Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Florinela,

am citit cu refuzul lui Victoras cand il pui la un loc destinat mesei. Ma gandesc, oare nu o fi plictisit? Ca daca mancarea e mereu aceeasi, morcov+carne, macar locul sa difere. In balcon, sa vada frunzele miscandu-se in asteptarea soarelui din Alba, nu o fi mai interesant? Si Veronica a fost foarte certata cu notiunea de masa/pofta de mancare etc, si abia de pe la 10 ani pot zice ca manaca binisor. Bine, la mine amandoi cei mari, v+t, INCA "papa" doar 1 fel de mancare la pranz, ori ciorba cu de toate, ori vreo mancarica, si seara/dimineata lapte caldut sau sandvisuri, oricum, totalul lor e mai mic decat al lui bb3. Insa, la Veronica, desi am incercat metoda cu lasatul nemancat, pana cere copilul, nu a fost rezultatul scontat, si asta pt ca, motivul de a nu dori/cere de mancare poate diferi. Si la unii copii, motivul este o anemie, ceva, nu doar incapatanare, sau lispa de chef doar cate 1 data. La copiii astia mai anemici, eu simt ca nemancand, li se micsoreaza stomacul si se obisnuiesc din ce in ce mai mult sa nu manance, intra organismul intr-o stare de prezervare, nici nu consuma, nici nu se alimenteaza. De aceea, eu m-am straduit la veronica sa pape si ea totusi ceva pe zi, si pt asta am tot incercat diverse variante, una cu balconul, alta cu tv [desi nu e sanatos, dar decat nimic], alta cu mancatul prin parc, sau in timp ce deseneaza... E greu sa nu iti manance puiul, insa..., trebuie sa rezisti. In timp, o sa se apropie din ce in ce mai mult spre normal, o sa vezi!

Pt Sighisoara, eu nu m-am uitat niciodata pe site-uri de meteo, imi pare rau despre ei, insa cu mine ar da faliment. Eu dc vreau sa mer undeva, pur si simplu merg. Oi vedea eu acolo cum este. Si mai mereu cand toti preconizau vai si vai, am avut mereu timp bun. In plus, si dc o ploua si stam in pensiune, punem ghioceii unii peste altii si sa vezi distractie! Aaa, muzica, sa nu uitati aparatura pt muzica, cine ce aduce? In plus, poate macar aici Adelake o sa castige concursul de-a busilea ;) Novusica, inteleg ca e ok dc venim sambata pe la pranz si stam pana luni?, Adica tot 2 nopti, doar ca sambata-luni. Daca e ok, atunci programul nostru va fi: vineri la pranz plecam la Campulung Muscel, aprind si eu o lumanare pt soacra mea, era Elena, si ii pun flori la mormant, tare mult iubea si ingrijea florile, :(, si sambata dimi pe la 7 plec la Brasov sa ajung pana la 8,30, unde deja mi-am inscris copiii pt 1 zi [ma bucur ce idee am avut!!!], apoi la 11,30 plecam spre sighisoara, asa ca om ajunge pe la 2. Dar PetraTudor???

La serv, si azi, ca si ieri, am reusit sa gandesc [fara toblerone , ca eu nu sunt inca diva ca donsoara geanina], si ma simt tare bine. Pe mine sincer, incepuse sa ma cam sperie ca aveam creierul setat doar pe chestii mamitzesti, mai ales ca la mine, chiar trebuie sa fiu si la oala, si la scoala, na, sa fac si eu poezii ca Aris :)

Eu nu sunt deloc la curent cu indemnizatia pt cic, s-a hotarat ceva?

Aaa, si sa va pove, am fost in vizita la m_monique, a fost tareee frumos, si familia, si casa, si copiii, sunt si cuminti si activi, andrei e tare lipicios, iar aia mica e foarte, foarte talentata-n toate. Mi-a placut mult de ei toti! Si tudor m-a intrebat: n-am putea face schimb de mame? Si in masina, cand din nou m-a intrebat, eu zic: dar pt ce anume ai vrea? Pt casa+jucarii, sau pt monica? Tudor raspunde: pt ambele

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anca, da e ok sa dormiti acolo sambata si duminica noaptea !
Cat despre vreme, in afara ca trebuie sa luam hainute mai groase cum zicea si Geanina, 'om vedea noi ce facem pe acolo, cu siguranta nu ne plictisim !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

www.dracul.ro/servicii_domeniul_dracul_danes.html" target="_blank">Noi aici mergem, nu? Sa se docomenteze motanul despre drum.

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Pt Sighisoara, eu nu m-am uitat niciodata pe site-uri de meteo, imi pare rau despre ei, insa cu mine ar da faliment. Eu dc vreau sa mer undeva, pur si simplu merg. Oi vedea eu acolo cum este. Si mai mereu cand toti preconizau vai si vai, am avut mereu timp bun. In plus, si dc o ploua si stam in pensiune, punem ghioceii unii peste altii si sa vezi distractie! Aaa, muzica, sa nu uitati aparatura pt muzica, cine ce aduce? In plus, poate macar aici Adelake o sa castige concursul de-a busilea ;) Novusica, inteleg ca e ok dc venim sambata pe la pranz si stam pana luni?,

Eh, de mers oricum mergem si noi, dar ne "orientam" sa vedem si noi cum is vremurile.
Hihi! "Aparatura" o sa fie tot eee-ul meu, daca v-a placut.
De castigat la mers de-a bushilea... nu cred ca mai e interesata Adelake... ca ea deja e campioana la 300m garduri.
Ne vedem acolo. Abia astept.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetili! am reusit sa culc Gazulina, mi-am pus ceva de papa la incalzit, citesc ce-ati mai scris si revin.

Am apucat sa vad mesajul Dyanei, iubita imi pare tare rau ca ati trecut prin chinul asta, eu cand am fost la pasapoarte era liber, vre-o 4 persoane in fata mea da mergea repede ca sunt doua ghisee. Acu nu vreau sa te necajesc dar spun asta si pt celelalte fete. Cladirea din spate e speciala pt pasapoarte bebe, la alte cozi nu aveti ce cauta. Programul e de luni pana vineri de la 8.00-17.00 si in unele zile chiar pana la 18.00. Eu am ales sa merg dimineata dupa ce papa pisi dar in ziua aia s-a trezit mai tarziu si cu trafic cu tot, tot pe la 12-13 am ajuns. Deci daca vreti sa faceti pasaport lui bebe alegeti momentul cel mai bun pt el. Aaaa si inca ceva, acolo e jale cu locurile de parcare. Pup si imi pare tare rau ca v-ati chinuit, sa-l tragi de urechi pe cel care nu v-a informat complet.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Iuca super dulci picii tai. Abia astept sa va vedem, cred ca sunt tare nazdravani.
Bianca eu zic ca daca iti vine cheful sa te iei de vre-o baba sa ma chemi pe mine si te filmez sa apari ca reclama sociala: SFATURILE NE CERUTE DANUNEAZA GRAV MAMICILOR. Poate asa scapam si noi celelalte de babe, mosi sau tanti prea mult "implicate"si prea "bine intentionate".
Dyana sa-o stapaniti sanatosi si sa-i placa si lui mutzu in noua masinuta
Aris eu cred ca e de vina consistenta mancarii. Stiu ca seara nu e bine sa manance mult dar, iaurt, fructe, biscuitii nu tin de foame mai ales peste noapte. Asa am vazut si la gaza mea, daca papa iaurt imediat i se facea foame dinnou asa ca am trecut pe alt meniu de seara: budinci a la Bianca cu variatii in ceea ce priveste leguma, MBS, macaroane cu branza, peste cu legume, chestii deastea iar inainte de culcare neapart laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Denismanda, Cativ felicitari pt casute.Aris, ce frumos se joaca Alecu,chiar cum ii mai spuneti acum?NovusAzi am reusit sa-l pun si eu pe olita,la mine inca nu e un scop, dar m-am prins cand vroia sa faca si jap pe oala, nu prea a vrut sa stea si la urma a vrut sa verifice ce a facutFlorinela, cred ca iti este destul de greu, eu una sincer nu as rezista,incerca sa-i dai mai des mancare, asta daca are voie.Putin si des.

Mergi la inceput

Fetele excursioniste uitati aici prognoza meteo. Nu am gasit pt Sighisoara dar o sa va pun pt Sibiu ca e aproape. www.accuweather.com/ro/EUR/RO/RO034/Sibiu/forecast.aspx" target="_blank">Aici pe toata saptamana si www.accuweather.com/ro/EUR/RO/RO034/Sibiu/Details4.aspx" target="_blank">Aici in detaliu

Mergi la inceput

Asaa mai vroiam sa scriu ceva dar m-a intrerupt husbandul si am uitat.

aaaa gata mi-am adus aminte.

Felicitari Denisa sa-l stapaniti sanatosi. Mooooama ce ne chefuim azi.

Aris pe mine m-ai terminat cu pozele cu broastele. Eu sunt fan broaste testoase, nu pot spune de ce dar mereu mi-au placut. Sotul meu zice ca din cauza ca seman cu ele, ma misc incet si am mereu picioarele si mainile reci.. Am avut si eu o broscuta, o chema Tammy si am crescut-o de cand era cat o moneda de 100 de lei (pe vremea aia) si pana a ajuns cat ale tale, aproape 10 ani. Desi am avut multe animale de casa ea mi-a fost cea mai draga. Am crescut-o pe vremea cand nu stia nimeni cu ce se cresc si cu greu am gasit carti care sa ma invete. Ma urmarea prin casa unde ma duceam si chiar venea cand o stigam, bine cu incetinitorul dar venea. A murit cand eram in Georgia si mi-a lasat un mare loc gol. Asa caaaa, sa-mi dai adresa ca eu vin la tine la servici sa te vizitez. Nu vin la tine sau la Alexandros da la broscute vin.

Mergi la inceput

hai ca ma necajesc rau, iar sunt ultima? ca de data asta chiar am facut eforturi sa intru mai repede sa nu mai vorbesc singura la luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Gaza, nu, esti penultima.

Eu mai stau putin ca treb sa-i dau laptic la pitic.
Mai fetelor, e normal sa nu doarma 7 ore la rand? Si-a scos unul din somnuri si nu mai reusesc sa-l culc indiferent cat ma strofoc, sta in fund si mormaie, dar nu se lasa pus la orizontala. Seara la 6 pica lat, normal.

Mergi la inceput