Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***
Raspunsuri - Pagina 14
aris26 spune:
anaan - pai poti sa iti schimbi titulatura. vezi la "foloseste punctele" poti sa scri ce vrei tu, doar sa ai suficiente puncte. ca incepator o sa mai stai ceva, parca pana la 1500 nu mai stiu
monnvass - hehe. felicitari ca ai scapat de stele comuniste. pai eu ce sa mai zic ca sunt la albastre de mult. saracii barbatii nostri
25 martie 2009
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 saracii barbatii nostri 25 martie 2009 |
Capitaliste imperialiste ce sunteti!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
aris26 spune:
ce imi fac eu de cap aici. am prins toate schimburile azi. il astept pe baiatu' de la cosmote ca ne portam. sper sa vina mai repede ca eu vreau sa plec cu piticul in vizite
25 martie 2009
Anaan spune:
Oare pe fetele aspirante la excursii mai trebuie sa le votam sau s-a terminat concursul?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Io m-am trezit azi - dupa o noapte horror- si cu o voce demna de omul cavernelor.Si cand ma gandesc ca aveam de gand sa dau o fuga pana la Sighisoara, sa le cunosc pe fete! Acum e exclus, ca, si daca-mi trece viroza pana-n weekend, tot mi-e frica sa nu le duc bebeilor vreun cadou nedorit! Sper sa faceti multe poze, sa ne delectam si noi, cele ramase pe baricade! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Off ce rau imi pare ca nu ne vedem !
Si grija cu raguseala ca asta e semn de inceput de laringita !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui mireal Ne-au iesit si noua rezultatele la analize, ne-a spus ca avem anemie feripida,e la inceput, trebuie sa-i dam fier, am uitat sa-l intreb cate picaturi, acum trebuie sa sun din nou. Dupa ce ii dau fier se repeta analizele? |
Da,dar dupa cateva luni
Si noi suntem abonati la anemie din asta
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui millie Aris,zici ca va ajutat viusid ?Mi-ai luat o piatra de pe inima ca nu eram sigura daca fac bine ca-i dau. Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 |
Millie, sanatate multa frumoasei tale !!
Asta e ceva homeopat ?
novus spune:
Denisamada, Cativ sa va stapaniti sanatoase proprietatile !!!
novus spune:
Aris, pai daca ne simteam obligate cumparam si eu, nu, ca tot mi-ai trimis mostre !
Da' la noi nu merg pt ca Alexandra pana o imbrac desface de cateva ori banda si astea nefiind cu arici se inchideau mai greu apoi
Am dat mostrele la proba mai departe
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
In Ardeal se spune: nacaz ii cand nu manca porcu'!Restu-s detalii nesemnificative! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
corect !