Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Am vazut ca s-a discutat mai mult despre mancare. E si normal de cand cu diverisificarea asta. Noi mancam cam toate legumele, mai putin ceapa, usturoi (pe care nu le-am incercat) si spanac (care e cah rau de tot). I-am dat si un sfert de ou intr-o zi. Am testat si carnea de pui si de vitel. Nu ne topim dupa ele. Brocoli e cea mai tare leguma pt noi. Acum ne-am oprit pt ca asa cum am mai zis am facut o alergie. Astept sa treaca si apoi reluam. O sa incercam iaurtel bio care mi s-a parut foarte gustos si branzica. O sa cumpar de la magazin pt ca nu am timp sa o fac acasa. Este mult prea agitat ziua ca sa am timp si de asta. Acum ramane sa vedem cat de tare ne plac. Laptic bem in general cam dupa fiecare masa de fructe sau legume. Cam 500-600ml -uneori chiar 700ml pe zi. Depinde cat de multe legume si fructe vrem. Cam atat cu mancarea la noi.

Noapte buna va doresc si putine treziri.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Va pupam si noi de la un cap la altul, stam tare prost cu timpul si ne este dor de voi.

Vroiam sa-i urez si eu Raisei de Katteryna multa sanatate in continuare si tie mamico multa putere!

Noi suntem bine..e bine la job dar ma trezesc cateodata cu ochii tinuiti la ceasul de pe perete sa treaca timpul repede si sa imi iau fetele de la gradi/scoala. Ruby si-a facut asa un obicei cand ma duc s-o iau sa imi ia fata in palmutele ei si sa ma mangaie ...o pun in masina si in drum spre scoala la Lilly ne vorbim si ii cant "Are mama o fetitza.."
Nu e super mancacioasa, ii plac fructele mult,iaurt, legumele la gradi le mananca inca piure, acasa fierte si intregi, lapte praf nu prea se atinge la gradi, dar suge inca de la mine mult dimineata si seara de doua ori- o data cand ajungem acasa si apoi inainte de nani. A inceput de curand sa mearga putin de-a busilea dar ca un racushor inapoi, ii place sa stea in picioare sustinuta si face pashi.
E greu uneori cu totul pe cap..sotul pleaca dimi si vine seara cand fetele sunt deja in pat la nani, de la housework si pana la lectii, baita, mancare etc ..dar ce poate fi mai frumos decat sa le vad pe amandoua jucandu-se pe covor si chicotind sau pe Lilly citindu-i lui Ruby din cartea de la scoala in timp ce bebelina incearca sa o traga de coditze totul terminandu-se cu "au!! mama, te rog zi-i lui Ruby sa nu ma mai traga de par"

Am vazut multe pozici de dovlecei superbi Imi da si mie, va rog cineva parola de la mailul comun, abia astept sa-l vad pe minunatul David la botez..sa va fie de bine Luci! si sa punem si noi cateva pozici.

Pupam pe toata lumea si multa sanatate la bolnaviori (Ana de Nela, Fraguta), felicitari pentru dintisori, taraieli pe burtica, mers de-a busilea, pasi.

Tare ma bucur ca pe multe dintre voi va am pe facebook si mai bag si eu un ochi la pozici in pauza de masa rontaind la sandwich-ul meu cu cascaval si castravete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineataaa!!!!

Pazea ca vine pentru toata lumeaaaa!!!

Monikus te pup si sper sa treaca repede alergia piticului si sa nu fie de la gluten.

Crystina ce frumos povestesti tu acolo de cele 2 mandre, super.

Suede sar'mana de gandurile bune. Intradevar nu am avut o perioada prea buna, dar nu imi doresc decat sa fim sanatosi cu totii, si atata timp cat cea mica e ok sunt mai mult decat multumita.

Sa aveti o zi minunata.

PS: astazi sper sa ies si eu afara cu pitica ca nu mai pot, de joia trecuta nu am mai iesit, si simt ca imi iau campii....ne-au trecut bubitele de tot, asadar avem voie afara. Acum mai trebuie sa fie si frumos, macar sa nu ploo.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Neata!!!

Monikus, te si lasa ca se fac ei bebeii nostri cumintei si atunci recuperam si noi somnicul...sper! Poate nu e de la gluten totusi, deja dupa 6 luni e ok sa folosesti cereale care sa il contina.
Selen, Ebru e o minunatie de copil!
Mada, te admir inca o data pentru puterea si energia pe care le ai. Vezi sa nu ii placa lui Irinel prea mult prin strainataturi pe acolo!
Nela, Alex si Suede, ma bucur ca au inceput puii sa manance mai bine!
Ellenuta, multa sanatate!
Katteryna, sa dea Dumnezeu sa fie bine la recuperare!

