Reactie in lant (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mens sana

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

mens sana

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Fiecare spune nu un cuvant ci un ansamblu de cuvinte, altcineva continua cu unul din cuvintele din ansamblul precedent; de ex.: magazin de jucarii-jucarii ptr. copii-copii superdotati-etc. Continuarea poate contine cuvantul "copii" (si toate variatiile: copil, copiii, copiilor, etc) sau cuvantul "superdotati" (cu toate variatiile)"

Mergi la inceput

evaluarea sanatatii

Mergi la inceput

"mens sana=minte sanatoasa"(latina"mens sana in corpore sano"=o minte sanatoasa intr-un corp sanatos)

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
Fiecare spune nu un cuvant ci un ansamblu de cuvinte, altcineva continua cu unul din cuvintele din ansamblul precedent; de ex.: magazin de jucarii-jucarii ptr. copii-copii superdotati-etc. Continuarea poate contine cuvantul "copii" (si toate variatiile: copil, copiii, copiilor, etc) sau cuvantul "superdotati" (cu toate variatiile)"
....stiam astaca apare la inceputul fiecarui capitol si rand la scris..eu doar ma jukm oleak

Citat:

Mergi la inceput

evaluare psihiatrica

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

clinica de psihiatrie

/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
Mi se spune "argint viu"...
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/

Mergi la inceput

moarte clinica

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

moarte accidentala

/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\
Mi se spune "argint viu"...
\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/*\*/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

"mens sana=minte sanatoasa"(latina"mens sana in corpore sano"=o minte sanatoasa intr-un corp sanatos)

Citat:

Draga mea, nu sunt chiar atat de ignoranta sa nu stiu ce inseamna , dar aici jucam dupa regulament. Scopul jocului nu este sa demonstram daca cunoastem limba latina, nu este joc de cultura generala.

Mergi la inceput