Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

angharad ce poze frumoase ai in album, imi place ca te plimbi peste tot.. si ce mamica sexy

ela da se vad pozele tale.. ce slaba esti si foarte sexy

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Ela, bine ai venit in albumul foto!am vazut pozicile cu burtica

Bamboleta, frumoasa burtica, e f bine conturata!
Aaaa, si am vazut si lucrusoarele pe care le-ai luat. Sa le purtati sanatosi si sa cresteti mari, mari!

Racusor, f frumoase sunt rochitele, iar de burtica nu mai spun

Katalina! ce mai lucrusoare, ce mai burtica, ce mai peisaje!

Belu, ti-am vazut burtica si printesele! Ce familie mare si frumoasa!

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine bebe! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Si acum vin si eu cu o intrebare care ma chinuie, dar v-as ruga sa nu radeti, o sa para intrebarea cam dummy: ce e AMR-ul????
poop

33+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

draga de tine, tu care ai intrat deja demult in AMR (Au Mai Ramas), acum ai mai avea AMR 6+ (adica 6 sapt si cateva zile pana la DPN)

31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Multumesc de raspuns, la asta chiar nu ma gandeam, credeam ca e de activat ceva vreo optiune de la profil, in fine am zis ca-s putin cam dummy, asta e, neuronul de gravi.

33+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Maurice vestile sunt bunicele, trebuie sa ai grija de bebelina si o sa fie bine, ai sa vezi!!
Eu azi nu am avut incotro si a trebuit sa stau in casa vreo 15 minute in picioare si m-au apucat niste dureri cam mari acum in patut cu pandispan ca mi-ati facut o pofta teribila, am luat de pe net o reteta si a iesit fenomenal, femeia care ma ajuta nu stia ce-i ala, si nu avea incredere, dupa ce s-a facut l-am impartit in 2 a zis ca nu a mai mancat niciodata ceva asa de bun ( pe aici nu se face)

Ela te-am vaut mamica sexi
Ca si hainutele lui Racusor

Ma uit si eu la piciul, sa vad ce au!!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Michelle intreaba Ovidiu unde lucreaza sotul tau,i se pare cunoscuta figura lui si nu stie de unde sa il ia.Cumva la Banca Transilvania?

31+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 9 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ela, n-ai pt ce......vazut burtica...dar chiar ca arata f bine...

angharad, uau ce fain de tine... mi-e dor sa fac si eu din nou astfel de 'iesiri'...dar am zis ca urmatoarea excursie, asa mai serioasa si mai departe de casa, va fi cu ambii copii, si atunci la Paris in Disneyland...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare...Cine a apucat sa rasfoiasca in mail acele carti despre cresterea copilului.
Eu ma gandeam sa cumpar una din carrefour "mama si copilul" de sotii caprariu si parca mai e una dar nu mai stiu cine a scris-o...dar am spus sa va intreb mai intai pe voi.

Oare acelea din mail sa fie aceleasi ca cele din carrefour, sa fie scanate?!
Ma duc in mail sa vad ce gasesc dar astept si raspunsurile voastre.

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine bebe! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

dragaico...esti dragalasa foc in ultimele pozici..ce rochita frumoasa ti-ai tras...

26+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

merci si pupici la gagici si burtici.
noi am fost slabute in primele 2 trimestre, si am inceput contractiile la 25 de saptamani, dar de 2 sapt iau elevit si incerc sa pap cat mai mult, asa ca am luat cate 1 kg/sapt. la 30 de sapt am implinit si noi 8kg.
joi sau vineri merg la doc si sper sa raportez si eu de bine. sa ne anunte ca bbica e si ea un pic mai grasunica.
pai ce? ne lasam la voi? sheri are 2 si-s mai voinicute ca mata asta mica a mea. las' c-o indop eu ca pe gasca (numai sa nu fie ca mine , ca atunci degeaba, nu se pune, ca-i agitata).

multumesc inca o data ca m-ati invatat cu pozele. acum stau si ma uit la voi. e asa de fain sa va si vizualizez, desi era interesant si exercitiul de imaginatie de pana acum.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

racusor eu te vad tot slaba.. si ce burtica sexy

carmen ce reteta ai gasit, ne-o impartasesti si noua?

btz_ovi sotul meu lucreaza la o firma mica de IT.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput