Prietene la bine si la greu - 16
Raspunsuri - Pagina 16
RamonaCopot spune:
Salutareeeeee
de vineri nu mai stiu nimic de voi si tare greu mi-a fost.
Am ajuns la Alba si abia acum o ora mi-au dat atia drumul la net, dupa ce le-am dat ultimatum la telefon, ca daca pana la ora 12 nu am net, sa si-l bage undeva ca nu mai am nevoie de ei si vine alt operator si ma conecteaza instant. Trebuia sa fac asa de luni cu ei, dar nah,...inca mai am incredere in cuvantul oamenilor .
Dominic e bine, s-a acomodat din prima cu casa lui. De fapt cred ca a recunoscut totul destul de bine, ca de cum am intrat pe usa camerei noastre a inceput sa rada cu gura pana la urechi si se uita pe pereti apoi intorcea capul catre mine si radea. E oare posibil sa fi tinut el minte ca aia e camera lui, desi cand am plecat de aici avea abia 3 luni implinite???
Cu surpriza pt soacra... nu am apucat sa ii facem surpriza si sa faca infarct cand ne vede la usa, in schimb a facut un fel de ... inainte si au dus-o cu salvarea spital si cica au si resuscitat-o cu electrosocuri. Imi e mila de ea acum, dar parca vad ca pe masura ce descopar iara cate o magarie de a ei, iara uit de mila. Nici nu stiu cum sa vb cu ea, de frica sa nu o supar si sa faca iara o criza, cred ca iara aplic regula ignorantei.
Va pup pe toate, sperand ca sunteti bine alaturi de fulgusorii voastri frumosi si sanatosi. Printre picaturi o sa ma bag si eu la recuperat.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Raluci, nutritionistul de care vorbesti este cel de la emisiunea "Cearta in bucate?" |
DA
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
grigore_tina spune:
noi ne ducem la cumparaturi si apoi dau examenul.poate reusesc sa intru diseara.
all
sa aveti o zi buna
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
gabitza35 spune:
salutari,
noi suntem mai bine, Eva nu a mai facu febra de marti de la pranz, a mai ramas cu mucii, de fapt are nasul cam infundat, ce la aspirat nu prea iese nimik, am incercat si cu aerosolii... acu', ori am tinut-o prea putin, ori nu stiu care-i problema, ca nu a iesit nika... continui cu ser, ca mi s-a terminat si sprayul de apa de mare si nu am cum sa fug la farma dupa altul; cand vine sotul are sarcina trasata
Eu sunt spre bine, in continuare an nasul infundat, sfaturile legate de tratament abia acum le-am citit, aplic la noapte, daca nu uit
Dragos nu mai tuseste, i-am intrerupt siropul, e ok acum
E posibil sa plecam maine la Craiova, ar fi primul drum cu mucosii, am emotii deja ca nu stiu daca se plictisesc.. in spate cu ei nu incap ca astazi se monteaza scaune auto si sunt late
ne mai auzim...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
laurairina13 spune:
Vorbiti de religia Amway, si mi-ati amintit si mie de niste vecini, ea o tanti linistita de la tara..dupa ce s-au apucat de treaba asta americana, ea era de nedescris,se transformase intr-o cucoana care traia si respira doar pt amway, pt intalnirile lor, congresele lor, cum ca se vor imbogati, ca bla bla..si bineinteles ca l-a cooptat si pe sot..si cand ne intalneam doar de asta zicea.. Mie imi facea impresia ca parca sunt precum martorii aia a lui Iehova, mai avea putin si ma oprea pe strada sa imi dea un catalog de la ei
Tina, bafta mare la examen! eee ce vremuri studentia...
Ce misto mai era...Mi-ai adus aminte de anii mei de studentie, de traiul de la camin cand alta grija nu aveam decat cursurile/ plimbarile/mersu la shopping cu colegele de camera chiar si pt o pereche de sosete, asteptatul bursei, si cheltuitu ei in cateva ore,tabere, intalnelile, fuga in wee'kenduri pe sustache la munte cu vreun iubit..oo..Doamne ce vremuri..
Crissa, te ingrijorai ca blondinul tau nu sta prea mult pe burta si nici nu face intoarceri. Lasa ca acusi se ridica dintr-odat' in piciorute, si face alte nazbatii, de nu o sa stii cand nu le facea de nici un fel..
Iote si rechinasa mea..a uitat sa se intoarca de pe spate pe burta, dupa ce are la activ sportu asta de vro 2 luniNoroc ca vorbeau fetele de pe aici de aia cu un step inainte, 2 forward..
Lumi, Raluci bafta mai fetelor cu dieta, bravo bravo bravo pt vointa voastra!! io...nu mai zic nic...calaresc zilnic cantaru, da nu stiu pt ce..ca mai mult pe alaturi calc..
Dozz astept listuta si concluziile la apica plata ce se gaseste pe la noi..
Andre, nu ii mai spune lu Monisu- Moni, please..ioi, mi s-a facut pielea de gaina pe mine numa gandindu-am si comparand caracterele total diferite ale fetelor. Monis a noastra e Monis, da?
Coque, de 10 ori multam pt linku ala super beton, deja ma bagasem sa vizionez un ep. din Anatomia lui Grey, uitasem de supica lu fiimea pe foc..si muulte muulte altele
Uite ca ai adus aminte de treaba cu absorbtia fierului, eu am intrebat pediatra mea daca are ceva ca ii dau fierul inainte de alaptat, si daca cumva nu se mai absoarbe fierul ca lumea si mi-a zis ca nu are nici o treaba..Eu stiam ca ar fi ceva de nu e bine sa fac asa...dar daca ea a zis asa..nu am mai cercetat..
Si va sa zica si matali esti la dieta?de nu mai tragi seara la cinstiri pe acilea??
Bei , deci avocatu e sau nu permis??ca io i-am facut capu calendar la zmau meu cum ca avocado e cel mai bun pt bebeii la inceputul D. , si acu daca merg la pediatra si vine aia si ma contrazice, pic ca curu in fata lu' al meu...
Cert e ca citindu-va cu carnita, tre sa ma apuc si io saptamana viitoare voiniceste de gatit la prunca..ca tot o aman, si tot o aman..
Mami Ilinca ,bafta la recoltat pisulica maine dimineata!lasa si tu mai mult chestia aia , nu poti sa o lasi si sa pui pampersu pe deasupra cum zicea Many ca a facut la flacau ei?
Of cand va aud de Carrefour/Megaimage/Cora/Dm, si alte alte muulte supermarketuri ma umplu de invidie pe voi, la noi nu e decat Plus si Penny beni..de aici trageti concluzia ca mare lucru in orasu asta nu gasiti, decat bineinteles la pret de mare litoral
Tina ,bafta sa nu fie cu urmari naspa vaccinul! Noi inca nu l-am facut, are cica numai vaccinul de 6 lunite impotriva hepatitei, tetraximul cica nu il au in stoc..si sa mai asteptam..Parca vad ca pe ala tre sa il cumparam noi..
Si spor la invatat si lui Miany, si Laviniei, studentelele noastre
Dankutza, deci Pinky s-a smecherit si scuipa ce nu ii place..hihi..Inseamna ca si voi tre sa va imbracati de scandal cand o hraniti , ca altfel va scrie meniul zilei pe voi Cum te mai intelegi cu doamna bona?e mai ok acum, dupa ce ai lamurit ce vrei si ce nu vrei in privinta micutei dre?
Si iote si pe RamoC ,ai incaput cu toate bagajele sa va intoarceti la socrela acasa? cum e atmosfera ? cum mai papa Dominic?
Gabitza, sa va treaca mucisorii si raceala si tie si la prunci, si drum bun la Craiova, sunt si eu curioasa cum va veti descurca..Si eu tot visez sa ma duc la mama acasa la 600km distanta la vara..asta daca o sa avem banuti..Si tare ma gandesc ca nu rezista mandra atatea ore pe masina, ea deja dupa 30-40min o incepe frichineala si plansetele in scaun..Cel mai probabil ca tre sa o iau in brate..
No, trimit coaja uscata si perpelita , nu inainte sa ma laud ca azi e al 3 somnic al rechinasei pe canapea, (adica nu pe mine, nu in carut leganataa cum dormea pana acum)
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
gabitza35 spune:
s-a facut rechinasa de treaba.... bravo ei si la mai mare...
singurul avantaj pe care il am din faptul ca sunt racita e ca nu mai simt "aburii de cachi" diversificat la schimbatul pampersului, in rest nimik
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laurairina13Andre, nu ii mai spune lu Monisu- Moni, please..ioi, mi s-a facut pielea de gaina pe mine numa gandindu-am si comparand caracterele total diferite ale fetelor. Monis a noastra e Monis, da? |
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Stai ca incep sa gandesc, nu realizez cu ce rezerve de minte, te referi la celebra Moni si de aia sa nu-i spun la Monisu' nostru Moni? M-am prins oare? |
aahaa.., de aia nu imi place mie numele in sine Moni, ca ma duce mintea doar la tuta aia..Dar daca Monis iti da voie sa ii zici Moni, nah..cine is io sa ma supar..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laurairina13aahaa.., de aia nu imi place mie numele in sine Moni, ca ma duce mintea doar la tuta aia..Dar daca Monis iti da voie sa ii zici Moni, nah..cine is io sa ma supar.. |
raluci_b spune:
"protestul a fost stabilit pt data de 26 mai, ora 11 - GUVERN
in fata muzeului Antipa
este necesara o buna organizare si delegare de responsabilitati
PROPUNERI:
- raspandirea informatiei!
- fluturashi / fetele de pe miresici le adapteaza pe cele de data trecuta si care are posibilitatea sa le pritneze in mai mutle ex...sa le raspandeasca prin parcuri
- pancartele sunt deja facute / avem nevoie de doi tatici (sa ii stim) care sa se ocupe la fata locului de gestionarea acestui aspect
- DECENTA PROTESTULUI! o sa avem jucarii, o sa cantam. Aici o sa va rog care eveti copilashi mai maricei si sunteti la capitolul cantecele sa gasiti versurile de la melodiile 'o lume minunata' 'nu mi-e frica de bau bau'... a fost o idee super si o putem pastra si aplica!!
deci sa avem pe hartie versurile si sa cantam
(e vreo mamica priceputa la muzica, ureche muzicala?? care sa dea tonul??? si care sa gestioneze organizat acest punct?)
- Ne cerem drepturile! Nu este in prioritatile noastre sa strigam jos x sau jos y / asa cum am stabilit nu vrem sa politizam demersul
- restul mesajelor raman in picioare (desigur si in functie de evolutia lucrurilor)"
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu