Bobocei de sept-oct 2008 (286)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Babyboy, ce curaj pe tine sa il lasi sa bea din cana portelanata Ce frumos rade el acolo

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

ce sa-i fac..a vazut la mami ca bea cafeaua numai din aia..si-i place si lui..canile de plastic nu sunt bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nerantula eram precisaaaaa ca e totul bine !!! Ma bucur mult.
E frumos tare numele Cezara Elena!!

Claudia bine ca ati scapat cu bine de operatie

Noi in seara asta am primit o veste minunata. Sora mea care se chinuie de cativa ani..are si o varsta..37 de ani...este insarcinata

Tocmai se hotarasera sa faca fertilizare in vitro..pentru ca nu era nici o sansa..si uite ca Dumnezeu este mare. O sa am un nepotel sau o nepotica. Sunt tare emotionata si bucuroasa
Ma duc sa mai bag o portie de tiramisu.
O noapte linistita va doresc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

la toata lumea

tuturor care poarta numele de Constantin/a si Elena

Clau_geo, MummyMagda bine ati revenit

Clau_geo sper ca toate problemele sa f ie uitate , uneori o mai las sa planga, alteori vb cu ea, deseor ii arat ceva placut, niciodata nu a plans fff rau decat daca ii este rau sau somnoroasa, multa rabdare trebuie

Nocom multa sanatate , Crinei ii sterg nasul cu servetele umede cand are muci si nu I se inroseste deloc nasul.

CD ma bucur ca sunteti bine, speram ca bobinache sa fie bine ici multi

Nerantula felicitari pentru bebelina, frumos nume , ma bucur tare mult ca sunteti bine

am vazut doi bobocei frumosi foc: Irina de Clau care are copane grase si Radu de Baby_boy care papa bine si vad ca ii place sa bea cu cana

ClaudiaH ma bucur mult ca e bine, recuperare rapida

Ada tare interesant ce zici, offf oare dc nu suntem avertizati de catre pediatri???? si multa sanatate

Babytza suntem alaturi de tine, macar virtual. Recuperare rapida tatalui iar mamei tale numai bine si sanatate, tie un camp de si putere. Multa sanatate soricelului

Cristina felicitari surorii tale, sarcina usoara si bebe sanatos

Crina vorbeste mult pe limba ei , ne arata ce vrea mereu. In ultimul timp daca o intreb ceva si ea doreste supne direct “ihi” daca nu vrea nu zice nimic.

Se pare ca aerosolii ii fac bine, deja incepe sa nu mai haraie asa rau...parca sta si ea mai bine la aspirat nasul...oricum nu ii mai curge asa des

va am pe fiecare in parte si sanatate va dorim

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ahh, asta seara a adormit cu o papusica pentru prima oara, singura a cerut-o

Cristina arunca cu niste tiramisu incoa

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

bineinteles ca daca aveam o sansa sa dorm bine am ratat-o....

TL a adormit in patul meu, langa teo si radu, in cele 10 min cat l-am lasat de paza sa ma duc si eu la baie&co

da' asa bine s-a inserat acolo ca eu n-am mai avut loc... si a trebuit sa-mi caut alta perna (evident, a adormit cu perna lui in brate, pe perna mea) si alta patura si sa ma car dincolo, unde, dupa ce am injurat pana m-am racorit, am adormit si eu.

Am aprins statia sa aud ce se petrece, in caz ca se petrece ceva...
La ora 4 fix m-am trezit ca urla Radu, cred ca a cazut din pat. Acum s-a facut liniste, si m-am strecurat cat de incet am putut sa vad ca nu doarme pe jos cum ii mai e obiceiul. TL evident doarme nemiscat.

Inca mai trag cu urechea si probabil peste vreo 10min mai bag o vizita. Ideea e ca, daca nu a adormit si ma vede, nu mai adoarme la loc si o tinem tot intr-o joaca pana dimineata... am mai patit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si poftiti la o cafea calda

Este pentru prima oara pe anul asta cand piciul doarme snur de la 9 pana la 7 Nici macar pe suzi nu a cerut-o toata noaptea

Cristina felicitari pentru sora ta Sarcina usoara si bebe sanatos

Ada ai dormit si tu putin pana la urma ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput