Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Te invit daca vrei sa papi si tu!

Ana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Vin telepatic, cu burtica dupa mine , adica in fata mea

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Tot feliata era si asta, e vina mea ca nu m-am uitat , nu mi s-a intamplat pana acum. Insa cu mana pe inima va zic ca nu mi-a mai pasat nici de indemnizatie, nici de reducerea la bugetari cu 25%, ci numai sa nu pateasca bebe ceva, ca ne-om descurca noi.Acum inteleg de ce unele femei, zic ca daca le-ar da DD un bebe, ar fi multumite si cu 600 lei.
Va

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Tot feliata era si asta, e vina mea ca nu m-am uitat , nu mi s-a intamplat pana acum. Insa cu mana pe inima va zic ca nu mi-a mai pasat nici de indemnizatie, nici de reducerea la bugetari cu 25%, ci numai sa nu pateasca bebe ceva, ca ne-om descurca noi.Acum inteleg de ce unele femei, zic ca daca le-ar da DD un bebe, ar fi multumite si cu 600 lei.
Va

mamica de fetita si 20+

Oramona, sa stii ca de vreo 2 luni am devenit foarte sensibila la unele aspecte. Si acum, mai mult ca oricand as face orice doar sa fie bebe bine si sanatos, ca in rest mereu imi zic ca Dzeu e mare si nu ne lasa pe noi, mai ales pe copii.

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu nu primesc nici aia 600 de lei,pentru o intrerupere de cateva zile in cartea de munca.M-au dat in somaj si nu am stiut ca sunt,si am depus dosarul la somaj dupa cateva zile si iaca...bani ioc.Dar nu conteaza!bb sa fie bine.

Ana20+

Mergi la inceput

Asa e , Ionela

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Nerantula,te asteptam cu vesti bune,da?!

Mai Zoze , tu ma faci sa ..

Despre mine .. am facut luni amniocenteza la Medlife, mai dureros si stresant decat eram pregatita , acum astept cu nerabdare sa treaca cele 2 saptamani 'critice' si, desigur, rezultatul. Cel mai greu e ca l-am dus pe Gruia in provincie, ca sa pot respecta indicatiile de 'repaus fizic si .. nu numai' si mi-e dor de el cumplit! E prima noastra despartire, nu prea stiu sa traiesc fara el
Bebe din burtica a inceput sa fie din ce in ce mai activ, aseara chiar l-a vazut (sau a vazut-o? ) si tati miscand, ne-am emotionat foarte tare

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multu, zoze.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

vanny, si eu tot pe 28 am echo morfologica... Am niste emotii... Nu am mai fost de pe la 13 saptamani. Doamne ajuta sa fie totul bine !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 20+

eu am fost vinerea trecuta la echo de control.....dar tot am emotii...si asa este Doamne Ajuta sa fie totul bine!!!
Se pare ca mai multe fete cu echo morfologica pe 28: eu, andra_b si luy
E_cami bine ai venit, sarcina usoara si la termen, felicitari pt baietel

20+

Mergi la inceput

Ana 25, nu sunt chiar sigura, dar daca intreruperea nu-i mai mare de 2 saptamani, poate iei totusi indemnizatia. Legea zice de venituri impozabile in ultimele 12 luni. Si intr-o luna se socoteste ca ai venituri daca este acoperita mai mult de jumatate de luna. Asa si noi am avut 2 luni cate 5 zile fara plata si suntem privati. Dar totusi in lunile alea am avut venit. Acum tu stii mai bine exact de ce perioada este vorba. Te

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput