Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

crispro ce mamica cretulina si frumoasa si hainutele imi plac la nebunie

michelle burtica frumoasa, pe tine te ratasem

aelita sexy mama la soare

Bulina 33 fix cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ok, am mai pus poze cu burtoiu pe contul comun...

Esti o mamaica tare frumusica! Iar de hainute nu mai vorbesc......

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Azi Mirela tb sa ne dea vestea cea mare...
Iti tinem pumnii Mirela, si nu ne tine mult in suspans

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu! m-a trezit in sfarsit soarele care a dat peste mine in pat... am dormit bustean, cred ca am recuperat toate celelelalte nopti albe...

vad ca vb iar despre epidurala...

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Toti medici o a zica ca epidurala nu afecteaza fatul pt ca tre sa-si vanda si ei produsul, ca doar nu o sa ramana cu el nevandut, mai ales ca ei ai contracte cu diferite firme de medicamente si in urma vanzarii medicamentelor respective, la recomandarea medicilor respectivi, se pleca in concedii de lux, simpozioane, congrese, cadouri cu sigla produsului respectiv s impreuna cu familia si chiar medicamentele respective moca. Eu stiu mai bine si de la surse singure. Asa ca nu credeti chiar tot ce bolborosesc banditii astia de medici despre care eu am o parere ffff. rea. Bine, acum nu vreau sa supar pe nimeni, e fiecare cu decizia si parerea lui.

33+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei

nu cred ca e vb de vanzarea produsului, ptr ca aici de ex nu iti impune nimeni epidurala si nici nu te sperie cu efecte adverse, oricand poti sa alegi pe durata travaliului daca o vrei sau nu (este un formular care trebuie semnat inainte), iar daca ceri lamuriri ti se spune ca sunt cazuri foarte rare de reactii adverse de lunga durata. avantajul aici e ca te poti hatari pe loc, ori din ce inteleg eu de la voi, in Ro trebuie vb cu mult timp inainte cu anestezistul etc etc . eu de fiecare data cand merg la dr imi da cate o carticica despre sarcina, o mapa, o gentuta, un pix cu diferite sigle ale unor magazine de copii sau producatori de medicamente(la nastere poti primi seturi de ingrijirea copilului, paturici, genti ptr pampers etc). e foarte bine ca ti le da, nu esti obligat sa cumperi de la respectivele firme, ele isi fac reclama cum cred mai bine. tu poti compara, te poti interesa inainte... cunosc o multime de mamici care au avut prima nastere normala fara epidurala, iar a doua (sau urmatoarele) cu! si cand le auzi cu cata convingere vb despre avantajele epiduralei, nu te poti gandi ca vor sa faca reclama. discutiile intre mame sunt ptr a se ajuta una pe cealalta, nu ptr a vinde ceva... in final, fiecare face cum crede de cuviinta, mai ales ca in Ro TOTUL SE PLATESTE... SI INCA SCUMP...

31+ AMR 8+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Ce fericita sunt! M-a sunat sotul!

Michelle, am vazut burtica Ce-mi plac pozele de grup!

Aelita, o mamica tare frumoasa!

Am sa pun si eu ceva poze in weekend. Le am facute numai sa le descarc....dar mi-a luat sotul aparatul

Abia astept sa vad ce a primit Laurika din SUA si vestea cea buna de la Mirela.

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Ce fericita sunt! M-a sunat sotul!

Michelle, am vazut burtica Ce-mi plac pozele de grup!

Aelita, o mamica tare frumoasa!

Am sa pun si eu ceva poze in weekend. Le am facute numai sa le descarc....dar mi-a luat sotul aparatul

Abia astept sa vad ce a primit Laurika din SUA si vestea cea buna de la Mirela.

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Salutari burtici

V-am tot citit zilele astea, dar nu am gasit puterea de a scrie ceva. Eu am o stare extrem de rea, oricat as incerca sa ma calmez si sa fiu optimista. Nu mai gasesc o cale de intelegere cu al meu barbat. Am devenit 2 straini; bebele asta a cascat o prapastie intre noi. Si dupa toate eforturile de a avea o casa impreuna si un camin pentru bebelina, acum ma vad pusa in pozitia de a renunta la tot.

Va pup si va citesc Aveti grija de voi

32+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 6 saptamani! Dar nu mai mult de 8 !

Incearca sa te detasezi de astfel de probleme...stiu ca e greu, mai ales acum, dar pentru copilul tau trebuie sa fii tare.bebelina ta e cea mai importanta de acum incolo...trebuie sa fii tare pentru ea.sotii nostri nu au cum sane inteleaga starile, trairile..concentreaza-te pe bebe cel mai bine..o sa fie bine

Laura 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

CRISPRO esti o mamica tare, tare frumoasa...de lucrusoare nu mai spun, sunt
Adriana sper sa se rezolve cu sotul. Si pe al meu il mai apuca cateodata. Aseara ne-am certat rau, am plans vreo ora jumatate si dupa atata plans am adormit bustean. Dimineata m-a luat in brate si m-a pupat si ne-am impacat. Se mai intampla sa existe si neintelegeri. Sper ca bebelusa sa va aduca liniste si sa fie cu happy-end.
Mirela asteptam vesti bune, bune.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare burtici!

multumim frumos pt voturi...din nou...

racusor draguta, ai grija de tine...hai ca mai e putin...trebuie sa rezistam, nu?

mirela,, tinem pumnii..sa ne dai vestea cea mare...

laura, asteptam pozici...eu hainutele le-am luat printr-o mamica din Anglia, asa cum am mai zis...

adriana, eu as vrea sa te incurajez...multi barbati de fapt cupluri trec prin astfel de momente...atunci cand se asteapta un bb..e nevoie de multa intelegere si compromisuri pentru ca familia sa isi vada interesul comun...si anume binele viitorului copilas...evident acum si tu esti irascibila, el e frustrat probabil pt diverse motive...ufff...hai ca timpul le rezolva pe toate...

aelita, adorabili pustii tai...am mai zis-o de fapt...ce mamica fericita...

cat despre carti...eu am multe de la prima sarcina...si le-am citit pe toate atunci...dar cand a venit vremea practicii...eram in ceata total, si parca neuronul meu nu mai stia nici macar cum sa schimbe pampersul..

si referitor la travaliu, sa va zic una tare...de fapt cum am demontat eu toate previziunile moasei cu care am nascut... pe scurt, la dilatatie 1 cm, ii ziceam moasei ca eu vreau musai epidurala...ea imi zice:'Ooooo, dar mai ai pana la epidurala...cateva ore bune...' va dati seama ce incurajare din partea ei..si eu stateam sa mor... ca dupa vreo ora, o ora jumate sa cheme de urgenta anestezistul sa-mi faca epidurala,aveam catre 4 cm dilatatie... apoi, dupa montarea anesteziei si a perfuziei, la f scurt timp, ii zic moasei: 'eu trebuie sa imping'...la care ea: 'draga mea, n-ai cum...e prea repede...inca nu esti la dilatatie maxima...' totusi ma verifica si surpriza...eram...asa ca a trebuit sa sune rapid medicul sa vina la nastere...

deci...ce vreau sa va spun e ca unele nasteri merg f rapid, chiar daca sunt primele...altele mai greu...dar daca avem permanent in minte scopul final si faptul ca toate durerile astea ne duc cu un pas mai aproape de bebelu pe care il asteptam de atata timp...merita toate eforturile...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Vineri, are Vladut ora deschisa la scoala...o sa merg si eu sa ii vad mutrita cand ca vedea sala de clasa!

Nu imi vine sa cred ce a trecut timpul...la toamna merge in clasa I!

Anca +27s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput