Bazar umanitar (17)
Raspunsuri - Pagina 48
alex_andra spune:
oricum, pe mine m-a amuzat teribil faza cu pantofiorii de la Anuc pe care i-am redus de la 35 la 25 de lei, pt ca nu s-a uitat nimeni la ei din cauza pretului, dar pana la urma au fost supralicitati tot pana la 35 de lei
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Dar mie una, sincer, mi se pare mai corect sa soliciti reducere la un produs, decat sa platesti doar produsul, iar taxele bancare sa fie suportate de cel la care ajung banutii.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
carminabulina spune:
Selene nu "daca te primesc cu Daria" ci te primesc doar cu Daria .
Anca aveam emotii ca nu vei primi pachetul...ma gandeam ca poate adresa e cea din buletin si nu cea de unde locuiesti sau invers...doar voiam sa-ti multumesc. Si ca sa nu devenim lacrimogene: mai stii povestea cu fanul ? De-aia imi trebuia adresa.
carminabulina spune:
Fetelor apropo de abecedar. cele mai "batrane" asa ca mine, va mai amintiti de acest www.miculparis.ro/foto/de_demult/abecedar.html#/photos/foto/de_demult/abecedar/la_televizor_mihaela.jpg" target="_blank">ABECEDAR ?
boticelina spune:
Citat: |
mai stii povestea cu fanul ? |
Stimata duamna, eu recunosc ca v-am mirosit din start, dar ai vazut ce corect am marsat? M-am aratat chiar si ingrijorata Oricum, azi am intrebat la posta si de coletul de la tine si nu venise, maine poate...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
alex_andra io stau cu okii pe inca un bun de la Anuc de cand le-ai pus, dar ma pastrez pentru o perioada cu mai putine noutati . O s vin io la momentul H sa strig "reducere"
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Stimata duamna, eu recunosc ca v-am mirosit din start, dar ai vazut ce corect am marsat? M-am aratat chiar si ingrijorata Oricum, azi am intrebat la posta si de coletul de la tine si nu venise, maine poate... |
Deci vreu sa spun doar atat: ANCA mi-ai stricat surprizaaaaaaaaaaaa! Dar nu toata
Si da, m-am cam prins ca te-ai prins ca nu mi-ai mai raspuns la mesaj . hai ca mi sa "mamait" limba in gura...
vaninaaa spune:
Am primit si eu dictionarul de la felicia74 e ca nou . Multumesc mult!
Astept cu nerabdare si masina de paine
Dodo-pui spune:
actualizez
Licitatii castigate:mikaeela,puisorul felicitari
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!