Super mamici de fulgusori nov.dec2009-HAI CAMY!71*
Raspunsuri - Pagina 19
MADALINA_T spune:
Lore,de ce tot astepti soarele pe strada ta,ce e cu tine?
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
MADALINA_T spune:
Asa fetelor,mai lasati butoiul ala in pace sa se mai odihneasca.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
My_Lady0091 spune:
ce butoi?de vin?beti fara mine?
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
io nu va spun motivul pt care am intrat in butoi, ca rad si curcile de mine ( adica io numa pt asta intru)...
eu m-am convins din nou ca fiumeu nu stie cand are ,ghiozdanelul' plin....a supt din ambii sani f bine si a mai mancat si 100-110 ml pireu de legume cu cereale (cam atata a fost), si vreo 15 ml supica (si nu dadea semne ca nu ar mai vrea, noroc ca n-a mai fost)...nu-i prea mult????????
io habar n-am cat trebuie sa pape, da parca ii prea mult....
A_driana , de minunea mea David-Andrei
roxyaly spune:
Adriana stai linistita cu mancatul.matei papa de o vreme incoace cam 800 ml lapte pe zi plus un castron mare de piure de fructe si un castronel mic de piure de legume.Deci el dupa masa de fructe si de legume mai bea si 200 ml lapte.si e un slabanog ca sa zic asa.La 6 luni are 7 kg.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
My_Lady0091 spune:
ady..un copil la 6 luni trebuie sa pape la o masa cam 240 ml de laptic/...si echivalent fructe/ legume...daca mananca mai mult nu-i nimic.copii nu-s robotii...uneori mananca mai mult.alteori mai putin..deci...chestia e sa nu ii indopi sa-i faci obezi
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 chestia e sa nu ii indopi sa-i faci obezi |
pai mie tocmai de asta mi...(desi habar n-am cat laptic bea, si nici nu voi sti vreodata)
el nici acuma nu si-o dublat greutatea de la nastere, la aproape 6 luni....cand trebuia la 4 luni...
A_driana spune:
s-o nascut cu 3700 gr, a scazut pana la 3400 gr...deci la 4 luni ar fi trebuit sa aiba 7400....el la 5 luni avea 7100 gr...
acuma cat are nu stiu, vedem saptamana viitoare, desi sunt convinsa ca n-are 7500 gr....
roxyaly spune:
Adri e ok nu te mai stresa.Da-le incolo de grafice ca vorba lui Lady nu sunt roboti saracii.important e ca papa bine si totul e ok.hai gata , sa lasam prostiile si sa ne bucuram de piticuti.ok?
mami Matei Constantin
roxyaly-poze