Bazar umanitar (17)
Raspunsuri - Pagina 43
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pai credeam ca trebuie sa depun si taxa postala pt colet care e mai mult cam 7 lei plus 3 lei citisem eu ca trebuie pusi in plus Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nuuuuu
Taxa de transport este 2.4 lei pe primul kg, iar apoi pt feicare kg in plus inca 1.2 lei.
Deci la tine ar fi 2.4 lei transportul.
Iar la banca, daca depui la casierie si nu e BCR nu iti ia comision. Doar BCR am inteles ca ia comision de depunere 4 lei.
Daca faci tranfer prin op, trebuie 3 lei comsion de transfer bancar.
Concluzia: Depui minim 15+2,4, adica 17.4 lei, sau 15+2.4+3, adica 20.3 lei.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana83 Alex_andra, daca tot a intrat si licitatia mea, spune-mi te rog daca crezi ca mi-ar veni: eu am 1,67cm si 60 de kg. Oare nu mi-ar fi mare?La pantaloni sau la fuste port marimea 38-40. |
Nu, sigur nu-ti este mare.
Prietena mea, cea care iti spuneam ca a purtat- o , aveam cam tot atat ca si tine si mi-a zis ca i-a venit perfect
Eu port marimea 40,deci iti e buna sigur.
BAZAR UMANITAR
nushulica spune:
citat din mesajul lui iriss27
ca sa aiba balta peste Iriss mami de Yvonne si David BLOG de mamica |
imi bati mie vreun apropo? ca tocmai ce=ma folosit si eu expresia asta si parca asa imi suna
asa...deci am reusit sa pozez doar carticelele jucariile le-as fi pozat dar cum puneam cate una deoparte cum o lua david in primire
asa ca n-a fost sa fie azi...maine cand doarme le voi poza si vineri va pleca acest colet catre pisselino,ca ea mi-a scris prima
saptamana viitoare pleaca colet spre dodo,ca a fost a2asi apoi spre mihaella 770
deci produsele pozate mai sus sunt donate pt robi
edit ca n-am pus linkul http://entertainment.webshots.com/album/577721453mwMDgl
de David si 19+
madyrizi spune:
sa stiti ca eu am patit-o la ING. am vrut sa achit intr-un cont 40 de lei si tipa de la casierie mi-a zis ca trebuie sa pun 47 de lei ca sa ajunga fix 40.
m-am ofticat ca puteam sa-i platesc mamicii ramburs si macar lua ea banii pe transport.
alex_andra spune:
citat din mesajul lui marybehappy La cererea baietelului meu licitez F 146 -5 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5473011221159084642 si ma conformez multumesc! Mary |
hihi, mary, te-a prins si pe tine bazariada
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
citat din mesajul lui diana2242 nu inteleg chestia asta cu daca faci transfer sa pui inca 3 lei mie cand fac transfer imi ia mie comisionul nu cui trimit si mama cand imi trimite la fel ii ia ei.Eu cel putin asa stiu am vrut o data sa virez toata suma din cont si nu m-a lasat pt ca mi-a scris ca nu mai am bani pt comision la ING asa este difera de la banca la banca? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
cand faci transfer bancar iti ia si tie, comiosion de op, dar ii ia si beneficiarului comision.
deh, tre' sa traiasca si bancile si angajatii lor
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Alex@sara, fac ce fac si dau de tine
Supralicitez E341 15 lei.
BAZAR UMANITAR
arcadia spune:
citat din mesajul lui carminabulina Vreau sa spun ca eu nu am avut ocazia sa-ti miros parfumul din haine Selene, da? Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Carmina, pai de ce nu spui mama ca vrei hainele de la Selene? Ca vin si ti le aduc
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
carminabulina spune:
citat din mesajul lui arcadia
Carmina, pai de ce nu spui mama ca vrei hainele de la Selene? Ca vin si ti le aduc |
Da' de ce sa mi le aduci tu? Sa mi le aduca Selene .