Aspirante si Gravi Nou-Venite(95)-Felicitari polo!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Nu am nici o preferinta, sotul in schimb nu pierde ocazia sa precizeze ca stie el sigur ca e baiat. Eu tot incerc sa-l temperez, sa nu se ambaleze prea mult daca o sa iasa bebe fara cocosel, dar nu prea am cu cine discuta. Oricum, daca imi zice medicul ca e baiatel, la tati o sa-i comunic ca e fetita si-l tin asa in suspans vreo 2 ore. Ce vrei, minte de femeie gravida

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Nu am nici o preferinta, sotul in schimb nu pierde ocazia sa precizeze ca stie el sigur ca e baiat. Eu tot incerc sa-l temperez, sa nu se ambaleze prea mult daca o sa iasa bebe fara cocosel, dar nu prea am cu cine discuta. Oricum, daca imi zice medicul ca e baiatel, la tati o sa-i comunic ca e fetita si-l tin asa in suspans vreo 2 ore. Ce vrei, minte de femeie gravida

17+

asta nu mi-a trecut prin cap !

noi am fost convinsi ca Miruna e baiat, pana pe la 8 luni. La eco la care ne-a spus sigur ca e fata, sotul a lipsit si eu l-am sunat plangand ca e fata si el de emotii, mi-a inchis telefonul. Am inceput sa plang si mai tare si cand a sunat inapoi, cu greu a reusit sa ma potoleasca ! nici nu concepeam ca poate fi altceva decat Andrei-Florian.

acum sunt convinsa ca orice ar fi, o sa fie cel mai iubit copil !

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Salutare la fete.
Discutiile devin din ce in ce mai rare.

http://community.webshots.com/user/diove
ASPIRANTA

Mergi la inceput

Cu Alesicoo, am vorbit acum doua seri si era bine. A zis ca merge pe 25 sa vada ce si cum si daca nu e nimic urgent ramane pentru 1 iunie. Ne tine la curent.

ASPIRANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

lorin eu in schimb ma uit doar dupa haine de fetita...sotul se mai supara si zice dar mai uita-te si la cele albastre ...eu cred ca o sa am fetita

Doamne ai grija si de noi 13+

Mergi la inceput

Hai sa va spun si de mine acus. Ziua 15 de la ovulatie, sfarcuri tari si usor dureroase si simt un guguloi in zona ovarelor. Sper sa fie cu ochi.

ASPIRANTA

Mergi la inceput

Si sa nu uit dureri de mijloc si burta, slabe dar prezente. Mai mult ca niste impunsaturi.

ASPIRANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

polo, tinem pumnii!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

polo Doamne ajuta

Doamne ai grija si de noi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ce fac fetele mele dragi?????
va pup mult de tot si tareeeeee
sa imi fie cu iertare ca nu am mai intrat dar nu am avut nici un kef de nimic...
am intrat intr-un butoi de ganduri
ma gandesc ca peste 2 sapt viata mea se va schimba la 360 de grade
vad ca a mea copila nu da nici un semn sa iasa ceea ce este fff bine si sa stea cumintik pana pe 1 iunie
asa cum v-a zis si Polo, merg pe 25 la dr a vdem ce si cum si daca este totul ok ramane pt 1
am nr lui Sun si cand ma voi dezmeticii ii dau msg sa va spun ca am nascut si detalii despre bebelina!
sa imi tineti pumnii si sa va rugati pt mine ca am morcovul bagat cu tot cu cel care il planteaza
toata lumea imi spune ca este burtica de baiat, acum si sotul imi zice ca e baiat, asa ca am un ousor KINDER
nu mai conteaza ce va fi sanatos sa fie!!!
m-am intins cat o placinta!
sunt aici pe baricade sa mai barfim un pic!

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in36 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:3 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Mergi la inceput