Noi suntem bine, la 7luni si o saptamana Sarah avea 8,800kg si 70cm, adica a luat 800g luna asta. Cam mult, dar eu mi-am atins tinta, fata de 340 luna trecuta.

Mai citesc si revin.

Imi pare si mie rau de Vladut, la o mama asa de tinara nu iti vine sa crezi cate se pot intampla

Mergi la inceput

Daciana, bine ai revenit!
Iulia, sa va traiasca bebe voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sunt asa catranita de nu va pot spune...desi in sinea mea sunt fericita ca bebe e bine si ca a inceput sa isi revina si cu papa, tot sunt putin blue. De ce? Pentru ca in weekendul asta prelungit trebuia sa plecam la mare cu tot familionul, vreo 5 familii in total, si ar fi fost prima deplasare cu mandrutza mica, dar nu pot sa ma risc sa plec cu ea asa, nerefacuta complet...si am ramas acasa....si mor de oftica cand stiu ca restul pleaca la mare....na, am zis am zis.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Pupam gashca faina de "21"

Karolina, Razvan, Radu si Mattia La multe lunite si pupici dragi mamicilor!

Si o zi minunata si celor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena, cu o floare speciala pentru cuscra mea, Elle

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE SFANT! LA MULTI ANI ELENUTA, SUEDE SI MIHNEA, RUBY ELENA DE CRYSTINA, RARES COSTIN DE XGGG, BOGDAN TEODOR CONSTANTIN DE LUHTIEN SI SA CELOR CARE MAI SUNT "ASCUNSI" IN SPATELE NICKULUI

LA MULTE LUNITE KAROLINA, RAZVAN, RADU SI MATTIA

Alex nu-to face sange rau, ca au anuntat ploi w/e asta la noi lasa ca veniti voi alta data, cand va puteti bucura de vreme frumoasa, s-o plimbati pe Zeinuca

Crystina tare frumos povestesti de fetele tale

Monikus sper sa-i treaca alergia lui Rares si sa va dati seama de la ce este...si cel mai tare sper sa se regleze cu somnul cat mai curand

Mada il pupam pe Iri cel frumos si multa sanatate mamei tale

la no iar e urat afara daca o sa fie asa tot w/e tb sa gasim niste activitati indoor, in familie, in loc de plimbarici frumoase pe la malul marii

va pupacesc de nu va vedeti!!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Pupam gashca faina de "21"

Karolina, Razvan, Radu si Mattia La multe lunite si pupici dragi mamicilor!

Si o zi minunata si celor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena, cu o floare speciala pentru cuscra mea, Elle

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Aproape ca uitasem ca azi e sarbatoare La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza onomastica si bebeilor nascuti azi, Karolina, Radu, Razvan si Mattia. La multe lunite si Anei de Nela, careia am omis sa ii urez toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

First of all,La multi ani celor ce-si sarbatoresc azi onomastica!

La multi ani dovleceilor "infratiti" cu noi ,sa cresteti mari si sa fiti sanatosi

Multumim si noi de urari...parca nu-mi vine-a crede ca am baiat asa mare....

Alex,ma bucur din suflet ca e mult mai bine Zeina,va cu drag si nu te mai oftica,la mare ploua(Selenica knows )

Nici la noi nu e soare,dar am iesit totusi in curte de mi-am baut cafeaua si baietii au luat aer ; Razvi baga somn acum si Alex e oucpat cu Tomasii

Mi-am adus aminte ca zicea Nela ca vrea poze cu Razvi....si mi-am dat seama ca e aproape sfarsitul lunii si noi nu avem poze din mai
A fost o perioada tare urata pt noi,am tot umblat pe la doctori pt Calin,pe la urgente ( sapt trecute am fost si aproape zilnic pe acolo..). Slava Domnului ca pana la urma i-am dat de cap si e mai bine acum...ia tratament si sa speram ca o sa fie mai bine...

Pup Anuska Babusca,imi pare rau ca vaccinul a avut urmari urate.Mai e un pic si vine buniiii(si mami incepe serviciul..,uuff,te cred ca ti-e groaza...)

Anamaria,te astep sa ne spui cum a decurs decalotarea,sper ca puiul e bine acum

Iulika,miss u pup si pe Bruculica,Doamne ajuta sa nu aiba si el alergie. Ce mai papati voi?

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput