Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Dupa ce ca la amiaz mi-a trebuit sa pap numa iaurt cu banane, acuma seara am halit slanina cu ceapa verde Sper numa sa nu mi se faca rau

Ce bine ca nu-s singura cu nervii intinsi pe sarma, incerc si eu sa ma controlez cat pot sa nu supar lumea din jur.

Lilly hranesti bobocii, asa-i? Eu inca n-am treaba inafara de greturi medii sa zic si alea nu ma tin incontinuu, mai apar pe parcursul zilei din senin si pleaca la fel de repede.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Kitzy ce bine de tine
eu am incerc at sa papa acu niste branza cu rosii si nu a mers.
in schimb rosia goala da.

dc papa numai legume goale si fructe...nu stiu unde ajung

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

HEY BURTICUTE!
Azi am fost ceva plecata si n-am apucat sa decat de dimineata sa citesc ce ati mai scris. Toata ziua ma gandeam... oare au mai scris fetele, ce-or mai fi vorbind?
kitzy si la noi hormonii se razvratesc si fac ravagii in jur. Am patit-o si eu azi si dupa ce m-am certat aiurea cu sotul meu ma gandeam ca am cam exagerat, ca prea dramatizez si eu...
Raluca nu ne-ai mai spus cum e cu analizele. Ultima oara stiu ca ai mers sa le faci... pana la urma care erau cu bani si cat te-au costat?
Apropo... am vazut azi un ditamai ciresul... plin - plinut de cirese rosii! Vaaai am ramas cu gandul la ele Si alea sigur nu aveau carnita ca erau proaspete!!!

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

pai am facut analizele,. au iesit rez astept sa merg vinerea viitoare la doc sa le citeasca.

magneziu, calciu, siderimie, protenie, hematologia, glucoza, tgo, tgp, colesterol, trigliceride, uree serica, acid uric, creatinina, vsh, sumar urina, grupa sange, rh, vdrl, hiv, electroforeza sunt gratuite.
vedeti k medicu de fam va zice k nu poate sa treaca mai mult de 15. dar dc ii vb frumos si ii dati ceva va mai da o foaie cu continuarea. sa le contina pe toate.

pe hepatite am dat 93 ron

scuze ca am uitat sa va scriu
dar m-am luat cu un rez. k mi-a scris la frotiu sanguin usoara trombocitopenie. si am intrat in priza ca se intampla ceva.
am sunat doctoru si mi-a zis sa ma uit la hemoglobina si dc e mica atunci sunt probl, dar Slava DOmnului nu e nici o probl. e in limite normale

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Neata!
Azi de dimineata m-am trezit cu greata, mi se intoarce stomacul de la orice, nici portocala nu pot manca, ma doare capul, ametesc.....urate senzatii
Bebelu numa cand am citit de branza si rosiile tale mi-a venit stomacul inapoi sper sa nu ma tina toata ziua.
Imediat vine mama la mine sa-mi face ceva de papa, si pe soacra o sun imediat sa o scoata pe diana afara, ca n-are sens s-o tin in casa daca nu ploua.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata!
Eu ar trebui sa ma plang exact de opusul tau kitzy... de pofta de mancare. Incerc sa nu fac abuz, pe cat posibil! Toate simptomele le ai tu? Nici macar unul nu-ti scapa... saracuta de tine, e clar ca placut nu e...
Ba mi-am adus aminte - n-am auzit pe nimeni plangandu-se de acel gust metalic care se spune ca il simti la inceput de sarcina. Asta banuiesc ca e bine, daca macar de asta scapam

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata dragelor

irina...eu ma plang de acel gust metalic ..il am , in schimb la fel ca si tine mananc ca sparta, cand le aud pe fete ca au greturi si ca nu pot manca ma minunez , dar stii vb aia nu zice hop ..ca cine stie ?!
am si eu putina greata , ba dim , ba seara , la pranz , in general seara ma apuca , dar am si pofta de mancare , eu chiar mananc serios si nu am probleme .Cu fructele .......nu prea stau bine , eu am probleme cu bila si stomacul si de aceea nu mi le tolereaza org bine ! Dar incet incet incerc sa pap , asta e nu am ce face !

la noi in buc e vreme urata , putin inorat , ba a dat cativa stropi de ploaie ( depinde de zona ) .

va pupik pe toatee

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Irina nici eu n-am gustul ala metalic in gura, nu l-am avut nici cu Diana.
Acuma am papat ochiurile de dimineata, ma simt bine si-am mancat ca sparta. Este cand mi-e si foame si greata si nu ma pot apropia de mancare si dupa ce-mi trece greata bag ca sparta si eu

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Si eu intru in categoria voastra, as manca toata ziua, desi sarcina trecuta mi-a fost un rau......

Ghiciti ce am avut eu pofta sa mananc azi.......ceapa calita in tigaie cu bulion , am intins asa cu painea in tigaie.....ca la bunica........

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 5+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

ce faceti????

eu trag de mine sa pap ceva, si nu imi vine deloc

Albumele noastre

Mergi la inceput