HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Ade, deci cum, ei ne-o trag din toate partile dar noi trebuie sa fim eleganti si sa castigam simpatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulina85

Ade, deci cum, ei ne-o trag din toate partile dar noi trebuie sa fim eleganti si sa castigam simpatie?

DA, DACA VREI SA FII SUSTINUT DE PRESA SI RESTUL OAMENILOR.
Ce ai spune daca dupa botez, ar aparea in presa un articol ironic (si asta e frumos spus) la adresa noastra? Pana acum ne-au sustinut si au fost de partea noastra (nu vreau sa scriu pe public din ce motive au facut asta - dar sunt multe fete care stiu) dar se poate trece usor de partea cealalta. Si niciuna dintre noi nu vrea asta.
Am lucrat 6 ani in publicitate, am facut mii de studii si sondaje la care am colaborat tot timpul cu psihologi. De data asta chiar vorbesc in cunostinta de cauza si stiu foarte bine ce si cum gandeste presa si nu numai ei. Acest ultim comentariu nu l-am facut ca sa ma laud cu experienta mea ci ca sa se inteleaga ca nu e ok
o asemenea "iesire". Nu ne va ajuta, va garantez.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui elara

Citat:
citat din mesajul lui lenyi79

Citat:
citat din mesajul lui T_A_T_A

Idei?! Pai am eu una si s-ar putea sa fie socanta. Presedintele Basescu merge sambata la un botez in Bucuresti. E nas, iar finul e "os domnesc". Botez. Bebelus. Indemnizatie pentru CIC. Se leaga, nu? Daca vrem vizibilitate maxima pentru problema noastra, atunci o putem obtine participand la evenimentul monden. Ar fi de senzatie sa ne strangem cca o suta (parinti si bebelusi) pentru un protest pasnic, linistit, civilizat, chiar MUT. Putem purta pampersi pe post de brasarde, ca semn distinctiv. Nu putem fi acuzati de nimic rau si nici amendati pentru tulburarea bla...bla...bla.
Va asigur insa ca mesajul nostru va fi preluat de intreaga presa, iar opinia publica si mai ales guvernantii vor intelege ca nu renuntam la drepturile noastre. Ce ziceti? Dezbatem si varianta asta? Putem chiar sa anuntam maine ca asteptam pana vineri un raspuns ferm din partea Cabinetului Boc, pentru ca sambata avem de gand sa ne intalnim cu Presedintele-Nash la botez, daca nu ni se respecta drepturile si nu ni se ofera garantii solide.
Bogdan Draghici

Buna dimineata,

Mie personal mi se pare o idee extrema. E vorba de un eveniment frumos din viata unor parinti si deosebit pentru un copil. Sincer, nu as interveni. Protestul nostru nu ar trebui sa devina penibil sau exagerat. Cred ca se pot gasi si alt emodalitati de a ne face auziti sau vizibili. E ca un soi de hartuiala. Suntem mai inteligenti de atat, nu?

LauraY Mami topita dupa Daria Maria

http://family.webshots.com/album/567529271COZZdc

SUBSCRIU

Si eu. Nu-mi suna ok nici locul si nici prilejul. Una e sa manifestam in fata guv/parlam/MM, alta e sa merg la biserica si sa ma agit k un minoritar (nu pot sa spun care, dar stim cu totii despre cine e vb). Nu cred k e ok pt imaginea noastra. De stiut stie deja toata tara despre problema pe care o avem, sincer sunt mai mult decat uimita k, in noianul de probleme care s-au abatut peste toti, media ne-a acordat si ne acorda in continuare atata atentie. Cinste lor! si cinste fetelor noastre organizatoare - atat de aici de pe DC cat si de pe miresici.

Personal nu vreau sa pic in ridicol. Eu in ochii mei, ma refer. K printul cu pricina a ales sa ii naseasca bebele acest pirat e o optiune pe care cred k oricum o vor critica destui.

Edit: in plus, avand in vedere actualul deficit de imagine pe care il are ala - si cred k a fost mai mult decat elocvent ce s-a intamplat ieri cu Hoara in Pta Victoriei - nu cred k se va risca sa se apropie de multime, locul banuiesc k va fi intesat de SPP si ma astept k baietii de paza sa fie instruiti sa nu lase in apropiere pe nimeni. Locul cu pricina o fi el public, insa de data asta aluia nu-i va arde de bai de multime, k nu se stie ce poate pati...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

sunt de acord inca o data

in plus daca ma gandesc mai bine , ce face presedintele este o bomboana pe coliva pentru ca se bate cap in cap ce masuri a luat ca sa ne termine cu cat de evlavios va fi dumnealui la un botez

eu daca as fi bebe si as creste mare , mi-ar fi rusine sa stiu ca asta a fost nasul meu

da e treaba lor , io nu ma bag

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

La OBSERVATOR - Protestul de la Brasov!! hai fetele!!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Am fost la Primarie.

Cu Raluca de pe miresici.ro si cu Oana de la Asoc. Filia.

luni este zi libera, asadar pt marti nu ne incadram cu cele 3 zile necesare depunerii inainte...si poate ca nimic nu e intamplator si ca o fi mai bine / vom sti care e pachetul de masuri pe care isi asuma raspunderea guvernul / nu stiu, zic..

protestul a fost stabilit pt data de 26 mai, ora 11 - GUVERN
in fata muzeului Antipa

este necesara o buna organizare si delegare de responsabilitati
PROPUNERI:
- raspandirea informatiei!
- fluturashi / fetele de pe miresici le adapteaza pe cele de data trecuta si care are posibilitatea sa le pritneze in mai mutle ex...sa le raspandeasca prin parcuri
- pancartele sunt deja facute / avem nevoie de doi tatici (sa ii stim) care sa se ocupe la fata locului de gestionarea acestui aspect
- DECENTA PROTESTULUI! o sa avem jucarii, o sa cantam. Aici o sa va rog care eveti copilashi mai maricei si sunteti la capitolul cantecele sa gasiti versurile de la melodiile 'o lume minunata' 'nu mi-e frica de bau bau'... a fost o idee super si o putem pastra si aplica!!
deci sa avem pe hartie versurile si sa cantam
(e vreo mamica priceputa la muzica, ureche muzicala?? care sa dea tonul??? si care sa gestioneze organizat acest punct?)
- Ne cerem drepturile! Nu este in prioritatile noastre sa strigam jos x sau jos y / asa cum am stabilit nu vrem sa politizam demersul
- restul mesajelor raman in picioare (desigur si in functie de evolutia lucrurilor)

daca mai sunt si alte idei cu privire la organizare le asteptam cu drag!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Alina ti-am trimis mail cu versurile celor 2 cantecele.
Daca le mai vrea cineva sa-mi dea PM cu adresa de mail.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am vazut-o pe Camiiiiiiii la realitatea tv

bravo Cami temerara!!!

au fost dragutzi jurnalisti, au aratat ca idee..o continuare de protest, nu au pus accent pe 'cat de multe' erau acolo

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu pot sa printez dar nu am timp sa le impart

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Camy , felicitari ! te pup cu drag si felicit toate fetele din Brasov

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput