Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex cristies, eu din cate stiu poti vedea pozele pe webshot chiar daca nu stii parola nu au fost discutii pe tema asta, ca de asta s-a schimbat si userul... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Din cate stiu era vorba ca deja prea multa lume stia si userul si parola...eu cred ca totusi important e sa fie secreta parola...daca intri pe webshots fara sa te loghezi, nu poti vedea pozele din contul nou. Nu apare nici un album.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
cristies spune:
citat din mesajul lui lorex cristies, eu din cate stiu poti vedea pozele pe webshot chiar daca nu stii parola nu au fost discutii pe tema asta, ca de asta s-a schimbat si userul... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
Fara parola se pot vedea doar cele publice (fara lacatel). Eu as fi vrut sa schimbam parola si din lenea care ma caracterizeaza si ca sunt deja prea multe conturi cu aceeasi.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
danyelana spune:
Salutare si de la noi,
Onitza, merci de cafea
Ayanna, LML pt papusica Daria.
Mamidepuiuti, ma tineam sa-ti spun ca e adorabil Raducu. Cum face el lectii de germana cu Alex. In legatura cu diversificarea in Germania, o sa locuiti la apartament sau la casa? Noi stam la casa si avem gradina si deja am plantat cartofi, morcovi, ceapa, echalotte, o sa punem spanac, fasole verde, dovlecei, rosii. Avem meri, caisi, pruni, un cires si spram sa-i dam cat mai multe produse din curte ca nici eu nu sunt pt borcanase.
Si ma gandeam ca ai putea sa vorbesti cu sotul sa faca si e o gradinita micuta daca se poate. E o idee.
A editat ca l-am trimis neterminat
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Cris.d, distractie placuta in wk-end la mare si sa aveti o vreme super.
Myky791, sanatate multa puiului.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
Eu votez pentru schimbarea parolei ca si pe mine ma dispera
si de trimis pe PM fetelor activiste
acu ma duc sa verific daca se vad sau nu pozele fara parola
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Nu, nu, ai inteles gresit. Lorex vroia sa spuna ca nu trebuia pus pe forum username-ul. Nu este nicio pb ca ai vazut tu pozele, ci doar ca trebuia sa iti dea pe privat userul si parola. Pupici! Mirela fericita de Mara Ioana |
da, asta am vrut sa spun
tks miremia
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
evyme spune:
citat din mesajul lui al3csa Am mai pus niste pozici Care mai doreste sa ne vada de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Poze noi Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Ce scumpic e... Si ce mare s-a facut
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
www.youtube.com/watch?v=EdPETTNtz6I" target="_blank">intrarea tortului
evyme spune:
citat din mesajul lui al3csa Eu ma lupt cu Mini sa pape .. Nu stiu mai fetelor ce sa-i mai fac. Loc mai este pt papa dar numai vrea. Stiu asta pt ca l-am incercat. I-am dat lapte a papat 60 ml .. si a inceput sa urle ca numai vrea. I-am facut suc si a papat 50 ml. Deci se poate. Dar nu stiu ce are. Se poate sa numai vrea lapte din asta??? Nici nu stiu. De abia astept de sapt viitoare sa-i bag cereale sa vedem ce se intampla. A ineput sa se trezeasca si des noaptea pt ca numai vrea sa pape asa de mult si normal ca nu ii ajunge. A ajuns sa pape mai mult noaptea decat ziua . Acum dupa baita a inceput sa planga i-am facut lapte a papat 20 ml .. am inceput sa plang. Mi l-a luat sotul si a reusit sa-i mai dea inca vreo 20 ml si atat. A adormit .. La 12 bineinteles ca va beli ochii . Inainte nu aveam probleme .. ajunsesem la 120 ml la o masa iar acum .. sufletu' .. Numai vrea si agata. Daca incerc sa-l fortez .. strange lapte in gurita si in scuipa cu bulbuci asa .. cateodata ma si stropeste . Mi-e frica sa nu i se micsoreze stomacul si sa numai poata sa pape mai mult pe viitor. de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Poze noi Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Eu zic sa-l lasi sa manance in ritmul lui. Si Sebi are zile in care mananca foarte putin si zile in care ma dispera ca mananca prea mult
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui lorex Bobitza a scapat adineauri un "maaa-maaa" dadea sa planga..era cu ta'su..(a fost mai mult cu "a" cu caciulitza) stiu ca e involuntar, dar mi s-a parut ca m-a strigat asa de frumos!! mai ales ca in afara de G, nu prea a mai spus alte litere.. abia acum ma duc sa ma culc _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
poze bebe Sebastian
al3csa spune:
Neata' fetele
Multumim de aprecieri
Cristies votat gaza !! Da ce suparat e domnle' nu cred ca-i place echipa
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis