Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Azi e joi, sunt libera. Asa ca tb sa-mi fac norma pt toata saptamana

Si eu beau cafea... acasa un 3 in 1 (dizolvat in cana mare) si la scoala o cescuta de cafea naturala (50 ml).

Si cu cafeaua am avut o mica discutie filosofica cu Elise de genul "dar bb cum creste mare la tine in burtica daca el nu poate sa manance?". I-am explicat ca bb papa tot ceea ce pap eu, se hraneste odata cu mine. Intr-o duminica "Mami, ce ai in cana?", eu "cafea" dupa care a urmat morala "eu nu am voie cafea ca sunt copil, bblusii nu au voie cafea ca ei sunt si mai mici etc"

Si ultima, promit
Noi seara avem un ritual inainte de culcare: pipi, spalat, imbracat pijamaluta dupa care ea se duce la tat'su care o aduca in brate si o pune in pat, inveleste, pup, noapte buna. Aseara "mami, dar ce inseamna - noapte buna - ? Ca noaptea e afara.... si cum adica e buna?"

Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Si ultima, promit
Noi seara avem un ritual inainte de culcare: pipi, spalat, imbracat pijamaluta dupa care ea se duce la tat'su care o aduca in brate si o pune in pat, inveleste, pup, noapte buna. Aseara "mami, dar ce inseamna - noapte buna - ? Ca noaptea e afara.... si cum adica e buna?"

Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

trebuie sa le notezi undeva perlutele... is mortali copilasii astia si le umbla mintea de numa...

apropo de asta, ieri ziceam la un moment dat drum bun (cuiva la telefon) iar Eric ma intreba: 'Unde e drum bun?' ce sa-i spun copilului? i-am explicat atat cat sa poata el pricepe ce e cu 'drum bun'...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Neata Burtici, Mirele, Prietene dragi!

DEEAELA... acum am vazut PM.ul si m/am deslusit unde sa votez. Gata, am 'infaptuit/o', ceva cu 287 sau 297. Hmm, tare imi merge la inimioara cand ma uit la el... si nu stiu de ce dar de fiecare data imi dau lacrimile.
Asa sunt eu... ma 'topesc' si pe Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Katalina eu beau cafea in fiecare dimineata inca din luna a 4a , inainte nu am baut, dar acum una cu cofeina si una fara, dr mi-a spus sa beau linistita ma ajuta sa merg la toaleta,
Crissy ce imi place de Elise!!
Racusor chiar asa serios este??

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

sa le notati toate perlele eu le-am scris si acum ma distrez cand le citesc!

acum la 6 ani intrebarile sunt de natura filozofala si sa te fereasca DD sa folosesti o explicatie pe care nu o intelege...ca mori cu DEX-ul in mana si degeaba!

Imi amintesc cand vlad avea 4 ani si a vazut-o pe o prietena insarcinata in 6 luni!

Intrebarea a fost cum a ajuns bb in burtica?
Iar deductia lui logica a fost ca l-a inghitit cu apa!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Eu am luat saltea de cocos, si ieri cand mi-a venit restul comenzii, au "uitat " sa-mi puna salteluta de infasat, eu tot intrebam de ea, toata lumea, nu ca este asa ca am desfacut tot (nu eu), le-am aranjat, si nu e... of ca ma enerveaza magazinele astea care incearca mereu poatele merge!!!
Si nici salteaua pt patul mare nu au audus-o ca a furat-o cineva din depozit!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Anca bine ca l-ai pus la punct cu piciorusele pe domnisorul mic, eu am platfus la ambele, si trebuie sa-mi iau incaltari cu juma' de numar mai mari!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mortala Elise...si eu rad zilnic de perlutele si deductiile Alexiei. Mai nou i-am luat o carte super...si lucram din ea...( a mea e fan carti). La un moment dat sunt niste obiecte colorate si de exemplu la masina lipsesc rotile, la cufar manerul, la scaun picioarele etc. Ei trebuie sa ghiceasca ce lipseste....si pe langa astea era si un ceas fara ace. Zice fi'mea corect la toate cand ajunge la ceas...serioasa....cica: lipseste patul ( ta'su de cand dormim in camere separate din cauza de burta si copil ce vrea cu mine doarme cu ceasul desteptator in pat in dreapta). Am ras vreo jumate' de ora....de imi era teama sa nu ma apuce contractiile . Aseara a fost asta. Si au o memorie fantastica. Tot asa in carte pe una din pagini era un urs cu o floare, o pisica cu minge, elefant cu umbrela etc. Fiecare animal avea un obiect. In prima faza trebuia sa numeasca obiectul din mana dupa care urma sa dam pagina. La pagina urmatoare erau desenate animalele dar fara obiecte si trebuia sa zici ce avea fiecare. Ei fi'mea a numit corect toate 6 in timp ce eu si ta'su habar nu mai aveam...dar pe bune ca nu mai stiam ca iepurele avea floare etc. Chiar i-am facut testul si lui ta'su si nu retinuse. E super cartea...una dintre cele mai bune pentru copilasi. Noi avem f f multe carti pentru Alexia pentru ca ei de mica i-au placut cartile.

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Crissy, tare incerc sa nu mai mai stresez... daca as avea un inel ca la Arabella sau 'bagheta magica' (uff, Samantha unde esti cand am nevoie de tine?!)poate asa as putea (glumesc).
Sper sa fie doar o mica perioada cu moralul cazut. Dar cand urmaresc dupa calendar, cand stiu ca se poate si... nu se infaptuieste... cand ma gandesc cand si cand ca as fi fost in 27 saptamani ma apuca cate o jale... dar 'noroc' ca ma tine putin.

Pufescule, bine c/ai revenit

Dragaicooo, ma lasi cu 'ochii in soare'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

la dreptul s-a mai corectat stangul are bolta plantara prabusita si cand oboseste il doare!

choar si osul se vede diferit dreptul de stangul si ne luptam cu platfusul lui de ceva ani!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput