Bazar umanitar (17)
Raspunsuri - Pagina 23
catutza spune:
Alexandrina, macar aici sa ne reintanlim
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Selene, hai spune-ne cu ce parfumezi tu hainutele Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Da, da, raspunde ici nu pe PM, sa afle tot poporul. Pantalonii astia i-am spalat de vreo trei,patru ori pana acum si tot moliciosi sunt. De obicei nu folosesc balsam separat ci 2 in 1, dar acu iau... daca spui.
Mami de Brianna si Julia
Alex@Sara spune:
Selene,am masurat pantofiorii si au 14,5 cm in interior,iar daca ii sunt buni copilasului,ii scad la 15 ron
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Selene_Bunny spune:
Stai intai sa zic ca ma dati gata cu ai vostri copii...
Asa, pai acum am Lenor mov, cu capac argintiu, varianta cu microcapsule de parfum, cica. Eu sunt asa sensibila la mirosuri, am ramas cu aceasta sensibilitate din sarcina, tre' sa miros toti detergentii, toate balsamurile si sapunurile, altfel nu pot cumpara, pentru ca unele produse din aceasta gama imi intorc stomacul pe dos si imi dau senzatie de greata. Mama mi-a spus ca e tare puternic Lenorul asta cu microcapsule, va rog sa imi spuneti daca deranjeaza pe cineva - ca miros, pe piele. Eu tolerez bine Lenorul, nu si alte balsamuri. Mai este un Lenor care miroase foarte frumos, din punctul meu de vedere, dar e din gama aia noua, Satinelle, Parfumelle si ce mai era, care costa dublu decat gama normala.
Am devoalat misteru', acu' astept procent din vanzari de la Lenor.
Si pentru voi.
boti, am avizul de la tine.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Selene_Bunny spune:
Alex@Sara, copilasul are 14 cm la talpita goala, i-am aratat maica-sii, a zis ca ii sunt buni si imi multumeste mult. Ii vreau oricum. Mama lui e si ea user DC, insa are o situatie materiala foarte grea.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Flowers spune:
Selene, am notat, ca eu nu merg la cumparaturi si tre sa dau instructiuni precise pe listuta.Inca o intrebare: cat balsam pui la o masina de rufe? cate capacele?
Edit: au iesit doua intrebari pana la urma.
Scuze
Mami de Brianna si Julia
ana l spune:
La ce discutii ati ajuns . Sunteti mortale, fetelor.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
valenita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei Buna dimineata, sunt in actualizari Multumesc tuturor pt licitari !
Valenita, la L54 cat sa las pana la urma 6 sau 7 ? Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Scuze, eram pe jumatate adormita, pentru L54 lasa 6 lei, sunt generoasa in dimineata asta
alexandrina spune:
Am impartit categoria I. 7-16 ani in
I. 7-10 ani http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I710Ani#
T. 11-16 ani http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/T1116Ani
si produsul care nu era potrivit acolo (si are deci schimbare de cod):
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5457846135351656930
Atentionez ca am modificat in consecinta si codurile in albumul nou.
Sper ca le-am nimerit. Sunt si produse fara marimi, acelea au ramas toate in I. 7-10 ani.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
szivarvany spune:
Alexandrina, ai muncit, nu gluma,
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela