Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

am o stare nasoala..nush..parca...m-as topi..

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

gata, gata

Lady te rog sa ma treci clasa ca uite am aparut si eu din neant.,

E o vreme horror afara si nu am nici un chef de nimic.dar matale Lady draga treci la invatat ca nu e timp de pierdut...

Lorelix hai fa o cafea buna bunuta nu amara ca m-am saturat de atata amareala.

Laura ai niste fetite superbe.

Adriana, Madalina, Romanitza si daca am uitat pe cineva scuzoaiele mele va pup

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

gata, gata

Lady te rog sa ma treci clasa ca uite am aparut si eu din neant.,

E o vreme horror afara si nu am nici un chef de nimic.dar matale Lady draga treci la invatat ca nu e timp de pierdut...

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

chiar n-am chef de nimic..nush...

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

no neata,
pishko, ce rau imi pare ca aveti vreme urata...asa ii si la noi....n-am iesit cu david afara de duminica....incontinuu ploua si ii furtuna...
lady mama ce ti-ai mai schimbat pe semnaturi...
un ca ne-ai ,admirat'
camy, chiar la ce a scris lady m-am gandit si eu despre fata aia cu concediul ...multa bafta hotarat-o....
lore, nu-mi spune despre dezastre din astea ca io-s slaba de ingeri si deja ma apuca depresia si plansu.....pe bune....
tiusca o zi faina

pt toate fetele...unde sunteti???

LMA pt Oana de Pirelia (chiar si eu am observat ca a pus poze noi in album....daca ne citesti de ce nu ne scrii cum sunteti? )

ma pun si eu sa lucrez la lucrarea de disertatie, ca imediat trebe s-o predau si io n-am nici macar titlu .....n-am chef aziiiii (adica niciodata pt asa ceva)....n-am chef aziiiiii......n-am chef de nimic.....

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

normal ca am uitat pe cineva

Pishko chiar ca e vreme nasoala da ce sa facem asa e in toata tara.

Tiusca ce bine ca dispar mucii,,,,,,,da-i incolo ca ne fac zile grele.pupam bebele

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Lady am tot vrut sa iti zic ca si pe mine ma cheama tot Alina-Roxana,

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fete de ce tot intra astea cu buburuza ruza si altele printre randuri? ca ma enerveaza..........ce pb am si eu.....

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Adri si pe mine ma enerveaza dar acum e cu mac mac sta pe lac.......ce sa zic .bine ca nu e vreun membru cu userul asta

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

uite sa va inseninez ziua

nu e o reteta

Spaghete

Un barbat insurat avea o aventura de câtiva ani cu o italianca;. Într-o seara;, femeia i-a marrturisit ca e însarcinata;. Nedorind sa-si distruga reputatia sau casnicia, acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca în Italia sa nasca în secret. Daca era de acord sa ramana în Italia si ss creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pâna când copilul va împlini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a întrebat cum va sti el când se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-i trimits o carte postala pe spatele careia sa scrie ,,Spaghete". La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentara a copilului.

Într-o zi, dupa aproximativ 9 luni, când barbatul s-a întors de la lucru, sotia l-a întâmpinat confuza :
– Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte postala extrem de ciudata.
– Ah, da-mi-o doar, îti voi explica mai târziu despre ce e vorba.
Sotia, ascultatoare, i-a înmânat cartea postala. El a citit-o, s-a facut tot alb si a lesinat. Pe cartea postals scria :

,,Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftelute, doua fara.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

ROXALY...e fain bancul...mi-am dat seama ca te cheama roxana alina...dupa user
ady...cautam o formula mai asezata...dar nu mi-a reusit si am renuntat de tot...
ivat,invat..nu aveti grija...

Mergi la inceput