Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Bebelu86 draga de tine, esti foarte inteleapta, sa-ti daruiasca bunul Dumnezeu copilasi sanatosi, iar la numar cat crede El ca tu si sotul tau puteti sa cresti frumos.

Si eu il iubesc mult pe Sfantul Nectarie. M-a ajutat in multe imprejurari.

la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Lili bine-ai venit! Cred ca e tare frumos sa ai atatia copii
O sa fie bine de data, ai sa vezi
Bebelu chiar ca-i bine acasa...te apuca depresia cat stai acolo si vezi conditiile si problemele altor paciente.
Ieri a fost la mine la spital sotul meu cu Diana si cand au plecat, i-am condus pana afara, ne-am facut toti cu mana si au plecat. Si dupa ce-au ajuns acasa ma suna sotul meu sa-mi spuna ca au mers cativa metri si s-a uitat Diana in spate si cand a vazut ca nu sunt, s-a pus pe un plans.....si cand vb cu mine, Diana suspina de numa si o auzeam cum repeta mamiiii, mamiii, printre suspine...Nu va pot spune cum mi s-a rupt sufletul in 2, azi prin casa cum ma scapa din ochi, cum intra in panica, saracuta, cred c-a fost traumatizata cu plecarea mea.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara! gata, am montat computerul la loc...am terminat cu zugraveala si curatenia si tot...groaznic...dar acu e frumos, iar aerul e proaspat. Am tot stat cu nasul in vopsele si diluanti, dar vad ca rezist eroic, inca n-am, vorba aia, nici o greata.

_
BB e deja pe drum
6+

Mergi la inceput

Imi pare rau ca ati intrat in faza cu greturi, probabil ca ma asteapta si pe mine, desi sunt inca optimista.
Bun venit noilor burtici, ma bucur tare mult ca mica noastra familie incepe sa creasca.
Kitzy, bine ai venit acasa.
Bebelu, bine ca ai scapat de raceala. Si lasa cainele ala in pace...nu il arunca pe geam, saracu
Bebelusi, sunt superbe bijuteriile!

Fetelor, noi maine plecam la Brasov, pentru ca e pacat sa pierdem saptamana asta de concediu doar facand curatenie, de-asta ne-am grabit sa terminam repejor ca sa ne si plimbam putin. O sa iau laptopul cu mine, ca sa intru seara sa va citesc!

Va pup cu drag pe toate!

A! Si vreau si eu parola pt mail

_
BB e deja pe drum
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

roxx activeaza pm sa pot sa-ti trmit parola
ma bucur ca ati terminat cu bine renovatu. incepem si noi cam intr-o luna

Kitzy eu am stat teoretic 5 zile internata anu trecut la polizu, practic 2, cand am vazut ce e acolo, si imi era mai rau decat atunci cand am ajuns. am zis k vreau aksa k e mia bine, decat sa stai internata,mai bine...

tuturor
eu ma bag la nani ca maine merg sa ma spovedesc si plec dvrm

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+

Mergi la inceput

Roxx harnicuta ai fost!!! De-acuma las-o mai moale cu smotrul. Drum bun pe maine!
Azi am avut si eu momente de greata si slabiciune, treceau, dupa un timp veneau altele, inainte s-o culc pe Diana in seara asta, ma gandeam cu jind la un iaurt si o banana pe langa, salivam nu alta, cand asteptam sa adoarma, mi-a pierit tot cheful de-a mai manca ceva, pe cand am ajuns in bucatarie, mi s-a facut iar pofta
Asa c-am mancat iaurtul si-o banana, si-am scotocit prin camara si-am bagat si un mar mare si am gasit intr-o punga si niste crutoane cu bacon si le-am ras si alea si acuma stau sa explodez

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

gata, PM activat!
Noapte buna, fetele!

_
BB e deja pe drum
6+

Mergi la inceput

Neata!
Ce vreme urata ii la noi, ploua si ii mohorat.
Am papat asa de bine de dimineata si acuma mi s-a facut greata
Diana scumpica il mangaie pe bb prin burtica mea

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy
Diana scumpica il mangaie pe bb prin burtica mea

Poze Diana
Povestea nasterii

ce frumos!!!!

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hop si eu!!
Cu vesti bune de la eco . Totul bine, samburelul la locul lui, ii bate inimioara, e un pic mai mic decat masuratorile mele. Am 9 sapt. Emotii cu carul cand i-am auzit inimioara, mi-a venit in minte ecografia cu S. Prima eco.

Deci, totul bine.

Mergi la inceput