Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina
Anya asa e. Plus ca asistenta lui mi-a zis la tel ca daca nu sunt pacienta lui..nu sunt sanse, ca are deja ocupat! sugubina +11 |
Nu am mai auzit asa ceva! Poate nu poti sa te programezi cu urgenta. Eu am doua programari la el, in iulie si in septembrie si nu m-a vazut de 7 ani
Oricum e un timp dificil cu care comunici greu, dar e de incredere.
Acum cateva saptmani am auzit povestea unei fete care a avut probleme de la inceputul sarcinii pe care nu le detaliez ca dati in paranoia . In luna a 6-a - 7-a au descoperit ca bebe are o malformatie foarte grava a diafragmei si nu are sanse de supravietuire. Au hotarat sa faca comisie si sa hotarasca avortul terapeutic. Mai aveau doar 2 saptamani ca sa decida altfel trecea perioada in care este permis.
Totusi, pentru o ultima problema l-au rugat pe Herghelegiu sa ii faca o eco. Rezultatul: bebe sanatos, ceea ce are nu este malformatie, este altceva care se corecteaza de la sine si nu pune nicio problema.
Am fost surprinsa ca au vazut-o mai multi medici si cuvantul final l-a avut el.
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +
anya2010 spune:
Da miruna, e bun dar am auzit si cazuri in care s-a inselat. Povestea o mamica pe un forum ca i-a zis Herghelegiu ca are copilul malformatii. La ea era prea tarziu sa mai faca ceva, asa ca a asteptat pana la nastere. Si surpriza copilul era perfect sanatos. Pana la urma nici un medic nu e Dumnezeu, se mai poate insela.
Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
Siuta spune:
Mai profit de ocazie ca sa imi intregesc colectia de maxidresses o pasiune mai veche
[/quote]
Mirunam ,si eu vreau maxidresses !!! Unde gasim ??
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta Mirunam ,si eu vreau maxidresses !!! Unde gasim ?? Andreea, mamica de Anastasia http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community |
Pai, eu am un cult... asa ca iti dau toate detaliile:
Zara: alba simpla, din panzica, foarte frumoasa - 200 Ron;
Kiabi: gri, din bumbac - 50 Ron (nu am vazut-o decat pe site)
Marks & Spencer: neagra simpla, bumbac gros - 200 Ron;
Mayashop: o multime de modele (printre care si cea cu care sunt eu in pozele de pe Picasa ) foarte colorate. Magazinul este undeva pe Decebal aproape de p-ta Alba Iulia. Ca preturi, intre 70 - 180 Ron
La Mayashop daca il cauti online sa nu te sperii! Arata horror si site-ul si rochiile, in realitate sunt foarte dragute si au si multe tunici colorate
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya2010 Da miruna, e bun dar am auzit si cazuri in care s-a inselat. Povestea o mamica pe un forum ca i-a zis Herghelegiu ca are copilul malformatii. La ea era prea tarziu sa mai faca ceva, asa ca a asteptat pana la nastere. Si surpriza copilul era perfect sanatos. Pana la urma nici un medic nu e Dumnezeu, se mai poate insela. Ana 15+ Minunate sunt lucrurile tale Doamne! Minunea mea poze |
Groaznic, nu am auzit povestea. Din pacate la noi e bine sa ceri nu o parere ci 10... trist, sa nu poti merge la un medic si sa stai linistita.
anya2010 spune:
Am citit povestea acum vreo 4 ani ca ma pusese nasa sa ma interesez de Herghelegiu. Am citit si bune si rele despre el, ca despre toti medicii..la noi cam e dupa cum ai noroc din pacate
Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
heidy spune:
Wow...
Am lipsit o saptamana si mi-a trebuit inca o saptamana sa ajung la zi cu cititul :).
Felicitari tuturor pentru vestile bune.
heidy spune:
Am avut si eu astazi un control de rutina si maine facem si ecografia pentru DT (trebuiau invers, dar nu am inteles eu bine). La ecografie se pare ca suntem mai mari cu cateva zile decat dupa calculul cu UM, avem 12 saptamani fix.
Trebuie sa recunosc ca astazi este o zi buna, mai ales dupa ce am iesit de la ecografie .
11+