Crestinismul si evolutia spirituala 11

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Hristos S-a inaltat!

Iubitelor, eu sunt la hram la Patriarhie, si acum vorbeste Preafericitul (sper sa nu se supere ca scriu mesaje in timp ce-l ascult).

Crinuta, cat ma bucur pentru tine! Banuiam eu ceva. Sper sa stea cat mai mult acasa.

Iasmin ti-ai facut bine temele.
Adevarul e ca nu are rost sa ne tulburam si sa ne justificam; are dreptate Kariguld.
Uite ca eu n-am reusit sa urmez sfatul pe care mi l-a dat sambata trecuta dragul nostru parinte Proclu (pustnicul de la noi din Muntii Neamtului), care zicea ca atunci cand iti vine in minte: "mi-a zis, sa-i zic!", e mai bine sa te rogi pentru cel ce te-a mahnit/suparat/tulburat... si sa nu-i mai zici. Dar na, mai am de lucru.

Pup! ca s-a terminat predica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Hristos S-a-naltat!

La multi ani Anei pt baieti si tuturor care-si serbeaza onomastica!

Crinuta ,timp placut si bucurii!

B-nica si alti care poate mai citesc pe-aici,dar haideti si voi la subiect,propuneti si voi o tema,comentati si voi o idee,raspundeti si voi la o intrebare,eu mereu am salutat pe oricine a postat aici fie si un rind.E un subiect despre crestinism,deci poate veni cine vrea sa discutam despre.
Altfel,cum ai pus tu problema,pare ca aici noi am da un spectacol si clientii nu sint multumiti si-si cer banii inapoi.

E-adevarat ca uneori am simtit si eu ca parca n-ar trebui sa ne indepartam de la subiect,dar vorba lui patou,daca nimeni nu ne combate...cred de fapt ca buba e la titlu,e cam pretentios..asa ca ori schimbam titlul,ori ne mutam,vorba lui mamabear.

Deocamdata e zi de sarbatoare,sa ne bucuram!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

Fetelor, eu n-am scris niciodata aici, desi va citesc de mult timp. Insa, ma simt mica mica mica...extraordinar de mica. Imi sunteti dragi, invat foarte multe de la voi. Nici nu va imaginati cate lucruri si ganduri frumoase imi transmiteti. Cu discutiile, cu pildele, cu tot...Va imbratisez, si sper sa nu plecati :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui marinush

Fetelor, eu n-am scris niciodata aici, desi va citesc de mult timp. Insa, ma simt mica mica mica...extraordinar de mica. Imi sunteti dragi, invat foarte multe de la voi. Nici nu va imaginati cate lucruri si ganduri frumoase imi transmiteti. Cu discutiile, cu pildele, cu tot...Va imbratisez, si sper sa nu plecati :)

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Marinush, mai vino pe la noi, ca nu e nimeni de aici asa grozav, nici tu nu esti asa mica duhovniceste, las' ca stim noi.

Eu vin sa intaresc ceea ce am spus (ca toate aspectele astea ale vietii de zi cu zi fac parte din urcusul nostru duhovnicesc), cu icosul v al acatistului "Slava lui Dumnezeu pentru toate":

Vad cerul Tau stralucitor de stele. O, cat esti de bogat si cate lumini ai ! Prin razele indepartatilor luminatori ma priveste vesnicia; sunt asa mic si neinsemnat, dar cu mine este Domnul si pretutindeni sunt pazit de dreapta Lui cea iubitoare.
Slava Tie, pentru necontenita Ta purtare de grija;
Slava Tie, pentru oamenii pe care pronia Ta mi i-a adus in cale;
Slava Tie, pentru dragostea rudelor, pentru daruirea prietenilor;
Slava Tie, pentru blandetea dobitoacelor care-mi slujesc;
Slava Tie, pentru clipele luminoase ale vietii mele ;
Slava Tie, pentru bucuriile limpezi ale inimii;
Slava Tie, pentru fericirea de-a trai, de-a ma nevoi si de-a contempla;
Slava Tie, Dumnezeule, in veci!

Mergi la inceput

Marinush ,ce ma bucur,a,deci chiar mai sint persoane care citesc...Adevarul ca mai vad pe la alte subiecte replici ale unor useri care-mi arta clar ca-s crestini si de buna calitate si ma mir ca nu vin si pe la noi...

De fapt retractez:nu as vrea deloc sa fim mutate in alta parte,caci,desi scriem si de prin vietile noastre,scriem in principal despre credinta,asa ca am exagerat noi ca ne-am suparat:b-nica n-o fi vorbit nici ea serios...o fi vrut poate sa intre-n vorba cu noi...

E chiar o zi frumoasa pina la urma!V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Marinush, Slava lui Dumnezeu ca ai venit in sfarsit. De pe 20 aprilie de cand mi-ai promis ca vii a trecut un pic. Viteza melcului turbat, nu alta

Katya, mey tu nu intelegi ce inseamna evolutie spirituala. Alea cu utopie si SF cand ajungem la ultimul argument : literatura si Saruman...Ce, nu mai tii minte cand ''evoluam'' de mai aveam un pic si dadeam in personaje de desene animate?

Si editez sa va spun ca mai este cineva care ne citeste din umbra, eu si mamabear mai stim cateva persoane.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui marinush

nu esti mica mica. ai si tu un rol acolo unde esti, poate nici nu banuiesti ce chemare mare poti sa ai in viata.

mamabear,

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Katya referitor la titlu: mey,, ''sa se revizuiasca primesc, dar sa nu se schimbe nimica". Tu cam la ce titlu te-ai gandit, de ce ti se pare pretentios? Mie niciodata nu mi s-a parut ca ne-am indepartat de la subiect. E ca si cum ai spune ca batranele din biserica, alea de vin la biserica, nu sunt de fapt parte din Biserica...
Sa inteleg ca aici e doar filozofie pura? Pai de ce nu m-ati intrebat? Ca eu si Crinuta l-am stabilit impreuna si doar ptr ca eram timida ca Marinush si cu o mie de complexe nu am facut eu primul capitol.... Dar oricum cred ca l-ar fi facut Crinuta si fara mine... Asa ca daca aveti o problema cu titlu, ne intrebati pe noi, alea de l-am gandit. A fost el gandit asa cu un motiv...

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Iasmin draga,ai dreptate:totul e bine asa cum e,sa nu se schimbe nimic iar noi sintem toate niste dragute,cui nu-i place sa deschida subiect sau sa citeasca in alta parte.

Am plecat!v-am pupat!

Mergi la inceput