Bazar umanitar (17)
Raspunsuri - Pagina 21
crisis81 spune:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5472312605806454338 70 lei
Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
carminabulina spune:
Ancadragoman aceasta papusa dragutica cat de mare e de fapt? http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/JJucarii#5458075291004418834
ymca spune:
gianina, multumesc. avem o rochita care merge grozav cu boleroul. eu am descoperit de curand necesitatea unui bolerou in garderoba unei fetite si ma bucur ca mi s-a oferit posibilitatea achizionarii.
puisorul m-am bucurat enorm sa te vad aici si rochita sper sa va vina. mai ales ca ce vezi tu in poza este spatele rochiei (alex_andra este responsabila cu imaginea). rochia se numeste zig-zag si are un model mai ciudat, cu niste nasturi in diagonala pe fata si cu niste cute/falduri la spate.
rhyanna doresti o rochie de ocazie sau o rochie tip serbare, copila reprezentand un personaj anume?
carminabulina spune:
Flowers ai spus ca ai pus niste carti labazar sau nu am inteles eu bine? Daca da sa stii ca nu le vad .
Si acum dragi telespectatori va urez Noapte buna!
iriss27 spune:
Supralicitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5459550595085836946 33 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5458156595292528562 23
szivarvany spune:
Buna dimineata, sunt in actualizari
Multumesc tuturor pt licitari !
Citat: |
citat din mesajul lui valenita Buna tuturor! daca tot s-au inmultit produsele si preturile sunt tot mai mici, fac si eu niste reduceri : B130 - 8 lei C99 - 8 lei D14- 9 lei E64- 5 lei E100-5 lei E103-5 lei E145- 5 lei E146- 6 lei H69-7 lei K12- 5 lei L52- 7 lei, precizez ca fusta e din in, talie 36x2 L54 - 6 lei L212 -10 lei L54- 7 lei .. si retrag E67 (sacul de dormit) Multumesc fetelor care vor actualiza- scuze ca n-am pus link la fiecare produs, dar pic de somn Maine sper sa am timp sa pun cateva produse noi. Noapte buna! |
Valenita, la L54 cat sa las pana la urma 6 sau 7 ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alexandrina spune:
Licitatii finalizate pentru: Selene_Bunny, ellinia, valentina_22, alex_andra, arcadia si alexandrina
ACTUALIZEZ Edit: pana am scris s-a apucat de actualizat altcineva, deci nu mai actualizez.
Pentru ca de o saptamana n-am fost in stare sa fotografiez o chitanta o rog pe mikaeela sa confirme 10 lei pusi de mine martea trecuta parca.
Si precizez ca alexandrina din confirmarea lui mari_paun nu eram eu.
Si mari te rog iar, nu confirma liste intregi de persoane, unora nu le place sa-si vada nici macar prenumele public. Iar daca ne dai nume, sau prenume sau initiale tot nu putem confirma dupa user. Si daca ne dai chiar userul nu stim daca s-a confirmat deja pentru el, caci daca s-a confirmat avem de cautat pe unde nu mai sunt.
Rugamintea mare este sa confirmi daca-ti cere cineva in mod anume. Daca primesti PM "mari te rog confirma 20 de lei, i-am platit alalataieri si ma chama X. Y., sunt userul zzz" atunci vii pe subiect si scrii "userul zzz mi-a cerut confirmare pentru suma de 20 de lei in contul lui Ema", sau daca vezi aici la subiect (nu-i obligatoriu sa vezi).
Si, mi-am adus aminte ca intrebai daca ai castigat ceva produs, produsele castigate le poti vedea in albumul FINALIZATE, dar daca nu le-ai castigat tu si ele deja au fost platite nu le mai gasesti acolo.
Deci, pe scurt, ce-ai castigat trebuie sa fie in FINALIZATE.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Flowers ai spus ca ai pus niste carti labazar sau nu am inteles eu bine? Daca da sa stii ca nu le vad . Si acum dragi telespectatori va urez Noapte buna! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Au aparut dar nu-s ce vrei tu,cred....
Mami de Brianna si Julia
Dodo-pui spune:
Buna,
adaug produsele oferite de Mihaela770
PS:Mihaela ai cateva produse,...iar...fara nici un comentariu
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!