mesajul lui anya2010 [quote]citat din mesajul lui Lidia_P mirunam .. vreau sa iti vad si eu pozele de pe picasso .... da-mi si mie link-ul 14+ |
Ti-am trimis PM cu adresa si parola de picasa. Intri acolo si gasesti albumele foto ale multor fete din odisee, inclusiv al Mirunei. Poti sa adaugi si tu albumul tau. Gasesti instructiuni pe prima pagina a capitolului.
Daca se poate sa imi trimiti si mie sa va vad si eu.
Merci.
11+
ana_o spune:
Miruna, Anya, VA ROG, vreau si eu parola pentru e-mail, ca n-o am, pls, pls, pls!
Multumesc!!!
Ca vreau sa ma uit si eu peste lista trimisa de Joy!
Ana
16
anya2010 spune:
Celesta la noi ajung hainele care nu s-au vandut in alte tari, cu toate astea preturile sunt la fel de mari. De exemplu am luat de la Zara din Barcelona o geaca in toamna lui 2007 cu 35 euro(colectie noua), la noi am vazut-o in magazin in toamna lui 2008 cu 350 lei(aprox 85 euro)
Ana 15+
Minunea mea
poze
ioanast spune:
Azi schimb semnatura! Uraaaaa! Se mai simte careva grasa si greoaie?
13+ mami de Irina (10.02.2007)
anya2010 spune:
citat din mesajul lui ana_o Miruna, Anya, VA ROG, vreau si eu parola pentru e-mail, ca n-o am, pls, pls, pls! Multumesc!!! Ca vreau sa ma uit si eu peste lista trimisa de Joy! Ana 16 |
Ti-am trimis
Ana 15+
Minunea mea
poze