Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***
Raspunsuri - Pagina 5
aris26 spune:
dyanna - am bagat la cap cum e cu cozile. cum e cu tara stiam deja
gianina - io cica ieri ti-am raspuns la mesajul cu gheata si clubul dar se pare ca de fapt nu am scris nimic
ideea era ca eu ma rugam sa doarma nu sa mearga la club
a si ca tot vad ca voi va plangeti ca nu mananca copii, eu sunt pe dos. daca nu sunt atenta o sa fiu prima mama din lume fara urechi. rade tooot. nu mai fac fatza cu mancarea. aseara dupa ce a ras un borcan de fructe + vreo 6 biscuiti mici de la hipp+ doua iaurturi humana+ o juma de cana de lapte. la ora 1.30 urla de foame, a ras 250ml de lapte si apoi la 7 iar ii era copilului foame. si nu va inchipuiti ca ieri mancase la fel de bine si in timpul zilei
25 martie 2009
Anaan spune:
La muuuulti ani, Carla! Sa fii fericita si sa te bucuri din plin de puiul tau drag!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Kea spune:
Millie
carla, al meu nu prea plange decat rar asa ca nu stiu ce sa zic, noi vomitam garantat daca incerc sa-i bag o lingurita in plus fata de cand mi-a dat mana la o parte in semn ca-i satul (acum mi-am invatat lectia), sau cand ii dau ceva nou sau fructe. Dar vomita si daca a trecut mai mult timp de la ultima masa sau numai daca tocmai a mancat?
Gaza, asa ne-am gandit, sa plecam seara pe la 7, dupa ce mananca si se pregateste de culcare, ca n-are sens sa-l culc si apoi sa-l trezesc sa-l pun in masina. Probabil candva noaptea va simti si sotul nevoia sa doarma vreo ora, asa ca o sa oprim in Austria, spre iesire si atunci o sa-l intind si pe Keutu pe bancheta, ca scaunul ala se lasa putin pe spate, dar in nici un caz cat scoica. Sper sa nu-l chinuim cu drumul asta.
Nu mai stiu, Saby parca intreba cum sa faca cu mancarea. Eu as schimba putin ordinea, cand s-ar trezi i-as da ceva mai consistent, acasa, mancare calda, apoi am pleca si pe drum i-as da fructe si biscuiti, iaurt, din astea.
Aris meriti felcitari si pt ca ti-a trecut una ca asta prin cap.
Dodo, pupam Isabella sa nu mai ofteze dupa titi.
Of Diana, chiar saptamana trecut am fost si i-am facut pasaport keutului si chiar ma minunam cat de repede si usor a mers fata de cand mi-am facut eu in ro. Speram sa se fi schimbat in bine, cel putin asa parea acum doi ani, cand mi l-am schimbat. Dar se pare ca nu, sau nu peste tot. Ca sa aveti idee, ne-am dus la primarie cu o poza a copilului (l-a dus taica-sau la fotograf si i-a facut poza imbracat in geaca, se vede si gluga), ne-a intrebat ce culoare are ochii si ce inaltime are, am platit acolo la un aparat vreo 13 euro si 10 minute am avut pasaportul.
aris26 spune:
iuca - da, superbe pozele. esti tu cam zgarcita si pui putinedar cu aia dupa canapea ne-ai dat pe spate
bianca - daca iese cu baitaie zilele astea sa ne anunti sa cautam filmuletele pe youtube
suna f bine reteta. o incerc si eu zilele astea. se leaga bine? o poate manca cu mana?
dyanna - hei felicitari pt masina sa o stapaniti fericiti si sanatosi si sa va duca in multe calatorii minunate
25 martie 2009
Anaan spune:
Io m-am trezit azi - dupa o noapte horror- si cu o voce demna de omul cavernelor.Si cand ma gandesc ca aveam de gand sa dau o fuga pana la Sighisoara, sa le cunosc pe fete! Acum e exclus, ca, si daca-mi trece viroza pana-n weekend, tot mi-e frica sa nu le duc bebeilor vreun cadou nedorit! Sper sa faceti multe poze, sa ne delectam si noi, cele ramase pe baricade!
Anaan spune:
Da' mananca Vitamina, nu gluma! Oricum, la energia pe care o are, mi se pare normal sa aiba nevoie de mai mult combustibil
Anaan spune:
Bianca, astept cu nerabdare serialul "Starpirea babelor"!
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 bianca - daca iese cu baitaie zilele astea sa ne anunti sa cautam filmuletele pe youtube suna f bine reteta. o incerc si eu zilele astea. se leaga bine? o poate manca cu mana? 25 martie 2009 |
Da, se leaga bine. Ca o budinca. O "tai" tu cu furculita cat sa ia el in mana.
Kea spune:
Bianca pt reteta, o sa o incerc pe la 4, ca-s total in pana de idei. Acum am apucat sa pun niste legume cu carne la cuptor (strict portia lui).
Mi s-a stricat cuptorul electric, de fapt partea de sus e baiul, cu placa ceramica. Merg toate plitele la maxim Niky, iar n-am facut cubul! Asa, cuptorul a iesit din garantie evident, acum vreo 3 luni. A sunat sotul la fabricanti si cica pot sa ne trimita pe cineva dar ne costa 60 drumul aluia, si 6 euro nu stiu cat pt fiecare 5 minute in care ala se holbeaza in cuptor sau face ceva la el. Daca mai e si o piesa stricata, aia suntem!!!
Pe gemenii Iucai i-am vazut si eu, sunt dulci de tot, pe Eva n-am mai gasit-o, asa imi treb daca nu m-am uitat la timp. Si pt ca tot am vazut copiii Anei jucandu-se in nisip, mi-am dar seama ca noi inca n-am ajuns asa departe. E drept ca aici e inca rece si ploua in fiecare zi, dar treb sa experimentam si noi. Recunosc insa ca mi-e teama sa nu-si bage in ochi nisip.
Gianina34 spune:
kea - poti sa stai linistita ca singur nu-si va baga nisip in ochi
poate doar sa-l arunce vre-un alt copil cu lopatica
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic