Reactie in lant (52)
Raspunsuri - Pagina 13
My_Lady0091 spune:
mens sana
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
NinaR spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 mens sana Blackmoon Lady&lipishtocul
|
Fiecare spune nu un cuvant ci un ansamblu de cuvinte, altcineva continua cu unul din cuvintele din ansamblul precedent; de ex.: magazin de jucarii-jucarii ptr. copii-copii superdotati-etc. Continuarea poate contine cuvantul "copii" (si toate variatiile: copil, copiii, copiilor, etc) sau cuvantul "superdotati" (cu toate variatiile)"
My_Lady0091 spune:
"mens sana=minte sanatoasa"(latina"mens sana in corpore sano"=o minte sanatoasa intr-un corp sanatos)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Fiecare spune nu un cuvant ci un ansamblu de cuvinte, altcineva continua cu unul din cuvintele din ansamblul precedent; de ex.: magazin de jucarii-jucarii ptr. copii-copii superdotati-etc. Continuarea poate contine cuvantul "copii" (si toate variatiile: copil, copiii, copiilor, etc) sau cuvantul "superdotati" (cu toate variatiile)" |
My_Lady0091 spune:
evaluare psihiatrica
Tethys spune:
clinica de psihiatrie
/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
Mi se spune "argint viu"...
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/
My_Lady0091 spune:
moarte clinica
Tethys spune:
moarte accidentala
/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
Mi se spune "argint viu"...
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/
NinaR spune:
Draga mea, nu sunt chiar atat de ignoranta sa nu stiu ce inseamna , dar aici jucam dupa regulament. Scopul jocului nu este sa demonstram daca cunoastem limba latina, nu este joc de cultura generala.