Bazar umanitar (17)
Raspunsuri - Pagina 27
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui koko_1 Mihaela77O ce dimensiuni are rochia asta, bust, sold, lungime ? La fel si maieul asta si ce pret are? ---------------------------------------- |
koko,rochita are 82 cm lungime,din bretea,iar bust,talie,sold,linear 36*2,dar dupa cum am spus este elastica!
iar maieul are 51 cm lungime,bretelele sunt reglabile,este din poliester cu spandex si costa 10 ron!...sunt ametita,am uitat sa dau detalii si pret despre maieu...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
katty spune:
citat din mesajul lui kokiy Katty si Flowers coletul vostru ajunge la Budapesta ,aia de Bucuresti |
Kokiy, crezi ca pot vineri sa merg sa le iau, si daca da la cine de acolo, poate imi dai detalii pe PM!
kokiy spune:
Licitez L395 -10ron
....................................................................................
De vanzare
diana2242 spune:
Am primit caciulita de la Selene este f frumoasa multumim mult.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
kokiy spune:
Katty ,azi o sa iau cu mine coletul ...maine cred ca-l preia un sofer,cand ajunge la destinatie o sa ma anunte pe mine cei de acolo ...eventual o sa te sun eu,cred ca mi-ai dat nr. tau pe PM
....................................................................................
De vanzare
diana2242 spune:
renunta la N40 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5472304677857614866 poate ii mai vrea Cris eu sper sa castig jucaria si ma sacrific pt copil
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
katty spune:
citat din mesajul lui kokiy Katty ,azi o sa iau cu mine coletul ...maine cred ca-l preia un sofer,cand ajunge la destinatie o sa ma anunte pe mine cei de acolo ...eventual o sa te sun eu,cred ca mi-ai dat nr. tau pe PM .................................................................................... De vanzare |
Parca ti l-am dat, verific pe PM-urile trimise catre tine, daca nu e, ti-l mai trimit odata, sar'-naaaaaa!
Dodo-pui spune:
Mihaela770 nici acesta n-are comentariu si-ti scrisesem mai inainte dar probabil nu ai vazut
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Mihaela770 nici acesta n-are comentariu si-ti scrisesem mai inainte dar probabil nu ai vazut |
cu siguranta nu am vazut....
pantalon dama,vascoza,marimea L-10 ron,pt Alex
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Selene_Bunny spune:
Am primit paturicile de la boticelina. Se vede aici: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CopiiFrumosi#5472903452077881346 :D
Monica, multumim mult pentru bonus, este spendid!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!