BV Ada, Moni,Zguby,Mary,Rocsy,Virgi!mai-iun10 (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

HAI R_OCSY

HAI MARYLENAC

HAI MADAMAR

HAI ELA

HAI MONI_OR

SA AVETI NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI..

Elena 35+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Moni, felicitari!!! Sa va traiasca si cea de-a doua minune din viata voastra! Sa fie sanatos si sa aibe parte numai de bucurii!

Gabriela, cu primul am plecat in Grecia cand avea 4 luni. Iar acum am rezervat in Turcia inca din martie pt perioada 28 august- 12 sept. La mine nu se baga nimeni sa imi judece actiunile in privinta copiilor pt ca sunt medic si chiar de multe ori mi se cere sfatul pt copiii altora din neam. Evident se cruceste toata rubedenia ca mergem cu nou-nascut la mare, dar nu sufla nimeni in fata mea Si ar fi si culmea... cand ma stiu cat sunt de riguroasa cu conditiile in care il tin pe cel mic. Am grija sa fie totul curat. Nu intra si nu pune nimeni mana nespalat pe maini. Evident nu exagerez cu pus de masti... Asadar, pediatrul copiilor mei sunt in primul rand eu. Apoi, poate fi chiar mama (pediatru cu specializare pe recuperare) care sta 2 etaje mai jos. Ca tot a venit vorba, mi-am adus aminte ca pe Dominic chiar nu l-am inscris inca la pediatru. O s-o sun maine pe doctorita sa o anunt ca mai avem un pui de 3 saptamani si cred ca ne vom vedea cu ea direct la 2 luni pt a-i face vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Salut fetelor, nu am mai scris, doar azi am ajuns la calculator. Va informez ca pe 15 mai, ora 13,07 s-a nascut Luca Stefan 3,400 kg si 50 cm, dupa 7 ore de travaliu terminate cu o cezariana. Suntem bine sanatosi , multumim Domnului. Felicitari tuturor mamicutelor care au nascut pana cum si multa bafta celor care urmeaza.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

eu am cam ramas in urma cu ce s-a mai intamplat pe la odisee..va citesc mai mereu, dar acum cu nasterile se termina rapid un capitol..ma doare spatele de la stat mult pe scaun asa ca patul e acum prietenul meu..

FELICITARI MONICA..REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS SI MANCACIOS

Si felicitari tuturor celor care au mai nascut..nu va suparati ca nu nominalizez dar am ramas in urma rau..

Noi suntem bine doar ca nu mai am rabdare..abia astept sa-mi tin bebicul in brate..

Elena 35+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui zguby77

Salut fetelor, nu am mai scris, doar azi am ajuns la calculator. Va informez ca pe 15 mai, ora 13,07 s-a nascut Luca Stefan 3,400 kg si 50 cm, dupa 7 ore de travaliu terminate cu o cezariana. Suntem bine sanatosi , multumim Domnului. Felicitari tuturor mamicutelor care au nascut pana cum si multa bafta celor care urmeaza.
Va pup!

felicitari, zguby!bun venit pe lume Luca Stefan!

ce tare esti cu "va informez" ,mi s-a parut tare haioasa exprimarea dat fiind continutul informarii .

am uitat sa va zic ca aseara am fost si eu la medic, cu o seara in urma ma apucasera contractiile dureroase, ma gandeam ca gata, pana aici mi-a fost. dar se pare ca bebe nu se grabeste asa tare, toata nebunia fusese generata de faptul ca exagerasem eu cu joaca cu cel mic (in curand cel mare) - faceam pe calul prin casa (va imaginati, da, o gravida in aproape 37 de saptamani, in 4 labe, cu burta pana la pamant si cu un nazdravan in spate care dadea pinteni sa merg mai repede ).
deci, prognoza medicului pt nascare ar fi undeva la inceputul lui iunie, peste maxim 3 saptamani...pe de-o parte abia astept, pe de alta ma cam trec fiorii...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (36+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

HAI ROCSY !
HAI MARY !
HAI VIRGINIA
FELICITARI MONI! SANATOS SI REFACERE RAPIDA!
dr tau a fost foarte operativ si sper ca ti-a fost destul de usor ca ai reusit deja sa ne anunti. Te asteptam acasa cu si cu o poveste frumoasa .

Ana Maria 37+ cu Marisa Alexandra

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Buna fetele!

Felicitari mamicilor
Bine ati venit pe lume puiutilor. Sa cresteti mari si sanatosi
HAI ROCSY, MARY, VIRGINIA
Felicitari MONI, ZGUBY

N-am mai trecut demult pe aici dar la citit am incercat sa tin pasul si am avut emotii pentru fiecare mamica ce isi tine acum odorul mult asteptat in brate. Motivul? Am inceput curatirea cuibului cu zugravit, vopsit si tot tacamul.
Astazi am programare la dr. Abia astept sa vad ce mai zice ca am muncit si eu la curatenie cot la cot cu ceilalti. La eco de la 30 saptamani bebe era mai mare cu 2 saptamani.

Nana optimismul tau este extraordinar. Mi-a placut ca ai luat initiativa si le-ai dat peste nas la toti cu sfaturile lor. O mamica stie intotdeauna mai bine ce e bine pentru ea si puiul ei. Bravo.

Bubu iti doresc multa putere sa poti trece de primele luni cu colici mai usor. Bine ca te ajuta cineva macar ziua.

Sabina iti doresc multa sanatate, poate se rezolva totusi fara operatie.

Sorana din tot sufletul iti doresc sa treci cat mai repede peste problema cu sanul. Stiu exact ce inseamna pentru ca asa am patit si eu data trecuta. Pompa nu poate desfunda canalele cum ar face-o un copil. Nimeni nu a stiut sa-mi dea un sfat pertinent, auzeam doar cat de usor le-a fost altora sa alapteze si eu saraca .... Acum insa sunt hotarata sa fac tot posibilul pentru a reusi. Bine macar ca a inceput sa se retraga nodulul. Incearca inainte de muls sa tii comprese cu apa calda pe partea dureroasa. Ajuta la deblocarea canalelor.

Gabriela_s Vivela si Andrada au mare dreptate. Nimeni n-are dreptul sa-ti organizeze viata si sa te judece pentru actiunile tale si ale sotului tau. Iar treaba cu "ce va mai trebuia un copil" este de-a dreptul monstruoasa. Cel mai bine e sa iei atitudine si sa le spui in fata sa-si vada de treaba. La mine nici prin cap nu le-ar trece sa-mi spuna asa ceva. Soacra-mea ma suna si ma intreaba daca poate sa-i dea sa manance nu stiu ce fel de mancare. Hai, capul sus. Nu te lasa doborata.

Trimit mesajul ca mi-e teama sa nu-l pierd.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BRAVO ZGUBY77

BINE AI VENIT PE LUME BEBE LUCA STEFAN

Sa cresti mare, sanatos, papacios si necolicios!

Mami Zguby77, felicitari, refacere usoara, mult laptic si te asteptam cu pozici si povestea nasterii cand poti.

Theodora 34+ Stelios

AMR 6 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Buna fetelor,
aper ca nu m-ati uitat. Nu am mai reusit sa intru, se pare ca meseria de mamica e destul de solicitanta.
Cu detalii despre noi revin mai tarziu, acum vreau sa va anunt ca Marilena a nascut un Tudor Mateo de 3500gr, scor 9, tare frumusel. Se simt bine amandoi, Marilena a vut ceva probleme cu tensiunea, acum sper ca se odihneste.
Felicitari tuturor fetelor ce au nascut si bafta celor care tb sa nasc!
Merg sa dau lui bebe sa pape
Va pup, revin cu detalii si despre noi si despre Marilena

37+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Revin ca sa schimb semnatura

mamica fericita de Tudor Andrei

Mergi la inceput