Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor eu nu suport hanele de gravida din alea cu banda(sau ce este) aia peste burta...nu suport ceva pe burta cand sunt ..doar talie f f joasa la pantaloni + rochii gen baby-doll

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Nici eu sa nu aud de carne,oua sau prajeli! O duc numai in lactale ,legume si fructe!ce mananca carne este doar prosciuto si clisuta inghetata!m'a pus serios la respect bebeul!:)

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Nici eu sa nu aud de carne,oua sau prajeli! O duc numai in lactale ,legume si fructe!ce mananca carne este doar prosciuto si clisuta inghetata!m'a pus serios la respect bebeul!:)

Daaa inghe..ce bine ar fi. O nirvana dinaia cu praline.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Cris, Haiduc Catalin e tanar, dragut, bland....eu il stiu doar asa. Profesional vorbind am auzit pareri numai de bine, dar nu l-am incercat, e cam penibil....am iesit la bere si distractii in tinerete si acum sa merg sa ma "cracesc" din postura de fosta....prietena. E suficient ca ne auzim la telefon si ne mai intalnim prin clinici private.
Bravo pt bebe jucaus! Apropo, ce ti-a zis de lesin? Fiindca eu stiam ca nu-i f ok daca stai mai mult de.....(nu stiu cat timp) in starea respectiva, adica ar fi bine sa fim prudente, nu?

Symo 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Buna,fetele!! Mi-a fost dor de voi,chiar vorbeam cu Ana ca poate ne mai intalnim,si chiar pe des de o data pe luna.
Am o caruta de vesti.Am fost si eu,in sfarsit,la un medic bun si la un cabinet super!Sunt multumita ca am schimbat medicul..Si daca doctorita mea imi spunea ca s-ar putea sa fie fata,,,ieri am aflat100% ca e baiat,FERICIRE MAXIMA PE MINE.
M-a intrebat DOURA de col...mai demult.Il am anatomic scurt...dr mi-a zis ca se scurteaza de la avorturi sau sarcini pierdute,dar la mine nu e cazul..sunt nascuta asa
Il alta ordine de idei...cezariana sigur..,din cauza herniilor de disc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Simo ai fost la clinica sau la spital?
si pe mine m-a chemat la clinica sapt viitoare si voriam sa stiu cat e o eco.
felicitari pt baietel

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

cris niste fete de anul trecut au fost pe timpul sarcinii la haiduc apoi au nascut cu el si au fost f multumite mai ales ca e genul care vorbeste ..explica..cel putin asa mi-au spus

si 14+

Mergi la inceput

Pissi,cred ca tu spuneai ca daca mananci 3 linguri de simti ca dupa un ospat.Idem si la mine.Poate se intampla asa pt ca suntem putin plinute
Fetele...am uitat sa va spun....la 18 sapt s-ar putea sa fac cerclaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

fetelor eu nu suport hanele de gravida din alea cu banda(sau ce este) aia peste burta...nu suport ceva pe burta cand sunt ..doar talie f f joasa la pantaloni + rochii gen baby-doll

si 14+

Banda nu trebuie obligatoriu sa o tii peste burta, poti sa o porti si rasucita in jos pe jumatate si vine ca si cum ar fi cu talie joasa.

La mine nu merge sa port pantaloni ci talie joasa pentru ca am burta mare si picioarele subtiri si mi-ar sta pnatlonii largi. La prima sarcina insa a mers

Crisuletul, felicitari pentru vesti!!! Foarte tare

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 14 +

Mergi la inceput

Bebelu,am fost la clinica.Si am facut echo din aia pt TT...m-a costat 260 de lei...dar mi-a zis toooot ce se putea spune

Mergi la inceput