Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

ela_mm Aptt-ul si timpul de scurgere (intepatura in deget), dar si timpul de coagulare al sangelui (intepatura in ureche) face parte din Hemoleucograma aia sau cum ii zice care trebuie facuta. La mine asa a fost. Eu le-am facut la medicul de familie toate analizele inclusiv urocultura, mai putin cele doua intepaturi, mi-a dat trimitere spre o alta policlinica sa le fac acolo. Nu te speria, nu ai de ce sa-ti faci griji si ar fi bine sa nu mananci inainte de recoltare sange.
Si acum vin si eu cu o intrebare care ma chinuie, dar v-as ruga sa nu radeti, o sa para intrebarea cam dummy: ce e AMR-ul????
poop

33+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Si acum vin si eu cu o intrebare care ma chinuie, dar v-as ruga sa nu radeti, o sa para intrebarea cam dummy: ce e AMR-ul????
poop

33+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

draga de tine, tu care ai intrat deja demult in AMR (Au Mai Ramas), acum ai mai avea AMR 6+ (adica 6 sapt si cateva zile pana la DPN)

31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Salutare delfinariu,
N-am mai intrat pe forum de la capitolul 60, inainte de sarbatorile pascale. Am tot fost pe drumuri si acces la internet nu am avut. In prima faza am stat la ai mei, in Botosani, pentru o saptamana, apoi la Iasi de sarbatori, ca dupa, s-o luam iar la drum prin lumea larga. Am stat o luna si un pic in Paris (unde tati a fost trimis in delegatie) si acum sunt in Tara Galilor, la o familie unde am petrecut 2 ani, cand eram mai tanara, ca au-pair. Am ramas foarte buni prieteni si fiind mai aproape sa-i vizitez din Paris, iata-ma-s la ei in vacanta pt 2 saptamani. La sfarsit de mai se cam termina si calatoriile mele (nu ma mai primeste nici o companie de zbor la bordul avioanelor lor).
Noi suntem in forma maxima la cele 29+ de saptamani. Am reusit sa intarc pitzigoiul chiar dupa Paste (nu mai mergea defel, eram aproape de o cadere nervoasa din cauza nesomnului si al stresului). Acum copilul meu doarme noaptea intreaga cum trebuia s-o faca de multisor. Oricum, tot ma trezesc, din motive de gravidie. Stau si citesc cate o ora pana ma reapuca somnul dar nu ma simt obosita.
In week-end am fost in Londra cu tati, ca a avut week-end prelungit, si ne-am plimbat o zi intreaga. El era terminat de oboseala, eu inca mai aveam energie. Seara insa am adormit cu picioarele pe pereti, ca nu le mai simteam de la atata mers.
Hainute noi nu cumparam, avem multime de la Ioana. Ne vom lua insa un carucior dublu, de la Jane, cu loc pentru bebe si pt pitzigoi. Sunt foarte populare in Paris unde mare parte din familii au cate 3 copii, cu varste apropiate, si pt al treilea exista o rampa pe care o anexezi la carucior si pe care sta cand oboseste.
Aia o cumparam peste vreo doi ani, speram noi.
Cam astea fiind spuse, deocamdata, ma apuc de citit cate ceva din urma. Nu ca as spera sa recuperez cele 40 de capitole, doar sa ma asigur ca toata lumea e bine in asteptarea intalnirii cu cei mai doriti delfinasi.
Sa aveti o seara minunata!

21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

merci mult coteasca de explicatii.
pana acum la hemoleucograma nu m-au intepat decat in vena, dar o sa cer maine sa-mi faca si asta. (si cand ti-am zis ca esti doctor, ma refeream la faptul ca iaca asa, una de la alta invatam si obtinem doctoratul in problemele legate de sarcina )

si daca tu crezi ca-i de ras intrebarea cu AMR-ul, s-o vezi pe a mea: ce-i aia PM? am priceput ca trebuie sa ceri ca sa vezi pozele fetelor, dar mi-a fost rusine sa deschid subiectul pt detalii. noroc ca mai trimiteati cate una link-uri si asa va mai vedeam si eu.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Ela PM inseamna mesaje private optiune pe care tu nu o ai activata...tb sa o activezi ca sa iti trimita cineva msg cu userul si parola sa poti vedea pozele

GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

si daca tu crezi ca-i de ras intrebarea cu AMR-ul, s-o vezi pe a mea: ce-i aia PM? am priceput ca trebuie sa ceri ca sa vezi pozele fetelor, dar mi-a fost rusine sa deschid subiectul pt detalii. noroc ca mai trimiteati cate una link-uri si asa va mai vedeam si eu.

Ela 30+ cu

ela, PM inseamna 'private message', adica mesaj privat pe care vrei sa-l trimiti unei anumite persoane, fara ca altii sa-l vada...dar la tine vad ca nu e activat PM-ul...daca il activezi, iti trimit un PM ca test...sa vezi cum e...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Angharad da ce plimbareti sunteti...ma bucur ca sunteti bine

Mai fetelor da slaba activitate azi...sigur vremea e de vina

GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Angharad da ce plimbareti sunteti...ma bucur ca sunteti bine

Mai fetelor da slaba activitate azi...sigur vremea e de vina

GEO 33+ cu Antonia Maria
AMR 6+ SAPT
poze

Eu sunt aici va citesc da nu prea am ce zice......acum fac un bors de fasole ca e pofta barbatului iar eu pap un hot-dog ca sa-mi satisfac poftele mele.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 10 + de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

Ela 30+ cu

ela, trebuie sa intri in "contul meu" (sus pe pagina, catre dreapta) la "mesaje private" si sa activezi optiunea, daca bine retin.

noi iesim la plimbare ca imi vajaie capul de nesomn... poate la noapte imi iese faza

31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

eladea, am activat PM-ul.
Cum pot primi PM sa vad si eu pozele voastre?
pe picassa am intrat de pe un link de la una din voi (de ex pe tine si pe eric v-am vazut), dar am inteles ca mai sunt poze si pe gmail.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput