Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 20
kittyescu spune:
Buna buritici,
Am intrat sa va salut si sa va spun ca va pup. De saptamana asta suntem in concediu de odihna si apoi intram in prenatal. Ne pregatim incet-incet si incepem sa cumparam lucrusoare pentru marea intalnire cu delfinasul.
Am o intrebare "intrebatoare". Cele care ati mai nascut si ati folosit pompa de san, ce parere aveti despre pompa manuala de la NUK, http://reclama/detalii.php?cod=NU03 ? Am auzit ca ar fi ok, dar inca nu m-am prins cum functioneaza
Sau ce recomandari aveti in acest sens?
Va rog frumos imi dati si mie pe PM user-ul si parola de la albumul de poze, ca le-am uitat.
Multumesc frumos si va
,
29+
coteasca spune:
Neatza fetele! Am vazut ca vb de cafeluta...eu acum ma delectez cu una cu lapte
, bine ca nu beau in fiecare zi, dar mai beau si eu din cand in cand. Aseara am incercat sa ma epilez cu lama si am avut ghinion, nu am reusit deloc oricat as fi incercat asa ca azi mi-am facut programare sa ma epilez ca nu se mai poate sa stau asa. Am incercat si varianta cu oglinda dar nu mi-a iesit, eu nu stiu cum reusiti voi.
De dimineata am avut niste mici dureri de burtica cand ma intindeam in pat, acum nu stiu daca o fi fost ca aveam vezica plina sau mi se intindeau ceva ligamente o data cu mine. Voua vi s-a intamplat????
Va las, ma apuc sa citesc din urma in timp ce
savurez din cafeluta cu lapte.
33+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
Victo spune:
corina, nici eu nu reusesc epilat acasa.
de-abia ma descurc sa fac dus :)
nu ma ajuta nimeni cu spalatul cuptorului? am pus solutie sanox, no scratch..nu mere :(:(
Paula
cu
Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica
crissy77 spune:
Victo,
se pronunta frantuzeste, cu "z" dar pe la gradinita toti o striga dupa cum se scrie
. Buna intrebare asta cu cuptorul. Astept si eu solutii, eu am incercat cu cif pasta si inca o solutie pt inox dar nu am reusit mare branza. Iar autoclean-ul... sucks. Aceeasi pb o am cu plita (vitroceramica), cea mai fina particula de praf se vede
bumblebee, cred ca am uitat sa-ti multumesc pt voturi
. 

eladeea, sa stii ca se poate
. Uite, cazul meu de ex: in lista de messenger am elevi de la 18 clase + colegii de serviciu + prietenii + pers de pe site-uri de sociaizare. Daca voteaza toti zilnic, timp de o saptamana... se depaseste 1000 p. Bine, asta in cel mai favorabil caz.
Si eu sunt in asentimentul paulei, nu zic ca ma omor dupa caldura dar nici frigul nu-l suport
.
eladeea, daaa,
cred ca asta e ceam mai frumoasa perioada, de cand incep ei sa poceasca cuvintele si pana cand intra la scoala... Drum bun... adica fara gropi sa nu-si toceasca rotile la masina
. Eu i-am zis ca noaptea-i buna atunci cand doarme linistita si nu viseaza urat 
anca,
inghititoarea de bebelusi
larissa, pai nu tine la secret numele cartii
. Cat despre memoria lor... si-a adus aminte de un eveniment care s-a intamplat o singura data, cu un an in urma (cand i-au luat sange pt analize). La ei creierasul e ca un burete, sau vorba lui taica-mio, e noua banda. Intra si tu pe www.talentedenazdravani.ro O sa trimit link si in contul comun, sunt multe idei pe care le poti pune in practica pt copii 3-11 ani.
anca,
bietul copil... De cand i-ai descoperit problema? Si in cati ani preconizezi ca se va corecta?
rodyka, participati si voi cumva la concursuri? Da, siteul e super, tipa care il administreaza e "colega" cu mine la "Colectie", avem fetite de aceeasi varsta. Aoleo ce etapa ne asteapta si pe noi... Ha, ha, stiu ei mai multe decat noi ![]()
katalina,
, toti sunt dulci in anumite etape din viata lor.
Eu nu prea mi-am notat perlutele ![]()
Ni le mai amintim din cand in cand si mai intinerim o zi
.
Ma bag sa schimb si subiectul
Cristina
26 s cu
&
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kittyescu Buna buritici, Am intrat sa va salut si sa va spun ca va pup. De saptamana asta suntem in concediu de odihna si apoi intram in prenatal. Ne pregatim incet-incet si incepem sa cumparam lucrusoare pentru marea intalnire cu delfinasul. Am o intrebare "intrebatoare". Cele care ati mai nascut si ati folosit pompa de san, ce parere aveti despre pompa manuala de la NUK, http://reclama/detalii.php?cod=NU03 ? Am auzit ca ar fi ok, dar inca nu m-am prins cum functioneaza Va rog frumos imi dati si mie pe PM user-ul si parola de la albumul de poze, ca le-am uitat. Multumesc frumos si va , 29+kittyescu |
eu am luat Avent Isis, recomandata de mamicile pe care le stiu
Oana
32+ AMR 7- Matei
maya71 spune:
Si eu am avut platfus, nu am stiut pana intro zi cand mi/am luat o pereche de pantofi cu pernuta in dreptul 'scobiturii' din talpa... asa de bine am mers... Am inceput sa merg 'pe varfuri' f mult prin casa, calcam mai mult pe latura exterioara a piciorului iar cand am dat de tocuri... s/a rezolvat.
Anca, pune/l pe Vlad sa mearga pe varfuri... il faci balerin pana la urma (glumesc) sau cauta acei pantofi cu pernuta de care am zis (nu stiu unde, eu am dat de ei intampaltor) il ajuta sa se formeze scobitura.
Krissy, zau ca tot il astept (soarele)... dar sa nu vina noaptea
eee si atunci ar fi bine, oricand numai sa fie mai repede.
sorina_goga spune:
Buna dimineata si de la noi!

Racusor, azi mi-am adus aminte de tine. Am fost sa-mi iau sange pt repetare IgM - toxoplasma (ultima data) si era alta tanti la luat sange si cum venele mele sunt mai dificile m-a intepat de nu mai puteam de durere, ca la sfarsit era plina de bulinutze roz. Mi-am adus aminte cum spuneai tu ca erai cat ai stat in spital

.
Eladeea, votat 302, multa bafta si poate poate castigati ceva.
Am vb ieri cu puiutz_mic la tel, este bine doar ca este foarte aglomerata la munci.
Fetele vreau si eu parola sa vad pozele cu viitoarele mamici.
Va
si o zi cat mai frumoasa!
PM: la noi (alba iulia) abia se facuse senin, ca iar au aparut nori de ploaie. Cred ca i-ai trimis de la Tg Mures paula_m
33+
Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt
coteasca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo corina, nici eu nu reusesc epilat acasa. de-abia ma descurc sa fac dus :) nu ma ajuta nimeni cu spalatul cuptorului? am pus solutie sanox, no scratch..nu mere :(:( Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica |
Incearca cu detartrant NUFARUL

33+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
michelle1981 spune:
anca, crissy, larissa, rodyka simpatici, haiosi si isteti copilasii vostri. Despre ce carte era vorba, larissa?
katalina, eu nu beau cafea, decat 1-2 ori pe luna eventual, si doar degust (cand face mama la ibric). Acum am inceput sa mai beau fara cofe la servici, pt aroma. Insa nu simt nevoia.
kittyescu trebuie sa iti activezi mesageria privata ca sa iti trimitem parola
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu 
sorina_goga spune:
Apropo de batistuta bebelului, eu mi-am achizitionat-o din Iasi, de la ofarmacie (48 lei), sora mea o foloseste din prima zi iar nepoata nu comenteaza deloc. Nu prea ii place cand ii pune ser fiziologic dar la zgomotul de la aspirator nu comenteaza.
33+
Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt