Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_25 spune:
Fetelor,imi spuneti si mie va rog cum pot sa vad si eu poze cu burticutele voastre?Am si eu poze cu burtica dar nu stiu cum si unde sa le pun.
Ana 20+
ana_80 spune:
multumesc frumos de urari Vanny si Klarisse si sarcina usoara si bebei sanatosi si voua!!!
imi puteti trimite si mie parola pt picassa?
eu, desi am abia 18 sapt am luat deja vreo 5 kg ( am ajuns la 69kg) si sunt tare curioasa sa vad si celelalte burticutze
multumesc!
ana
crina-s spune:
Nike, Luanashana, Summertime felicitari pentru vestile bune de la doctori!
Bun venit noilor burtici. Doamne c familie mare suntem.......
Fetelor am vazut ca vorbiti de fetite. Fie-mea nu stiu daca o sam umple casa de margelute, rujuri si eu stiu mai ce. Eu a fost mai baietoasa. deabia cand m-am dus la facultate am inceput si eu sa fiu un pic mai feminina. S-ar putea totusi sa aiba o pasine ca maica-sa: Pantofii.
Cand i-am zis lui barbatu meu: Ce zici dragule daca si fie-ta va avea pasiune pentru pantofi ca mine......iti dai seama cate dulapuri vor fi pline cu pantofiori si sandalte.....? Si atunci a zambit, dar parca nu era zambetul lui. Acum ce sa-i fac el a vrut fetita, caci e am vrut baietel......
21+
crina cu
LilianaR spune:
Fetili, una bucata parola sa vad si eu cartile alea de le puserati acolo... Multam.
Eu sunt mai ca si Klarise, asa, mai putin cu toate alea si mai mult cu altele...
Ma bucur ca va fi baiat, ciudat, de cand sunt mica imi doresc o fata si de la inceputul sarcinii m-am temut ca nu va fi fata, pana cand am decis eu ca sigur e baiat; s-a confirmat intre timp.
Oricum, eu sunt cu mai putine alintaturi, asa... mai serioasa de felul meu.
Cine spunea ca are o mama paranoia sau ca e ea paranoia? Asa si mama mea, calculata fara numar, fara numar... si nu pot spune ca a fost bine.
Nimeni nu a putut-o invata ca viata e frumoasa, a trebuit sa ma marit, sa ma maturizez si sa bag ceva psihologii in mine ca sa vad ca viata e frumoasa si fara calcule... nasol!
Nici acum ai mei nu sunt relaxati, nu se bucura de fiecare zi si imi pare rau pentru ei.
Dar difera de la om la om si calculul si paranoia... asa ca fiecare cu ale lui, diferite de ale celorlalti.
22+
Ana_Perianu spune:
Nike – si mie mi-a scris acelasi lucru la eco, dar eu ma stiu cu rezistenta pe arterele uterine marita, pt ca am trombofilie.
Uita-te pe eco sa vezi daca ai trecute si valorile la aceste artere, mai apare uneori si IR
Ana_25 – trebuie sa intri pe picasa, contul e sepoct10, iar parola ti-o pot trimite pe PM (insa activeza-ti intai PM)
Ana_80 – activeaza-ti PM
Ooof, ce de ane suntem !
Ana_Perianu spune:
Fetelor, se pare ca indemnizatia va scadea cu 25 % ...
http://www.e-slabire.ro/Mama-in-Romania-vs.-mama-in-Europa.html
zozela spune:
Salutare!!
Bun venit,noilor burtici!
Felicitari summer pt.!
nike,iarta-ma,cred ca ai mai scris,dar nu am fost eu pe faza..De ce suferi tu mai exact?? Si ce perfuzii faci? Si de ce atat de multe? Din cate citesc,ceea ce ai tu,pare grav! Cum de mergi la serviciu in loc sa stai acasa sau in spital,cand altele,cu probleme muuult mai putin grave,stau cumintele in pat?! Si de ce schimbi atat de des branulele? Totusi..iarta-ma..dar imi pare ciudat,daca nu-chiar exagerat,mai ales ca stiu ca ziceai la un mom.dat ca esti caz unic in tara Of,e defect profesional,sa stii! 70/80 perf/luna e extrem de muult! Lasand la o parte toate celelalte,tinand cont ca o punga de NaCl/glucoza 5% are 500 ml,facand un calcul simplu,imi da o cant maare de lichide intrate in corpusorul tau-firav,din cate spui..Deci tu perfuzezi un pic mai mult de 1 l/zi..Tare greu..Venele cum rezista? Presupun ca esti umflata toata,nu stiu..Atata cantitate de lichide ingerate pe PEV,duc la edeme monstruoase,Doamne iarta-ma!Si cum iti pui perf.la munca? Unde stai intinsa? Cat dureaza o perfuzie la tine? Cine accepta sa-ti puna PEV in conditiile astea? Am 1000 de intrebari la care nu gasesc raspuns..Iarta-ma,dar chiar sunt curioasa! Pentru cultura mea generala asa,ca nu le inveti pe toate in scoala..Sanatate multa!
Crina,ti-am trimis un PM logata cu userul comunCred ca n-ai inteles nimic,nu?!Da,da,eu eram aia!! Vreau si eu userul si parola de la contul comun de pozici!
burtoasele!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUANASHANA Buna ziua burtici frumoase si zglobii. Vin si eu cu vesti.Am fost ieri la medicul ginecolog, eu sunt in parametrii, dar fiindca nu am putut rezista tentatiei, am reusit sa intru si la o ecografie, nu mai fusesem de la 13 saptamani si urmatoarea era pe 9 mai la Herghelegiu. Bebele meu e baiat "fara nici un dubiu"-e al doilea medic care confirma .E activ, sanatos, dezvoltat normal si cantareste 254g. Desi la masuratori a iesit mai mic cu 6 zile , doctorul a zis ca recupereaza in timp, nu e cazul sa ma panichez. De ieri il simt pe bebe si mai puternic, simt cand da cu piciorusele. Dar toata miscarea o simt jos,si simt ca ma apasa mult pe vezica, simt o presiune, la voi cum este? Doctorita mi-a zis sa fac o urocultura sa nu cumva sa fie vre-o infectie urinara mascata. Inca o problema care ma apasa...De unde imi cumpar un costum de baie pt gravide, caci acum iese soarele si ma surprinde ? Sa aveti o zi cat mai frumoasa!!! 19+ |
Felicitari pentru vestile bune!
Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui summertime Heloooo, multumesc de felicitari! Azi am fost al morfologie, totul bine, voi avea sigur FETITA!! :) Mie doctorul mi-a spus sa nu iau No Spa decat in cazul in care am o durere care nu cedeaza la repaos. O alta doctorita imi daduse sa iau preventiv cate una pe zi dar apoi s-a razgandit, a spus ca daca tensiunea e mica No Spa-ul nu face bine. Am citit de asemenea ca sunt normale contractiile nedureroase, atata timp cat nu sunt f dese. Si eu am, cam o data pe zi, seara, uneori de doua ori pe zi. Ama uzit de la o alta gravida (careia i-a spus doctorulm bineinteles) cu sarcina cu risc ca no-spaul poate relaxa colul prea mult si duce la deschiderea lui. Asa ca parerea mea ref la contractii si no-spa este ca medicul este cel care trebuie s ahotarasca cui ii da si cat, nu trebuie sa luam noi doar ac s afim sigure ca nu fac rau contractiile, pt ca acestea pot fi normale. ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani |
Felicitari pentru fetita!
Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png