BV Ada, Moni,Zguby,Mary,Rocsy,Virgi!mai-iun10 (87)
Raspunsuri - Pagina 6
gabriela_s spune:
Hello din nou,
multumesc pentru suport moral...desi nu sunt aia care sa ma plang,uneori imi ajunge la os
Nu stiu ce atitudine am sa adopt in fata rudelor,ideea e ca in orice caz m-am decis sa apelez la "ajutorul" lor cat mai putin.Nu consider un ajutor sa te oferi sa faci anumite lucruri pentru cineva si apoi sa ii scoti ochii sau sa crezi ca asta iti permite sa ii dictezi viata-in cazul meu cam asa este.Tinand cont ca voi fi pe teritoriul lor,nu prea imi permit sa ii flituiesc...
De asta din toamna cand scapam de rata auto ne vom cauta chirie,fie ce-o fi,chit ca imi taie astia toata indemnizatia aia afurisita.Mi-am calcat pe inima si mi-am facut si un card de credit la care mi-am propus sa apelez doar in caz de forta majora,ca sa nu ne mai stie nimeni neajunsurile.Uneori simt asa o satisfactie ciudata din partea parintilor cand apelam la ei,ceva de genul "v-am zis ca nu o sa reusiti".Poate gresesc eu,normal mi s-ar parea ca un parinte sa se bucure pentru reusitele copiilor ,nu invers,eu sper ca ei totusi o fac si vor doar sa ne dea o lectie.In fine,nu e placut sa "intinzi mana".
marylenacine stie,uite de exemplu,medicul meu este de garda sambata,daca te ia cumva vreun gand sa nasti in week-end pot sa te asigur ca ai fi pe maini bune-asta ca sa te mai linistesti.
mie mi-ar placea sa nasc sambata,toti vor fi plecati,asa ca as putea si eu linistita sa ma duc sa imi vad de ale mele la spital,am totul pregatit frumosdata trecuta barbat' meu era mai alb la fata si mai speriat decat mine,ii tremurau si mainile.tin minte si acum faza din usa salonului de travaliu,cand EU l-am batut pe el pe spate si i-am zis ca o sa treaca repedede au ras asistentele alea de noi.
andrada n-am stiut ca esti medic-in cazul asta ai o bila alba pt ca te descurci singurica.
nici mie nu mi se pare aiurea sa plec cu copilul mic,atata vreme cat imi iau masuri de siguranta si iau la mine tot ce e nevoie,am pediatru cu care pot tine legatura telefonic oricand samd.nici eu nu inteleg ce se poate intampla ACOLO si nu se poate intampla aici...nu e razboi,nu e foamete,nu ma duc undeva in pustiu...
Mai cred ca in curand trebuie comprimata lista de pe prima pagina ca nu o sa mai incapa atatia bebelusi
Si apropo,cate "vrabiute" avem...si arareori cate un "cocosel".Sa inteleg ca lunile august si septembrie sunt luni bune de conceput in special fetite
M-am uitat in oglinda si mi se vad iar coastele(nu va ganditi totusi ca sunt costeliva ca nu-s) ,a coborat bine de tot burtica.Ce o fi,ce o fi...azi o simteam pe pitica impingand cu capul spre iesire,treaba care bineinteles imi provoaca niste dureri acolo...dar sunt fericita la fiecare miscare din asta,ma simt mai aproape de marele moment.Si contractii pregatitoare am inceput sa am intr-o veselie,toata ziulica.
Cine a mai ramas de nascut azi?
HAI ROCSY asteptam vestea cea mare!
Refacere usoara noilor noastre mamici Virgi,Moni si Mary,fara gargauni post-partum!!!
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 37+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai
Aniska80 spune:
Buna dragele mele!
Felicitari fetelor care au mai nascut,recuperare usoara si multa sanatate!Sa va traiasca comorile!
Noi suntem foarte bine,facem baita,ne place,sugem tatica fara nici o treaba,gata s-a acomodat,insa au cam inceput colicii....si imi este asa mila de ea saracuta!
Va pup si mai intru sa mai vb...scuze ca intru asa de rar dar stiti si voi cum este ...totul se schimba!
Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)
!!!
maribell spune:
HOLA CHIKAS.....
AM VENIT SI EU DE LA SPITAL...IN MARE TOTUL E BINE, DOAR CA M-A ENERVAT DR-UL PT CA MI-A FACUT UN CONTROL PE MASA CU DEGETE....BRRRRR....CA SA-MI ZGANDARE DOPUL....VOI ATI MAI AUZIT ASA CEVA, CA EU DE CAND VA CITESC, NU AM MAI AUZIT ASA CEVA.
mi-a curs sange, iar in prezent imi curge ceva maro...destul de mult, despre care mi-au zis ca e normal.......si ma doare rau inghinal....animalul
va dati seama, daca a durut asa la un control....dar cand o iesi bebik pe acolo.......?????????????? brrrrrrrrrrrrr
ce sa mai zic...asta e....mi-au zis ca asa se grabeste procesul....
la monitorizarea contractiilor, a iesit ca am una la 20 min.....iar inimioara bebitei bate bine !!!
am fost si la endocrino.....cu zaharul e ok....chiar normal, drept urmare am scapat de intepaturi...dar tot mai trebuie sa mai tin regim pana nasc.....dar cred ca o sa-l tin si dupa....pt ca m-am obisnuit cu el si ma simt bine, si poate mai slabesc...
astea sunt vestile despre noi....
CORINA ma bucur multa ca ai iesit din butoi...fii mai optimista si totul o sa fie bine
si da MARISA_ANA mi-am revenit, optimismul e la cote maxime....de fapt, la mine e faza cu extremele....cand optimista cand cad in depresii si ganduri paranoice.....
MADUTZA si eu de abia merg pe stada...si toata lumea ma intreaba daca mai pot.....la cat de maaaaaaaree sunt....
RUXI SUNT SUPERBI BEBEII TAI.....sa-ti fie sanatosi, papaciosi si necolicosi...MULTA PUTERE ITI DORESC PT CA CU 2...E JALE !!!! SA TE AJUTE DOAMNE DOAMNE SA TRECI PESTE ORICE INCERCARE !!!!
DUNEMAIRE nastere usoara !!!!!
ANAMARIAM bine ati venit acasa.....foarte emotionanta poveste nasterii mirunicai....parca ma vedeam pe mine....multa sanatate si fericire familiei tale...
BINE ATI VENIT ACASA MIRA SI MAIA ....ma bucur ca sunteti bine si maia e o papacioasa, sper sa-i treaca si colicii...
ARTU multa sanatate lui PHILIP......
ALY
ALEESICOO ma bucur mult ca ne dai vesti bune....tine-o tot asa
LENABUM
MAITREVI MULTUMIM
MARIA SUPER FERICITA 38 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
andradap spune:
Mary, felicitari!
Sa-ti traiasca voinicelul si sa te bucuri de el mereu! Sa fie sanatos si tu sa ai suficient laptic!
Sabina, da i-am facut pasaport saptamana trecuta. Nu am asteptat prea mult si am fost si bagati in fata... avand in vedere ca era copilul asa mic (doar 2 saptamani). Dar ne-am dus mai pe la sfarsitul programului. Practic, cu 1/2 de ora inainte de terminarea programului ne-am infiintat in fata ghiseului si am spus ca nu putem sta mult cu copilul asa mic. Si uite asa pe 13 mai, a doua zi il si ridicam. I-am facut din acela temporar valabil doar 1 an ca sa putem sa il luam repede. Celalat, electronic era gata prea tarziu. Asa, la anu' ii facem altul... oricum isi va schimba mult trasaturile.
Gabi, chiar daca e "teritoriul lor" incearca totusi sa te impui. E copilul tau si tu, ca mama stii cel mai bine ce-i trebuie puiului.
Fug ca s-a trezit fomila!
biajitaru spune:
Buna fetelor!
Felicitari Diana, Alina, Moni, Zguby, Madamar, VIrginia Multa sanatate, recuperare usoara si bebei sanatosi si papaciosi
Azi am fost si eu la medic nu de alta dar ieri mi-o luase razna tensiunea 15/16 cu 9/10. Bebe e ok are 3.2kg da e un pic tahicardic probabil din cauza tensiunii mele. Vineri merg din nou la control si a zis ca daca nu scade tensiunea nu mai pot naste natural
Acu tre sa-mi iau tensiunea odata la 6 ore si sa scriu in caietel
Uff si vremea asta nesuferita care ne tine in casa
Va pup,
Bia
Bia 34+
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maribell HOLA CHIKAS..... AM VENIT SI EU DE LA SPITAL...IN MARE TOTUL E BINE, DOAR CA M-A ENERVAT DR-UL PT CA MI-A FACUT UN CONTROL PE MASA CU DEGETE....BRRRRR....CA SA-MI ZGANDARE DOPUL....VOI ATI MAI AUZIT ASA CEVA, CA EU DE CAND VA CITESC, NU AM MAI AUZIT ASA CEVA. mi-a curs sange, iar in prezent imi curge ceva maro...destul de mult, despre care mi-au zis ca e normal.......si ma doare rau inghinal....animalul va dati seama, daca a durut asa la un control....dar cand o iesi bebik pe acolo.......?????????????? brrrrrrrrrrrrr ce sa mai zic...asta e....mi-au zis ca asa se grabeste procesul.... la monitorizarea contractiilor, a iesit ca am una la 20 min.....iar inimioara bebitei bate bine !!! am fost si la endocrino.....cu zaharul e ok....chiar normal, drept urmare am scapat de intepaturi...dar tot mai trebuie sa mai tin regim pana nasc.....dar cred ca o sa-l tin si dupa....pt ca m-am obisnuit cu el si ma simt bine, si poate mai slabesc... astea sunt vestile despre noi.... CORINA ma bucur multa ca ai iesit din butoi...fii mai optimista si totul o sa fie bine si da MARISA_ANA mi-am revenit, optimismul e la cote maxime....de fapt, la mine e faza cu extremele....cand optimista cand cad in depresii si ganduri paranoice..... MADUTZA si eu de abia merg pe stada...si toata lumea ma intreaba daca mai pot.....la cat de maaaaaaaree sunt.... RUXI SUNT SUPERBI BEBEII TAI.....sa-ti fie sanatosi, papaciosi si necolicosi...MULTA PUTERE ITI DORESC PT CA CU 2...E JALE !!!! SA TE AJUTE DOAMNE DOAMNE SA TRECI PESTE ORICE INCERCARE !!!! DUNEMAIRE nastere usoara !!!!! ANAMARIAM bine ati venit acasa.....foarte emotionanta poveste nasterii mirunicai....parca ma vedeam pe mine....multa sanatate si fericire familiei tale... BINE ATI VENIT ACASA MIRA SI MAIA ....ma bucur ca sunteti bine si maia e o papacioasa, sper sa-i treaca si colicii... ARTU multa sanatate lui PHILIP...... ALY ALEESICOO ma bucur mult ca ne dai vesti bune....tine-o tot asa LENABUM MAITREVI MULTUMIM MARIA SUPER FERICITA 38 cu ANDREEA ANTONIA AMR: CAT SE POATE DE MULT!!! http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24 |
pregateste-te de nastere. nu mai e mult. maine cred ca esti nascuta
Ioana5255 spune:
Andra sapt viitoare ma mobilizez si eu cu fetele, pe asta ma bazez si eu ca sunt nou nascute si nu avem cum sta cu ele pe la usi. merci de info.
corinasmile spune:
Fetelor, mesaj de la R_ocsy:
S-a nascut Ana Sofia, 3.3 kg, 51 cm, Apgar 9
Corina 34s+ cu Maria
AMR - mai putin de 6s si apoi...
theophillina spune:
BRAVO VIRGINIA
BINE AI VENIT PE LUME BEBE IOANA
Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Mami Virginia, recuperare usoara, laptic in titi si felicitari pentru fetita ta.
Theodora 34+ Stelios
AMR 6 saptamani
BEBE STELIOS