Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
nastasie spune:
am pus si eu poze in album.nu-s asa recente.burtica era acu vreo 3-4 saptamani pozata.si cateva cu fi-miu.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ana_25 spune:
vanyy multumim de urari
Mi-ar place si mie sa stau aproape de mare,dar din pacate de la mine pana la mare e drum luuuuung!
Ana20+
Klarisse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie am pus si eu poze in album.nu-s asa recente.burtica era acu vreo 3-4 saptamani pozata.si cateva cu fi-miu. adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
Ai o burtica tare frumoasa si un flacau pe masura. Sa fiti sanatosi.
Klarisse graviduta 19+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maya71 spune:
citat din mesajul lui nike974 eu am fost baiata familiei.permanent in copaci, alergand , peste tot unde nu te gandeai, cu o personalitate f puternica. mi-am dorit fetita sa fie frumoasa ca sotul meu.sotul meu si-a dorit fff mult un bebe baiat si a avut castig de cauza. si eu si sotul suntem muntomani, el e si alpinist si scafandru si speolog..................suntem off roaderi amandoi, eu copilot..........eu nu stiu ce sanse are baietelul nostru sa fie linistit. |
Nike, Nike... si eu sunt cu alpin., speo, patrule montane ptr protectia mediului, sunt in club si federatie... viata mea... si m/ai am o prietena f.buna. Voi unde?
maya71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
vei fi surprinsa.....de cat de linistit poate fi bebe al tau! eu am doi frati si eram mai baiata ca ei, am facut ski de performanta si eram doar in cantonamente plecata...nu era nici un obstacol prea mare pt. "baiatul" din mine.....nu am avut stare niciodata. de vreo 2 ani incoace mi-am luat si eu niste margelute si cercei dupa ani si ani, convinsa ca trebuie sa fiu si eu mai feminina! le-am purtat maxim de 2 ori in 2 ani...s-a pus praful pe ele. Dar baietelul meu e tare cumintel si a fost linistit de mic. Toata lumea il lauda..normal ca mai face si prostii dar de felul lui e f. linistit. As fi vrut al doilea bebe sa fie fetita, dar nefiind in "apele mele" cu bijuteriile, codite, accesorii si cochetaria aveam o retinere ca nu voi putea fi la inaltimea solicitarilor unei eventuale printese.....asa ca ma consolez ca e mai simplu tot cu baiat. O mai vizitez pe finuta mea si ma mai delectez cu ea..... Dar cred ca Summertime are dreptate...copiii parca ne completeaza pe noi. Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Puiutz, vrei sa/ti spun una tare... eu credeam ca daca fac ce fac baietii o sa devin baiat...atat de mult imi doream. Baieti de la bloc ma acceptasera ca fiind una de/alor... iar in clubul de alpin. si speo eram singura fata si/mi ziceau ca daca pot ei cu siguranta reusesc si eu... ca sa ma ambitioneze... si am dovedit.
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui ionela.n Fetelor, ia uitati-va in album. Mi se pare ca sotul Iunniei seamana cu Leonardo DiCaprio -------------------------------------------------- Sunt o cu burtica aproape roz de 19+ Ingerasul meu |
Ahaaaaa, d-aia nu stiam eu de un' sa-l iau! Da' si Iunia ce bine arata cu burtica!
Clary, ai trecut la rochitele deja...super, abia astept si eu sa treaca vremea asta urata sa ma imbrac in rochie si sa ma incalt cu saboti comozi!
Nastasie, vazut poze si burtica draguta si-n baiat superb!
Lora, mami de Iustina si 24+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maya71 spune:
Va fetelor!
O iau spre casa catinel, catinel... aici ploua si e frig.
Ariciule, si ganduri bune de la mine!
Yoni, Magduta,Yomur, 'bratisari cu drag si va!
Sa aud numai de bine! Promiteti? Hai, sa va aud...
vanyy2009 spune:
citat din mesajul lui ana_80 buna burtici! va citesc de ceva timp si acum mi-am facut curaj sa ma inscriu in odisee. datele mele: UM 12.01.2010, DPN:19.10.2010, DN: 03.04.1980 iar este ....BAIETEL!!! Ana |
Bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc!!!felicitari pt baietel
20+
Klarisse spune:
Ana bine ai venit printre burtici, sa ai sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos si voios.
Klarisse graviduta 19+
Klarisse spune:
Fetele mele dragi ma duc si eu spre domiciliu. M-am mai incarcat cu o portie de nervi aici la birou, sper sa ma calmez. Tocmai l-am simtit si pe bebelusul meu, mi-a tras cateva..ca sa stiu ca s-a trezit...Incerc sa ma concentrez pe lucrurile bune.
Va pup sa aveti o seara linistita!
Klarisse graviduta 19+