Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dyanna - am bagat la cap cum e cu cozile. cum e cu tara stiam deja

gianina - io cica ieri ti-am raspuns la mesajul cu gheata si clubul dar se pare ca de fapt nu am scris nimic
ideea era ca eu ma rugam sa doarma nu sa mearga la club

a si ca tot vad ca voi va plangeti ca nu mananca copii, eu sunt pe dos. daca nu sunt atenta o sa fiu prima mama din lume fara urechi. rade tooot. nu mai fac fatza cu mancarea. aseara dupa ce a ras un borcan de fructe + vreo 6 biscuiti mici de la hipp+ doua iaurturi humana+ o juma de cana de lapte. la ora 1.30 urla de foame, a ras 250ml de lapte si apoi la 7 iar ii era copilului foame. si nu va inchipuiti ca ieri mancase la fel de bine si in timpul zilei

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La muuuulti ani, Carla! Sa fii fericita si sa te bucuri din plin de puiul tau drag!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Millie

carla, al meu nu prea plange decat rar asa ca nu stiu ce sa zic, noi vomitam garantat daca incerc sa-i bag o lingurita in plus fata de cand mi-a dat mana la o parte in semn ca-i satul (acum mi-am invatat lectia), sau cand ii dau ceva nou sau fructe. Dar vomita si daca a trecut mai mult timp de la ultima masa sau numai daca tocmai a mancat?

Gaza, asa ne-am gandit, sa plecam seara pe la 7, dupa ce mananca si se pregateste de culcare, ca n-are sens sa-l culc si apoi sa-l trezesc sa-l pun in masina. Probabil candva noaptea va simti si sotul nevoia sa doarma vreo ora, asa ca o sa oprim in Austria, spre iesire si atunci o sa-l intind si pe Keutu pe bancheta, ca scaunul ala se lasa putin pe spate, dar in nici un caz cat scoica. Sper sa nu-l chinuim cu drumul asta.

Nu mai stiu, Saby parca intreba cum sa faca cu mancarea. Eu as schimba putin ordinea, cand s-ar trezi i-as da ceva mai consistent, acasa, mancare calda, apoi am pleca si pe drum i-as da fructe si biscuiti, iaurt, din astea.

Aris meriti felcitari si pt ca ti-a trecut una ca asta prin cap.

Dodo, pupam Isabella sa nu mai ofteze dupa titi.

Of Diana, chiar saptamana trecut am fost si i-am facut pasaport keutului si chiar ma minunam cat de repede si usor a mers fata de cand mi-am facut eu in ro. Speram sa se fi schimbat in bine, cel putin asa parea acum doi ani, cand mi l-am schimbat. Dar se pare ca nu, sau nu peste tot. Ca sa aveti idee, ne-am dus la primarie cu o poza a copilului (l-a dus taica-sau la fotograf si i-a facut poza imbracat in geaca, se vede si gluga), ne-a intrebat ce culoare are ochii si ce inaltime are, am platit acolo la un aparat vreo 13 euro si 10 minute am avut pasaportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

iuca - da, superbe pozele. esti tu cam zgarcita si pui putinedar cu aia dupa canapea ne-ai dat pe spate

bianca - daca iese cu baitaie zilele astea sa ne anunti sa cautam filmuletele pe youtube
suna f bine reteta. o incerc si eu zilele astea. se leaga bine? o poate manca cu mana?

dyanna - hei felicitari pt masina sa o stapaniti fericiti si sanatosi si sa va duca in multe calatorii minunate

25 martie 2009

Mergi la inceput

Io m-am trezit azi - dupa o noapte horror- si cu o voce demna de omul cavernelor.Si cand ma gandesc ca aveam de gand sa dau o fuga pana la Sighisoara, sa le cunosc pe fete! Acum e exclus, ca, si daca-mi trece viroza pana-n weekend, tot mi-e frica sa nu le duc bebeilor vreun cadou nedorit! Sper sa faceti multe poze, sa ne delectam si noi, cele ramase pe baricade!

Mergi la inceput

Da' mananca Vitamina, nu gluma! Oricum, la energia pe care o are, mi se pare normal sa aiba nevoie de mai mult combustibil

Mergi la inceput

Bianca, astept cu nerabdare serialul "Starpirea babelor"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

bianca - daca iese cu baitaie zilele astea sa ne anunti sa cautam filmuletele pe youtube
suna f bine reteta. o incerc si eu zilele astea. se leaga bine? o poate manca cu mana?

25 martie 2009

Da, se leaga bine. Ca o budinca. O "tai" tu cu furculita cat sa ia el in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bianca pt reteta, o sa o incerc pe la 4, ca-s total in pana de idei. Acum am apucat sa pun niste legume cu carne la cuptor (strict portia lui).

Mi s-a stricat cuptorul electric, de fapt partea de sus e baiul, cu placa ceramica. Merg toate plitele la maxim Niky, iar n-am facut cubul! Asa, cuptorul a iesit din garantie evident, acum vreo 3 luni. A sunat sotul la fabricanti si cica pot sa ne trimita pe cineva dar ne costa 60 drumul aluia, si 6 euro nu stiu cat pt fiecare 5 minute in care ala se holbeaza in cuptor sau face ceva la el. Daca mai e si o piesa stricata, aia suntem!!!

Pe gemenii Iucai i-am vazut si eu, sunt dulci de tot, pe Eva n-am mai gasit-o, asa imi treb daca nu m-am uitat la timp. Si pt ca tot am vazut copiii Anei jucandu-se in nisip, mi-am dar seama ca noi inca n-am ajuns asa departe. E drept ca aici e inca rece si ploua in fiecare zi, dar treb sa experimentam si noi. Recunosc insa ca mi-e teama sa nu-si bage in ochi nisip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

kea - poti sa stai linistita ca singur nu-si va baga nisip in ochi
poate doar sa-l arunce vre-un alt copil cu lopatica

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput