Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Praji, vreau si eu. Am zis ca fac in weekend, o tarta cu visine, sper sa iasa. Asta e si motivul pentru care astept cu nerabdare weekendul!!!

RODICA, ce burtica frumoasa ai! Iti sta foarte bine. Esti foarte sexy!

Io nu iau batista bebelului, ca parca prea ma tem. Deocamdata voi folosi o pompita, vedem daca raceste daca e cazul de mai mult...

Cristina 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Rodica,ti-am vazut pozele, cred ca o sa iasa o dolofana Hannah,ai o burtica tare rotunda, si tu tare sexy,mi-ai dat idee sa fac si eu poze in lenjerie sexy.

Va pup fetele, eu va citesc mereu pe fuga, nu am timp sa mai scriu cu nazdravanii mei. Rid cu ei si le spun ca vom avea 4 cucuri in casa,valeuuuuu

Catalina 27+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Giorgia
Eram pe punctul de a intreba ce e aia batista bebelusului (habar nu aveam) insa dupa ce am citit de la pah 10 pana la pag 12 m-am lamurit .Am multe de invatat
Ca tot vorbiti de dulce eu pap grau cu lapte.Imi era asa pofta
SI mie mi-a propus sotul ca face tarta cu capsuni din curte in week-end.Abia astept

32+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 8 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Buna seara fetele
Imi cer scuze ca nu am intrat pana acum sa va scriu ce am facut la doctori dar de-abia acum m-am linistit putin cu alergatura.
Raportez deficienta de proteina C (adik mi se coaguleaza sangele prea repede sper ca am inteles corect) in urma analizelor de la Fundeni. Destul de delicata problema asa ca am inceput inca de ieri injectiile cu Fraxiparine(acelasi lucru ca si Clexane); pe care trebuie sa le fac seara singurica (sa vedem cum m-oi descurca in seara asta).
Acum nu imi ramane decat sa fac tratamentul si sa ma rog la Dumnezeu sa raspund bine la tratament si sa inceapa bebe sa creasca mai bine in greutate.
Urmatoarea eco o am pe 11, tot atunci o sa fac si analizele la sange iar, iar pana atunci trebuie doar sa asteptam.
va multumesc mult fetelor ca ati fost alaturi de mine.

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

Mergi la inceput

Mirela, felicitari iubita pentru vestile bune asteptam si confirmarea de la eco (dar sunt sigura ca ai un sambure-sau mai multi- acolo la tine)

in alta ordine de idei, dupa cateva nopti nedormite, am intrebat-o pe dr dc pot sa dorm pe spate, sau pe care din parti??? (auzisem ca nu e bine sa dormi pe dreapta), si mi-a spus ca pot dormi oricum (numai pe burta nu) atata timp cat ma lasa bebe; adik dc el nu face figuri si pot respira bine pot dormi oricum.
Voua ce v-au zis doctorii???

26+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

fetelor,mie imi e rau de vreo cateva zile mai mereu,o stare de greata continua...aseara nu puteam adormi din cauza senzatiei de,acum nu am stare iar

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Am intrebat la farmacia de la colt cat costa batista bebelusului si este 42lei
In mall, la sensiblu e 48 lei.
Carla mi-a spus ca a luat-o dintr-un magazin cu 20 lei. A mai luat-o cineva asa ieftin? In ce magazin o pot gasi?....cu haine si biberoane pt copii?
La real, carrefour se gaseste asa ceva?

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

eu am luat-o la 45 lei acum 2 ani...nu cred ca exista mai ieftin de 40 lei...poate Carla a luat pompita pt nasuc nu batista bebelusului

asa arata www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.pcfarm.ro/images/batista_bebelusului.jpg&imgrefurl=http://www.pcfarm.ro/subcateg/2472/Protectie-si-confort&usg=tXeFYOAmno49IrNe8YzUNGlekVI=&h=250&w=130&sz=5&hl=ro&start=4&sig2=dXXRhChiFSrCi24T5nX1CA&um=1&itbs=1&tbnid=A3HVuAxjb0a07M:&tbnh=111&tbnw=58&prev=/images%3Fq%3Dbastista%2Bbebelusului%2Bpret%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1&ei=Xyf0S4_lHYzEMeeKuesM" target="_blank">batista bebelusului

Bamboletta 25+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Carmen-mi-am facut pandispan dupa reteta ta a iesit super am mancat deja jumate

Carla-acum am citit ca ai luat-o din magazin cu produse de la unguri atunci e posibil sa coste 20 de lei...eu in iasi nu am gasit-o mai ieftin...si da e fff buna batista bebelusului...cu pompita nu scoti mai nimic...si il chinui si pe bebe

Rodyca-ai o burtica sexy...parca esti in ultima luna

Grety-o sa fie bine

am fost afara prin ploaie cu umbrela

Bamboletta 25+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Mirela, felicitari iubita pentru vestile bune asteptam si confirmarea de la eco (dar sunt sigura ca ai un sambure-sau mai multi- acolo la tine)

in alta ordine de idei, dupa cateva nopti nedormite, am intrebat-o pe dr dc pot sa dorm pe spate, sau pe care din parti??? (auzisem ca nu e bine sa dormi pe dreapta), si mi-a spus ca pot dormi oricum (numai pe burta nu) atata timp cat ma lasa bebe; adik dc el nu face figuri si pot respira bine pot dormi oricum.

26+ cu Eric Nicholas
Pozici

M-am uitat putin pe pozele tale din semnatura. Sunteti niste frumosi....mi-a placut mult asta :
http://picasaweb.google.com/grety.niku/GretyPozeDiverse#5459666153293111538
Aveti o gramada de ani impreuna....

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

26+ cu Eric Nicholas
Pozici

M-am uitat putin pe pozele tale din semnatura. Sunteti niste frumosi....mi-a placut mult asta :
http://picasaweb.google.com/grety.niku/GretyPozeDiverse#5459666153293111538
Aveti o gramada de ani impreuna....
Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

ti-ai gasit-o pe poza
multumesc frumos
am cam crescut impreuna

26+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput