DOCTORI OBSTR.-GINEC. DIN PLOIESTI/BUCURESTI

DOCTORI OBSTR.-GINEC. DIN PLOIESTI/BUCURESTI | Autor: andrutza10

Link direct la acest mesaj

Salutare,
M-am gandit sa initiez aceasta tema,deoarece sunt una dintre cele care cauta medici buni pe aceasta specialitate,care sa se intereseze de problemele de infertilitate, analize, teste in vederea depistarii cauzelor care conduc la infertilitate sau de ce o femeie nu ramane insarcinata.Sper sa fie de ajutor fetelor care fac acelasi lucru ca si mine.
Am pierdut un an cu o doctorita care mi-a spus sa nu imi fac probleme sunt inca tanara ,desi in ultimii 2 ani nu s-a intamplat sa raman insarcinata nici macar o data. Am mers la o alta dna doctor care nici acum nu isi aminteste istoricul meu si cine sunt,desi ne-am vazut de 4-5 ori.E frustrant si timpul trece si noi nu intinerim.
Asa ca va rog sa impartasiti din experientele voastre si sa faceti recomandari cu privire la medicii la care ati fost,cu care ati nascut si care s-au comportat frumos si au trecut la fapte concrete, fie ca sunt din Ploiesti sau Bucuresti si de asemenea, sa oferiti date de contact (un nr de telefon, o adresa, un email) pentru a putea comunica si a ne programa la acestia.

De dna dr Niculescu Silvia (Marie Stopes)stie cineva ceva? Unde sau daca mai lucreaza, cum este???

Multumesc frumos.