Bazar umanitar (17)
Raspunsuri - Pagina 34
carminabulina spune:
Mamagiuliei.
Ana_I multumesc frumos. Si as avea o sugestie daca-mi permiteti.
Acest produs http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/A03Luni#5465851751665342514 si detaliul lui http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/A03Luni#5465851756886937954 ar fi bine sa intre la diverse si nu la imbracaminte copii 0-3 luni. Cred ca se pierde pe acolo si trece vara fara a acopri capul unei bebeluse.
Parerea mea
saryta spune:
K87. Pantofiori fetite, piele, argintii cu fundita, Geox, nr 27 - 35 ron
K71. Cizme inalte imblanite, fetite, mov, nr. 27 - 24 ron
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
mihaela77O spune:
carmina,cu scuzele de rigoare,masor tot dupa ora 18.30
primul link,ma duce la toate produsele pt femei!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
mikaeela spune:
Am trimis si eu azi coletele ptr Carminabulina si Valentina_22
Bazar umanitar
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/
boticelina spune:
Marfa noua de la je la categoriile 1-2 ani, jucarii, imbracaminte femei si imbracaminte barbati.
Tot azi am platit ce aveam in finalizate pt Ionela, Alex si David, trimit imediat dovada pe mail
Am pregatit 6 colete, cand se scoala cupilul atac posta. So, pleaca azi de la mine colete pt: ninny, valenita, madame Bovary, pisellino, valentinag si crisis. Pt Crialex maine ca n-am asa cutie mare pt sacou, tre sa sap pe la munca sau sa ma milogesc jos la butic
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Alex@Sara spune:
marfa noua......
L405 11 ron
E342 7 ron
si mai e o palariuta fara cod si descriere...e gratis?
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Marfa noua de la je la categoriile 1-2 ani, jucarii, imbracaminte femei si imbracaminte barbati. Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
La E341 nu scrie nimic.
Mami de Brianna si Julia
iriss27 spune:
saryta, chiar vrei pantofiorii si cizmele ti le cedez, poate dupa ce le folositi le repuneti la bazar, ca fiica-mea este mai mica decat zanele tale.
Leditia spune:
Boticelina un link pt jucarii?
Caut ceva,nici eu nu stiu ce,ca avem o tona de jucarii,dupa parerea mea evident..care sa-l invete una alta,sau sa ne jucam impreuna.David are 1,5 ani.
Edit:am gasit jucaria :)
Noi suntem rau,David e tot mai rau desi e pe antibiotic de 4 zile,azi am fost cu el iar la spital.Acum e pe 2 antibiotice si avem 4 ture de aerosoli pe zi cu dif medicamente,aspirat,picaturi..vai de capul lui:(..Iar eu abia imi folosesc mana stanga ca m-am lovit ieri la un deget,care acum e negru,iar azi m-am taiat in fiolele de la medicamente ,dar la mana dreapta..
Prin urmare,rog fetele care mai au produse la mine sa nu se supere dk nu le pun imediat,caci mi-e imposibil acum.Multumesc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
carminabulina spune:
Mihaela la mine primu link duce unde trebuie, dar este vorba de L397.pantalon dama,vascoza,marimea L-10 ron,pt Alex,mihaela770.
Astept cu nerabdare masuratorile pt toate cele 4 perechi de pantaloni si maieu .