Proteste cu care putem fi solidare
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
lilianasoare spune:
Protestatar profesionist, marsuitor competent, imi ofer serviciile pentru orice tip de proteste si marsuri, inclusiv cele organizate de bisexuali, trisexuali, multi-poli-plurisexuali. Posed chip placut, usor reperabil in multime, gura mare, voce pitigaiato-stridenta (care o surclaseaza cu mult pe cea a soacra-mii), atuuri ce asigura eficienta actului. Pentru un mars de success, nu evitati sa ma contactati.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Zece ambasade au raspuns apelului paulinei: www.hotnews.ro/stiri-esential-7296396-10-ambasade-isi-exprima-sprijinul-pentru-minoritatile-sexuale-din-romania-cer-respectarea-drepturilor-acestora.htm?cfat=" target="_blank">sunt solidare!
![](images/user_man.png)
beren spune:
Sfarsitul lumii, dom'le!
Mai intai vulcanul ala cu foc si pucioasa, dupa aia dracii de AC/DC, acu' astia ...
run for the hills ... _ _ _ ...
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren Sfarsitul lumii, dom'le! Mai intai vulcanul ala cu foc si pucioasa, dupa aia dracii de AC/DC, acu' astia ... |
Stai asa, ai uitat www.noaanews.noaa.gov/stories2010/20100517_globalstats.html" target="_blank">esentialul!
Doar v-a spus-o si Gore.
![](icon_smile_big.gif)
conchita spune:
citat din mesajul lui capcaunul Zece ambasade au raspuns apelului paulinei: www.hotnews.ro/stiri-esential-7296396-10-ambasade-isi-exprima-sprijinul-pentru-minoritatile-sexuale-din-romania-cer-respectarea-drepturilor-acestora.htm?cfat=" target="_blank">sunt solidare! |
cand am vazut Africa de Sud cap de lista, am stiut sigur ca lista contine numai si numai garanti ai drepturilor omului.
![](icon_smile_cool.gif)
daca marsul unora e permis si incurajat, de ce nu e permis si incurajat marsul altora? ouch, aia is habotnici, ce-o mai fi si aia. corect, atunci run for the hills, poate se gasesc niste banane in copacii de pe deal cu ocazia asta. bleah dublul standard din nou.
eu am dat o steluta pentru prestatia de atac de haita si de bataie de joc unidirectionala de la topic. paulina, esti un monument de rabdare si decenta.
![](japonez.gif)
beren, stiu ca iar te va apuca rasul isteric, de aceea adevar graiesc, economiseste-te. cand descriai vulcanul ala cu pucioasa, eu am crezut ca iti prezinti rezumeul pe dc, asa esti de dezlantuit si de plin de ura la adresa celor care gandesc diferit.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui paulina85 Este un articol scris foarte frumos si corect romaneste. |
Nu l-am gasit in vietnameza, imi pare rau.
![](images/user_man.png)
beren spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Nu l-am gasit in vietnameza, imi pare rau. |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Zau capcaunule, vii cu decadentii astia de straini si mofturile lor de drepturi fundamentale ale omului, cand uite ce frumos le spune in romana verde d-l Tarziu pe blog-ul lui (citat pe prima pagina a subiectului): "parada a nerusinarii", "penibila manifestare", "sprijinul pervers al ambasadorilor Marii Britanii si Frantei"... Nu cumva te crezi in secolul XXI?
![](icon_smile_big.gif)
a_alinta spune:
beren, stiu ca iar te va apuca rasul isteric, de aceea adevar graiesc, economiseste-te. cand descriai vulcanul ala cu pucioasa, eu am crezut ca iti prezinti rezumeul pe dc, asa esti de dezlantuit si de plin de ura la adresa celor care gandesc diferit.
conchita , unde vezi atata ura din partea lui beren???
mie mi se pare ca tu ai asa o " ura " fata de barbatii de pe acest forum care nu iti dau dreptate tie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
cand am vazut Africa de Sud cap de lista, am stiut sigur ca lista contine numai si numai garanti ai drepturilor omului. ![]() nimic |
Ma scuzati ca ma bag, dar senzatia mea este ca Africa de Sud e cap de lista pt simplu fapt ca numele tarilor au fost insiruite alfabetic.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me