Aspirante optimiste > 20 ani (502)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelu86 spune:
pai cand vezi cuvinte din astea alambicate, normal sa te sperii.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
acum am papat si eu si zic sa intru putin sa vad ce faceti.
bebelu ai dreptate, cu analizele astea.....o iei razna cand le citesti , stai linistita, ai vazut ce-au zis si fetele.
didi ce faci?
ang21, mara, nike
cosmy mai fa o pauza,lasa munca.
Viitoare mamica
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s ce faceti fetelor? acum am papat si eu si zic sa intru putin sa vad ce faceti. bebelu ai dreptate, cu analizele astea.....o iei razna cand le citesti , stai linistita, ai vazut ce-au zis si fetele. didi ce faci? ang21, mara, nike cosmy mai fa o pauza,lasa munca. Viitoare mamica |
Muncesc cu drag si spor, tu?
in devenire
ang_21_costi spune:
nici eu nu inteleg de ce folosesc la analize atatea cuvinte intortochiate tre' sa fii musai expert sa poti sa le intelegi ...
dar, cum se zice: E BINE DACA-I BINE ptr. tine si inca un ptr. tau (ca l-ai cam stresat) ...
cosminutza nu stiu pe de o parte e bine (mai pot sa fac si treburile prin casa) pe de alta parte e rau (esti tot timpul la scarbici )
didi chiar nu ne-am gandit la faza asta pana acum , am putzin si eu si sotzul
multi la burtici, la mamici si la cei mici
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
roxy_s spune:
lorena
cosmi eu nu o cunosc pe Alinutza dar asa tare ma bucur cand aud asa vesti, sa fie sanatoase amandoua cum a nascut/ normal sau cu cezariana? sau nu stii?
Viitoare mamica
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s didi pai esti la munca??pana la cat stai? Viitoare mamica |
Pana termin treaba, aici nu e cu program fix
in devenire
ang_21_costi spune:
buna lorena
multi ptr. Alinutza si ptr. printzesa ei
chiar ca e bine sa auzi asa vesti
o sa ne ajute Doamne Doamne sa le dam si noi, speram cat mai devreme
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
cos_minutza spune:
Didi mama daca te ajuta cu ceva si eu lucrez cu drag si spor
Roxi din cate am citit la odiseea ei prin cezariana a nascut Alinutza
Angi,Lorena
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin