Prietene la bine si la greu - 16
Raspunsuri - Pagina 14
lylyana.ion spune:
Neata!
si atat!
revin!
sper!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
laviniablaga spune:
Raluci, nutritionistul de care vorbesti este cel de la emisiunea "Cearta in bucate?"
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dozz Monis, Dankutza: stiu ca voi ati fost in grija celebrului Doc cat timp erati gravide. Am sfatuit o prietena graviduta sa mearga la el, a mers, i-a placut si e f multumita ca si-a gasit doctor. M-a intrebat cam cand ar fi rezonabil sa ii ceara nr de mobil. I-am zis ca sigur i-l va da el mai incolo, evident ca nu am linistit-o, doar ne amintim si noi ce de anxietati pe capul nostru pe vremea gravidoseniei. Voua cand v-a dat doctorul nr lui de telefon? Prietena mea este in a 13-a saptamana. Multumesc! |
Mie mi-a dat Monis nr lui de telefon. Nu l-am asasinat la tel. Il sunam foarte rar. Cred ca l-am sunat de 5-6 ori pe toata perioada. Mai mult l-am sunat atunci cand am constat probleme cu sarcina. Trebuia sa-l sun sa-i spun ce am facut pe la ecografii.
Tehnica mea era, sa-mi scriu numele pe plicul pe care i-l strecuram in buzunar. Am nume nemtesc. Si el, ma tinea minte. Ma prezentam si el stia ca eram una cu dare de mana si imi rapundea de fiecare data si imi vorbea frumos.
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
laurairina13 spune:
Niatza, imi cer scuze ca nu apuc sa zic mai multe..
Raluci,multam frumos pt rezumat, da vrem mai multe.
Uite eu am o mare mare dilema: cand am slabit acu ceva timp beam ft multe ceaiuri :ceai verde, ceai antiadipos de ala chinezesc si alte prostii...Acu de cand alaptez nu pot sa le beau, dar tot as bea ceaiuri care sa aiba si efect de slabire. Dar nu stiu care ar fi permise in alaptare. Iote aia is curioasa ce zice nenea nutritionistu. Ce ceaiuri sunt permise in alaptare..
Eu momentan sunt mare bautoare de ceai, (apa nu o pot bea neam) beau ceai de anason, fenicul , ceai de toate fructele in diverse combinatii..dar tare as mai bea si altceva , sa stiu ca e bun si la slabit si sa nu treaca in lapte si sa o afecteze pe rechinila.
Si mesele alea de la 10 si 16 is de fructe? iar 7 mic dejun, 13 pranz si 19 cina?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Monisule, uite acu am pus 100ml de para fleoscaita si data pe razatoare pe cantarul de bucatarie si tot 100gr imi arata. Deci sunt cam tot pe acolo 100 ml cu 100gr
rechinas in pozici
coquelicot spune:
Neata licurix, sub genericul 'nu ne-ati intrebat, va raspundem', si eu bagam inainte ceai verde, ceai de papadie si de soc, d-astea pentru drenaj limfatic, detox. Mai scapam si un antiadipos, uneori.
nu as avea curaj sa le folosesc acum(inn nici un caz d-ala antiadipos chinezesc care are senna, poate da diaree la bb), poate doar p-ala de soc.
Si eu sunt mare fan ceai, am acasa o panoplie de ceaiuri.Le beau fara zahar, oricum.
Ceaiurile astea in exces nu duc la carente de fier?
citat din mesajul lui laurairina13 Niatza, imi cer scuze ca nu apuc sa zic mai multe.. Raluci,multam frumos pt rezumat, da vrem mai multe. Uite eu am o mare mare dilema: cand am slabit acu ceva timp beam ft multe ceaiuri :ceai verde, ceai antiadipos de ala chinezesc si alte prostii...Acu de cand alaptez nu pot sa le beau, dar tot as bea ceaiuri care sa aiba si efect de slabire. Dar nu stiu care ar fi permise in alaptare. Iote aia is curioasa ce zice nenea nutritionistu. Ce ceaiuri sunt permise in alaptare.. Eu momentan sunt mare bautoare de ceai, (apa nu o pot bea neam) beau ceai de anason, fenicul , ceai de toate fructele in diverse combinatii..dar tare as mai bea si altceva , sa stiu ca e bun si la slabit si sa nu treaca in lapte si sa o afecteze pe rechinila. Si mesele alea de la 10 si 16 is de fructe? iar 7 mic dejun, 13 pranz si 19 cina? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) rechinas in pozici |
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui coquelicot . Si eu sunt mare fan ceai, am acasa o panoplie de ceaiuri.Le beau fara zahar, oricum. Ceaiurile astea in exces nu duc la carente de fier? |
Uite ca eu pot sa iti spun ca is la fel ca tine, am acasa dulapu plin de ceaiuri, bine..s-au mai terminat stocurile ca in gravizenie nu suportam sa mai beau deloc(e drept ca erau cam toate contraindicate ).
Al meu ma certa tot timpu ca el nu mai are loc de cafea si zahar in dulapu de ceaiuri
Eu am baut ft mult ceai inainte de a ramane insarcinata, si acu ma gandesc ca am facut analize fix inainte de sarcina si la inceputul sarcinii, si nu aveam nici o carenta de fier..Deloc deloc..si tinand cont ca am baut 6 luni cam cate 3 l ceai/zi sa slabesc fix inainte de gravizenie..la mine nu a actionat deloc asupra fierului.
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Lumi uite aici o reteta de pizza din dieta Montignac, acolo ai cum se face blatul de pizza cu faina de soia, integrala si tarate. Blatul ala sigur nu ingrasa, doar ca nu e asa gustos ca blatul de paine alba..Dar e super ok si permis in combinatie cu grasimile.Atata doar ca eu nu l-am facut, sa iti pot spune ca iese sau nu..
Sau daca nu pare ok blatu asta tot pe acolo mai gasesti in listuta de retete inca 4 retete de pizza..poate ti se pare pe acolo un blat ok.
Faina integrala de grau, cea de soia si taratele le gasesti de cumparat la aproape orice plafar.
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Raluci, uite aici o reteta de musaca de dovlecel cu carne de vita fara pic de ulei si pare super ok papica..Asta ca ziceai tu ca ti-a interzis nenea nutritionistu' uleiul.
rechinas in pozici
mami.ilinca spune:
Neata,
Sa va povestesc cum a decurs isprava noastra: trezesc copilu' la 7 ,incepe sa planga normal ii era somn ,in sfarsit atasam punguta fermecata, tati o tine in brate asa mai vertical, eu ii dau bibi cu lapte si asteptam .Teoretic in timp ce papa face pipi. Practic: si-a papat bibi, s-a jucat in brate, s-a plictisit etc pipi ioc. Totul a durat 1 ora.Deci misiune ratata si azi.Pana la urma i s-a facut somnic si s-a culcat.Bineinteles ca dupa ce i-am dat punguta jos si i-am pus pampersul a facut pipi.Probabil e o fetita tare rusinoasa, nu face pipi la tati in brate .Deci maine episodul 3.
Am ajuns sa trezesc copilu' la 7 si inainte ma rugam sa mai doarma un pic sa pot si eu sa ma odihnesc...ce e viata,domne!
Monis: sper si eu sa fie ok, sa nu aiba infectie. Multumesc.
Dozz:noi avem rude implicate marea afacere si sincer nu-i mai recunosc. Ultima data ne-au chemat sa o vada pe fetita si de fapt era pt a ne prezenta niste cosmetice.Am plecat cu un gust amar.Asa cum povesteau si fetele ,asa am patit si noi.Si chiar sunt/erau niste oameni tare ok.
lili_a: eu ii dau tot asa,cam cat o nuca de carnita,dar pedi mi-a zis sa-i dau in fiecare zi. N-o fi prea mult?.Parca imi ramasese undeva in memorie ca nu se da carne in fiecare zi, doar 3 zile pe saptamana cum ai zis si tu...offf
Lumi: teoretic e usor ,practica ma omoara.
crissa13:mameloane de silicon am folosit imediat dupa nastere vreo 2 saptamani. De la Avent. A fost ok cu ele,nu am facut rani etc dar am renuntat pt ca Ili era tare mancacioasa si sugea f bine. Bebe formeaza mamelonul.Bafta sa aiba un bebe papacios si sa nu renunte la alaptat!
ralu_seby: studiez piata in wend cu banane bio si restul. In carfur baneasa e un magazin bio.
coquelicot:folosesc libero pt dra. Legat de pedi sigur e ac. doamna.Pe dr o stim dinainte de nastere de la un curs. Mi-a placut f mult de ea asa ca am apelat cand am renuntat la prima pedi. Mergem la cabinet in sect 1.Da cunosc , orez sarbesc cu legumeam zis pas .
Va pup pe toate.
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)