ASLO marit - povesti de succes
Raspunsuri - Pagina 2
Deianira spune:
Eu am avut ASLO 800 la un moment dat, a fost ok dupa cateva injectii cu moldamin, da' injectiile alea eu nu le uit in veci, au fost absolut groaznic de dureroase.
Nicoleta spune:
Nu e funny? Stefan s-a trezit cu febra mare, il doare in gat cand inghite... Sper sa ma sune inapoi de la cabinet sa pot face o programare, sper sa-i faca testul rapid de streptococ, sper sa... sper sa... Nu stiu ce sa mai sper. Si de marti ia Ospen.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
blackgirl0 spune:
Eu am avut 831 ASLO spre 14 ani. Nasol este ca am avut si ceva semne de afectare cardiaca (am avut scutire de la sport in generala si liceu) si am avut de prima intentie penicilina injectabil (10 zile, din 6 in 6 ore) si pe urma Moldamin injectabil cam 3 ani!!! Am facut enorm de multe exudate faringiene, am ajuns intr-un final la ASLO 300 unde am spus gata si m-am oprit! (asta spre 17 ani). Nu am mai repetat ASLO, insa am nascut normal (adica am trecut printr-un travaliu de 13 ore) si nu am avut niciun fel de durere cardiaca. Insa stiu ca sunt un pacient neascultator , mai ales ca la vreme rece si umeda mi se umfla articulatiile mari si ma dor.
In copilarie, am fost permanent sub supravegherea unui cardiolog pediatru.
Nicoleta, nu-i de glumit! Ia in serios problema, sa nu ajunga si Stefan cu amigdalele mari, urate, purulente (cam toate racelile mele erau bacterine).
adda_lili spune:
Mamici e foarte important ca sa faceti moldaminul cum va prescrie doctorul si nu e bine sa intrerupeti o zi pt ca daca intrerupeti tratamentul urmatoarea injectie e ca si cum ar fi inceput iar tratamentul deci e foarte important sa tineti cont de ziua care ii faceti avand in vedere ca moldaminul e un antibiotic cu spectru mai larg la copii o saptamana adica 7 zile dar stiu ca mai este un preparat similar moldaminului care are spectru de 14 zile dar acum in momentul acesta numi amintesc, iar daca aveti de facut un tratament de mai lunga durata puteti intreba medicul el sigur stie denumirea ca e mai usor de facut la 14 zile.
Nicoleta spune:
Am fost joi la pediatru, i-a facut hemoleucograma din deget, analiza a aratat o uusoooara infectie, a zis ca vom continua cu Ospen. Vineri i-a aparut o afta, deci febra era, ca si la fratele sau, "virala", herpangina. Dupa 2 luni dr a zis ca vom repeta ASLO. A zis ca valoarea nu era de speriat, si ca vom vedea.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!