Viitoare mamici de sept-oct 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_80

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ana 80,imi spui si mie te rog cum sa activez PM?Acum trei zile am intrat prima data pe un forum si nu prea ma pricep.
Mersi,pupici!

Ana, in stanga paginii, in meniu ai la ultima rubrica: mesaje private
dai click pe el si ti se deschide profilul personal/mesaje private. aici in partea dreapta ai un icon cu Options; dai click si activezi mesajele private.

sper sa intelegi ce am vrut sa zic...... oricum, si eu acum am aflat cum se activeaza tot cautand pe la profilul personal

pupici,

Ana de 18+

Ana mersi mult!Am reusit in sfarsit,ca-s mai grea de cap un pic dar pana la urma merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetele, am intrat scurt sa fac "administrative", am adaugat-o pe ana_80 pe listuta si am modificat data baietelului adelenei.

alexuza, ana_25 si Mirabela 25, mai scrieti despre voi sa ajungeti la 10 mesaje si astfel sa scapati de moderare. Doar asa va putem vedea in timp real.

Bine ati venit, sarcini usoare si la termen!

Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am pus si eu in album 2 poze ca sa vedeti pana la urma ce rochie am avut...cea in picioare e in timpul dansului si nu se vede foarte bine, imediat ce obtin altele o sa mai pun.
Ma duc la nani ca sunt franta.

Noapte buna!

Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

maya, nike dam o fuga in Piatra Craiului dupa ce nastem sa facem o escalada pe "lanturi"?
Eu oricum bag o tura prin Sighisoara apoi prin Crai in iulie-august la cabana pt ca la cort nu se mai poate pune problema.

uta28 este 19+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata burticutelor. Stiu ca Chichiutza pregateste micul dejun, asa ca in asteptarea lui va invit la o cafeluta si un laptic ca sa ne trezim.
Am adaugat si eu poze noi si aseara si acum. Unele din cauza neuronului gravid le-am pus de doua ori si nu stiu cum sa le sterg. Aflu eu.
Va si va doresc o zi cat mai buna.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Neata' burtici!Cum ati dormit?Spor la lucru fetelor care merg la serviciu!(nu va obositi prea tare)
Imi da si mie cineva parola,pl.?

Ana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Ana , ti-am trimis parola pe PM.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Mersi.

Ana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna dimineata!

Felicitari fetelor care au avut intalnire cu bb-ii!

Tinem pumnii tuturor participantilor de la mitingurile de astazi si sa speram ca vom avea vesti bune.

O zi frumoasa va doresc!

22+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Kami ma bucur ca ai avut parte de un concediu minunat. Pozele sunt super...

Office cate grame are baietelul tau la 25 saptamani? Cred ca e mare acum. Abia astept si eu sa merg joi sa vad ce "nazdravanii" mai face fetita mea si cum s-a dezvoltat...

Intrebare pentru fetele care sunt in medical: ce faceti sa treaca ziua mai repede?

23+

Pentru ca toate analizele cat si ultima ecografie morfofetala, doppler, trim 2 (unde a fost studiat in amanunt) , erau in regula a fost doar un control si o eco foarte scurta in care i-a monitorizat bataile inimii...Dr mi-a spus ca nu are rost sa-l stresam cu ecografii daca nu este cazul si totul se desfasoara normal..Asa ca nu l-a cantarit.Eu studieaz odiseea sarcinii in 40 de saptamani de pe DC si de acolo ma ghidez dupa gramaj.Urmatoarea ecografie ar fi undeva in iulie si atunci voi putea spune mai multe.

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput