Bazar umanitar (17)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

mercic mult

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina
Pret n-are.

7 ron..

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

in sfarsit am reusit sa achit tot ce am finalizate ....deocamdata numai pt conturile de BT si reiffeisen o sa trimit chitantele ca pt BRD am trimis banii lui Cinezee sa faca ea platile ca eu nu am BRD in Voluntari,pe aproape.Acum incerc sa culc mandrulinele si sa trimit chitantele,si sa descalcesc la care ce am platit si cui trimit adrese,link-uri.........uof,grea bazareala asta,dar si tare frumos Revin io,sunt pe aproape,nu scapati de mine

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

dragi mamici bazariste, cu asta ce s-a intamplat? http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5466371391146340210
nu vreau sa va stresez, dar arata bine de la spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

fetelor am vb cu boticelina, vecina mea licitase si a castigat lenjeria de patut si paturica, ea mi-a dat banii mie si boticelina a zis ca e ok, dar ca in regulament e stipulat ca nu-mi pot da banii mie, ma intelegeti ce vreau sa spun, nu stiu cum sa ma explic mai bine.
depun banutii in alt cont?

ce am licitat ieri sunt pentru mine, i le-am cumparat lui robi deci depun banutii in alt cont unde nu e trecut numele.

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

supralicitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5472330362222956914 - 23 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

fetelor am vb cu boticelina, vecina mea licitase si a castigat lenjeria de patut si paturica, ea mi-a dat banii mie si boticelina a zis ca e ok, dar ca in regulament e stipulat ca nu-mi pot da banii mie, ma intelegeti ce vreau sa spun, nu stiu cum sa ma explic mai bine.

ce am licitat ieri sunt pentru mine, i le-am cumparat lui robi deci depun banutii in alt cont unde nu e trecut numele.

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

Catalina, daca cea care a dat banii si foloseste produsele nu esti tu, ci alta persoana, mie mi se pare normal sa ramana banii la tine, daca pt Robi a fost licitatia. Ce e in regulament se aplica daca ai lua tu ceva strict pt Robi sau pt tine si in loc sa platesti produsele, le=ai primi pur si simplu. Fiind vorba de alt cumparator, nu de tine, eu cred ca nu e acelasi lucru si e ok sa iti dea vecina banii tie si sa ramana la tine.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Ymca ai primit rochia?iti vine?

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

Catalina, daca cea care a dat banii si foloseste produsele nu esti tu, ci alta persoana, mie mi se pare normal sa ramana banii la tine, daca pt Robi a fost licitatia. Ce e in regulament se aplica daca ai lua tu ceva strict pt Robi sau pt tine si in loc sa platesti produsele, le=ai primi pur si simplu. Fiind vorba de alt cumparator, nu de tine, eu cred ca nu e acelasi lucru si e ok sa iti dea vecina banii tie si sa ramana la tine.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura, asta e si solutia agreata de mine, dar vroiam sa aiba si acceptul vostru

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

dragi mamici bazariste, cu asta ce s-a intamplat? http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5466371391146340210
nu vreau sa va stresez, dar arata bine de la spate

Daca n-a fost vreo modificare de coduri intre timp, a fost sters:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=152062&REPLY_ID=5939110
Edit: gianina era o gecuta de la tine?

Si eu sunt de acord sa ramana banii la pisellino.

Mergi la inceput