Prietene la bine si la greu - 16
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Lidia74 spune:
MONIS vaz ca ai crosetat si matale hainute pt Iulian. Ma bucur cand vad ce iese din mainile voastre de mamici... Iulian nu atenteaza la florile din ghiveci (de pe podea)?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Good evening,ladies!
Tina,multumesc frumos pt reteta,dar sunt la dieta...,nu mai pap paine ala de o saptamana,doar neagra,si aia o feliuta pe zi sau chiar deloc.
Tina,felicitari si pt George si pt sot!
Andre,am nevoie de dieta,ca vreau sa incap din nou in hainele de dinainte de gravizenie. Mai zi-ne "d`ale lui Buni" ca e simpatica!
Chiara ce mai face? De ce esti atat de stresata cu obezitatea,tu sau tati ati fost plinuti in copilarie(acum clar nu sunteti!)
Coque,si eu am fiert carne astazi(gaina de tara care miroase).Am fiert-o separat,apoi i-am dat vreo 2 clocote si in supa,blenduita a iesit super.
Labartzata(colorata) maine-i gata!!!!
Am cantarit morcov,50 ml=70 grame. Monis m-am apucat din nou sa gatesc,am copil papacios! Well,nu papa cantitati industriale,dar 40-50 grame papa.
Raluci,super! Abia astept sa vad lista cu alimentele permise/nepermise,si mie mi-au dat,sunt curioasa daca coincid(mai exact daca nutritionista de la Silhouette e buna).
Si eu am 5 mese pe zi,dar eu uit gustarile,si mai adaug la mesele principale,din pacate....
Apoi....eu am mare probleme cu apa,mie foarte rar mi se face sete,si mi-e greu sa ma obisnuiesc sa beau
Bafta multa cu dieta!
Lauriciu,ceaiul de soc este bun in timpul dietelor,ajuta la eliminarea apei. Nu stiu daca o fi permis in alaptare,si miroase cam...bleah.
Saru`mana pt retete(am salvat-o si pe cea pt Raluci)
Mami.Ilinca,imi pare rau pt incercarea esuata. Dar de ce trebuia s-o tineti in brate?
Ma bucur ca v-a placut cartoful. Si totusi,astia au un gust diferit de cartofii dulci papaciti de mine inainte...
Alinush,multumesc frumos. Si aici ploua,dar noi astazi am mers afara,merge liftul!!!!
Monis,deci nu e prea buna `reteta` pt curatenie.... Of,nu stiu ce sa fac,cu ce sa curat. Eu o pun pe o patura,jos,in sufragerie,si ea imediat iese de pe `spatiul permis`,numai pe parchet ajunge si...bravo! se poate sa nu deguste parchetul crezi?
Lili,hai ca acusica ies caisele alea bune....pana atunci,incearca alte fructe.
Mda,si mie mi se pare la fel Zepter,parca sunt sectanti...Am fost `racolata` in facultate,dar am spus `pas`(adica pas,nu pis)
Dankutza,ma bucur sa aud ca Pinky papa! Hmm,obraznica....pai daca ai vedea-o pe Annabelle care se `ratoieste` dand si din maini,tipa si plange cand ii iau ceva din mana(castronel,lingurita),cred ca nu ai mai spune de Pinky ca este obraznica! Pupam fata finuta
Mai fetelor,dar tapioca nu e buna pt bebei?
RamonaC,inseamna ca de acum o sa te vedem si noi mai des?
Smara,Alinush,imi pare rau,dar nici eu nu stiu sa va sfatuiesc....
Andre,nu cred ca va fi mare lucru daca ii dai fetei si cu bibe....de ce sa o lasi sa planga aiurea?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Monis,foarte tare melodia!!!
Cu avocado,nu stiu ce sa zic. Mie mi se pare putin mai greoi,dar cine mai stie?
Acum sa ma laud!!!
Am gatit din nou pt pisicuta,acum a si papat!
Dimineata am facut suculet de morcov cu un degetel de sfecla rosie,care nu a fost acceptat,dar i l-am amestecat cu piure de mar si cereale si a fost bun.
La amiaza piure de morcov,patrunjel si carne,la care am adaugat putin din suculetul ala. A iesit foarte bun!!!
Si a papacit pisicioasa cam 40-50 din ambele! Sunt atat de fericita astazi!
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Andre,am nevoie de dieta,ca vreau sa incap din nou in hainele de dinainte de gravizenie ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 MONIS vaz ca ai crosetat si matale hainute pt Iulian. Ma bucur cand vad ce iese din mainile voastre de mamici... ![]() Lidia ![]() |
am impletit una singura cand eram gravida si nu mai stiam ce sa fac cu timpul liber
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
tu esti bine?
![](pupic.gif)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
dymomo77 spune:
Am intrat ca sa va . Am citit tot dar de raspuns nu mai apuc. Imputita de magaoaie a dat coltu'(se inchide/deschide singur asa ca unica solutie e un calculator nou cel mai probabil saptamana viitoare) Acu' va scriu de pe laptopul sotzului care tropaie langa mine ca vrea sa isi verifice mail-ul(ca pe 1 iunie organizeaza un festival de capoeira la Iasi si mai are de vorbit cu invitatii de afara si cu ambasada Braziliei si azi nu a mers net-ul) In we sunt doar eu cu Danut ca el are ore la IDD la Tg Mures(asa ca nexam laptop). Sper ca de saptamana viitoare sa cumparam un calculator nou si sa pot vorbi si eu cu voi ca omul.
Danut e bine papa ceva mai binisor. Am inceput cu carnitza de curcan(ca aia de pui era horor si la gust si la miros) iar in curand sper sa fac rost de pui de tara(poate aia or fi mai de soi). Azi am luat lapte bio si maine poate incercam si o branzica la masa de fructe. Azi am recoltat si noi urina si proba de kk si marti avem rezultatul. De cantarit nu il mai cantaresc pana saptamana viitoare cand face 7 luni ca ma dispera ca nu creste in greutate(are tot 7kg)Eu stau ceva mai bine cu moralul dar imi e dor de bancuta noastra. inca o data tuturor fetelor dragi(a se citi fara exceptii).
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Lumi - ce ma bucur ca mananca pisicutza . Cred ca e extrem de stresanta orice problemuta legata de puii nostri. Da Doamne sa mearga bine de acum incolo!
deci mar / para 50ml=~50 gr
morcov 50ml=~70 gr
(morcovul era fiert, da?)
sarumana... asa imi fac si eu o idee, deci fructele care ies mai pufoase la razatoare sunt mai usurele... morcovetele, mai greut...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Lumi_Richard spune:
Andre,sper sa nu te prinda.
Eu am fost mare gurmanda de cand ma stiu.Chestia este ca nu ma ingrasam,ma invidiau prietenele ca puteam sa mananc orice vroiam fara probleme. De vreo 3 ani,insa...am luat obiceiuri proaste de la R(dulciuri,in special cioco,seara-eu mancam dulciuri f rar)...nu a fost problema mare...insa cand m-am lasat de fumat,bagam dulciuri la greu si asa m-am procopsit cu ceva kg... Sa stii ca nu fac foamea,mi-am re-personalizat dieta dupa nevoile mele,daca tineam dieta de la ei,plangeam de foame!
Cu sportul nu prea mai reusesc,in afara de vreo 30min pe bicicleta...
Asa,inca o coincidenta-si baiatul lui R e gras!
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Andre,scuze.
Eu am `scapat` la dulciuri la greu cand m-am lasat de fumat,si acum nu mai scap de kg... Daca tineam dieta primita de la ei,umblam lesinata de foame,asa ca am re-personalizat-o.
De ex acum am papat piept de pui cu un morcov,un dovlecel,o feliuta de ardei,un fir de ceapa si unul de usturoi cu o picatura de ulei-facute la cuptor-mai mult decat destul....sau mai mult decat 100g de pastai-idea lor pt cina
Cu sportul nu prea reusesc decat 30 min de bicicleta....la sala nu am reusit sa ajung.
Asaaaa....hai sa-ti mai zic una: si baiatul lui R e grasan!!!
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Ia uite,dom`le! Imi refuza trimiterea primului mesaj,imi da eroare,imi storc creierul sa scriu altul,si vad ca s-a trimis,de fapt,si celalalt!
Mahatma Ghandi