HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
annablue spune:
Alinuk, am vazut mesajul tau si iti raspund si aici ca eu sunt dispusa sa facem chestia la Antena ori in parculet langa mine ori in parcul mare Moghioros unde arata mai frumos si e la nici 3 min de mine.
Spune-mi la ce ora intram in direct si voi rezolva sa fiu acolo.
Suna-ma daca poti ca tel tau in continuare are buba, acum nu poti fi contactata... iar .
La ce ora vrei sa mergi la meeting? Eu nu pot ajunge decat cel mai devreme pe la 12 cred. Suna-ma de pe un alt tel ca eu nu am decat nr ala pe care te-am mai sunat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
IRA_LIZA spune:
Antena 3 - News Magasine - Alessandra Stoicescu ia interviu multor oameni, incercati sa ajungeti si la ei si sa vorbiti.
...intre timp: Eilza racita, cu febra, deja 2 nopti dormite prost, ii da si un dinte (premolar jos dreapta).
Sa nu uit: multumesc unei mamici de baietel (Matei, daca am retinut bine) care, la protestul de alaltaieri, i-a dat babana Elizei alaltaieri (Eliza, copil de criza, n-are nici o problema sa intinda mana si sa ceara...). Salutari altei mamici care s-a apropiat de caruciorul nostru si i-a spus Elizei k seamana cu bebe al ei, doar k al ei are ochi albastri.
Ira, mamica Elizei
annablue spune:
Fetelor, dati-va cu parerea apropo de ce as putea zice la TV la Antena diseara daca intreaba de ce facem noi in continuare.
Propunere de raspuns la eventuale intrebari legate de demersurile noastre:
"Da, suntem la fel de hotarate in continuare sa cerem sa fim tratate corect de factorii de decizie in aceasta tara si in acest sens asteptam reactia politicienilor la demersurile noastre. Si daca luni la MM am fost asa de putine mamici, nu la fel se va intampla in urmatoarele doua proteste pe care le organizam, mai ales ca vremea tine cu noi acum. Noi nu acceptam acest "cadou" de 1 iunie al lor si ii invitam pe aceasta cale pe cei care decid soarta copiilor nostri sa ii cunoasca pe unii dintre cei direct afectati - bebelusii care au protestat si luni - la meetingul pe care acestia il vor organiza de ziua lor (aka 1 iunie) sub atenta indrumare si supraveghere a celor care se ingrijesc de viitorul copiilor lor (aka mamele si tatii aflati in concediul de crestere si ingrijire."
Cum suna?
roxi_foxy spune:
Buna fetelor,
Ma bucur mult ca exista atatea mamici bataioase care incearca orice ca sa isi apere puii. Prima data cand am auzit amenintarile guvernului la adresa indemnizatiei noastre, m-am simtit disperata si singura. Ma bucur mult ca nu e asa si ca se pot mobiliza si mamicile, ca si celelalte categorii. Sunt extrem de incantata de ideea cu Sindicatul mamicilor (sau ceva asemanator) iar Lavinia Sandru etse o tipa consecventa care nu doar a incurajat legea si a disparut.
Sper sa reusim ceva impreuna si sa ne pastram drepturile
PS Votati o poza cu fetita mea, zilnic http://www.cordcenter.ro/gallery/image/1327.html
Multumesc,
Roxana
maiestrita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annablue Fetelor, dati-va cu parerea apropo de ce as putea zice la TV la Antena diseara daca intreaba de ce facem noi in continuare. Propunere de raspuns la eventuale intrebari legate de demersurile noastre: "Da, suntem la fel de hotarate in continuare sa cerem sa fim tratate corect de factorii de decizie in aceasta tara si in acest sens asteptam reactia politicienilor la demersurile noastre. Si daca marti la MM am fost asa de putine mamici, nu la fel se va intampla in urmatoarele doua proteste pe care le organizam, mai ales ca vremea tine cu noi acum. Noi nu acceptam acest "cadou" de 1 iunie al lor si ii invitam pe aceasta cale pe cei care decid soarta copiilor nostri sa ii cunoasca pe unii dintre cei direct afectati - bebelusii care au protestat si marti - la meetingul pe care acestia il vor organiza de ziua lor (aka 1 iunie) sub atenta indrumare si supraveghere a celor care se ingrijesc de viitorul copiilor lor (aka mamele si tatii aflati in concediul de crestere si ingrijire." Cum suna? Ana, Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009) "De noi depinde sa avem o viata frumoasa..." |
suna ft bine .. iti zic si aici, o mica eroare din cauza oboselii probabil - luni a fost protestul la MM .. in rest super ok ..
pana diseara probabil ca vom stabili deja datele concrete ale protestului de martea viitoare si le poti anunta, ca sa profiti de ocazia ca esti in direct
annablue spune:
si aici varianta "largita"a declaratiei pe care as vrea sa o dau:
cred ca chiar daca stim exact data si locul protestului, e bine sa ii lasam in ceata...
INTENTIILE MAMELOR IN CONTINUARE:
"Suntem la fel de hotarate in continuare si cerem sa fim tratate corect de catre factorii decizionali din aceasta tara. In acest sens, vrem sa primim un raspuns clar al politicienilor la demersurile noastre. Reactia acestora nu a fost nici pe departe una unitara si nu s-a afirmat clar si concis ce doresc sa faca domniile lor pentru a nu periclita soarta copiilor din Romania.
Si daca la meetingul de luni la MM am fost asa de putine mamici, nu la fel se va intampla in urmatoarele doua proteste pe care le organizam deja, mai ales ca vremea va tine cu noi de acum.
Declaram si pe aceasta cale ca noi nu acceptam acest "cadou" de 1 iunie al celor care ne conduc – si aici ii includem atat pe Presedintele tarii, cat si pe Primul-ministru si membrii cabinetului Boc.
Pentru o mai buna intelegere a problemelor pe care le-am expus atat in Apelul mamelor cat si in Comunicate si nu in ultimul rand in Scrisoarea deschisa, ii invitam pe aceasta cale pe cei care decid soarta copiilor nostri sa ii cunoasca pe unii dintre cei direct afectati - bebelusii care protesteaza.
Saptamana viitoare vom avea un nou protest urmand sa decidem n zilele urmatoare locul acestuia, iar de ziua lor (aka 1 iunie) copiii vor organiza un nou meeting sub atenta indrumare si supraveghere a celor care se ingrijesc de viitorul lor (aka mamele si tatii aflati in concediul de crestere si ingrijire)."
maiestrita spune:
ana, mentioneaza ca luni am fost asa putine mamici din cauza conditiilor meteo nefavorabile (sa nu se inteleaga ca nu am reusit sa mobilizam mamele la protest) .. in rest e super!!!
alinushca spune:
citat din mesajul lui ade24 Am sunat sa vad de ce nu mi-au intrat banii. Nu vreti sa stiti ce raspuns am primit: "vi s-a pierdut CNP-ul si de aceea nu s-a facut plata"!!! Mi-au cerut sa merg sa depun o noua copie CI si se va reglementa totul luna viitoare! Cand am intrebat ce se intampla daca scade indemnizatia, imi vor taia si din banii de pe mai, mi-a raspuns ca nu stie sa-mi raspunda la aceasta intrebare! Eu voi lua taurul de coarne! Am vorbit cu un avocat si mergem impreuna sa depunem copia de pe CI. Iar el va dori sa vorbeasca cu juristul lor si sa ii anunte ca ii dau in judecata si ca institutie si ca persoane fizice (dupa ce ii identificam pe cei care se ocupa direct de plati si acte). Asta este culmea. Problema ca pana acum nu am mai auzit pe nimeni din zona sa se planga ca nu i-au intrat banii. Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008 Poze aniversare Olivia Poze Olivia Mos Craciun |
nu-ti dai seama inseamna ce norocoasa esti ca ti-au raspuns la telefon...
si ca o completare, fiecare angajat de acolo de la ei care se ocupa de dosarele celor cu indemnizatii are procese cu duiumul... poti vedea pe biroul fiecaruia teancuri adunate... ce-i doare pe ei... se judeca pe banii statului...
Mami de
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
annablue spune:
citat din mesajul lui maiestrita ana, mentioneaza ca luni am fost asa putine mamici din cauza conditiilor meteo nefavorabile (sa nu se inteleaga ca nu am reusit sa mobilizam mamele la protest) .. in rest e super!!! |
De acord, o sa introduc si asta. Ma gandisem ca daca zic ca de data asta vremea va tine cu noi e de ajuns.
Chiar crezi ca suna bine? e din categoria "din putu' gandirii"... asa mi-a venit acum o inspiratie... de ma sperie. Cre ca are legatura cu faptul ca doamre Calin de aproape 2 ore
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)