Bazar umanitar (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

intre o pauza de facut mancare si de intins rufe,am mai pus si eu niste produse pt bazar pt doamne si de aici pt baietei 4-5 ani!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ok diana sa vedem ce zic fetele care se ocupa de bazar,eu repet nu vreau sa supar pe nimeni daca nu se poate pune inapoi dar ma gandesc ca ti-am suflat-o tie care aveai nevoie de ea ca acum s-o tin eu in garaj pana o voi folosi si nu e corect

cred totusi ca cel mai corect ar fi sa o iei la ultimul pret licitat de tine si sa se anuleze ultima mea supralicitare,dar zic asta asa dupa capul meu nu stiu care sunt regulile bazarului

de David si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

nu stiu daca ati citit ultimul mesaj al lui Any,referitor la banuti,asa ca mi-am permis sa-i dau copy/paste si sa-l pun aici

"dragele mele aici se traieste din donatii adica ei opereaza si fac ce fac din donatii care din pacate sunt tot mai putine....ajut si eu cum pot dau interviuri ca sa se mai stranga ceva banuti pt ei..
nu miaiu cerut direcct au spus ca daca pot contribui si eu cu ce suma vreau ar fi binevenit...dar am vb si cu dr ezerei este seful de le anestezisti si el mia spus cam cat au dat altele bine altii au dat mai mult dar asta e .
aici unde stam nu platim cazare caci este tot din donatii si nu platim mancare caci neo facem adica ei ne dau cartofii varza ceapa morcovii carnita de pui,,,,,si noi facem,,,,,,,
dar sa stiti ca nu este deloc cum ma asteptam adica credeam ca sunt o fundatie mare si desi au birouri peste tot lumea nu prea mai da bani si cererirle sunt enorme........
fac si ei ce pot ca sa ne dea strictul necesar adica mancare si pampers lapte ne da o data la 2 sapt asa ca daca ramane,m fara cumparam mai ales ale care bea 3 sticle pe noapte
asa ca nu este cum am crezut dar nu este rau chiar asa fetele din casa sunt de treaba si ne intelegem bine si impartim ce avem sau ce cumparam.............
nu e rau dar asteptarea te omoara si ei nu sunt ca noi ei o data iti explica si gata atat nu de 10 ori si nuti spune ca e bine sau nu ei spun mereu bine ca traieste si atat asa sunt ei dar asta e nu sunt in rom unde trb sa dau la doctor in buzunar dar macar am dat si npoate va mai salva alte vietii..
eu in plicul de donatie am copiat lista de pe prima pagina si am spus ca banii sunt de la voi si acum aveti o inimiora pe peretele inimiii care este pt donatorii....o sa fac o poza
nu sunt rai ei daca primesc si o prajitura la birouri din donatii neo dau noua la copii.....asta e cei cu banii nu stiu ce inseamna un copil bolnav...
nu am vrut sa mai cer ce sa va mai cer cand miati dat tot ce se putea mai bun am ajuns aici si voi mati sustinut nimeni altii.............
sper sa am ceva vesti maine daca intram sau cand caci luni alex face 2 anisoriiiii sper sa nu intre luni chiar de ziua lui
va multumesc din inima caci sunteti alaturi de noi"

asadar toate produsele donate de mine,vor fi pt ALEX!
inca mai are nevoie de banuti si sunt la mii de km de casa!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisica7488 spune:

Supralicitez R238 -57 lei multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Momentan stiind ca am pierdut jucaria am licitat alt ceva si nu am cum sa mai platesc si jucaria la ultimul pret si celelalte licitatii.Ca atare astept o idee de la cele mai vechi pe aici ziceti-ne ce am putea face si daca o pot lua si la ce pret.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

numai bine m-am gandit sa depun banutii pt Alex.Dimineata voi depune 120 ron

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Supralicitez R238 - 60 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5472312605806454338

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu am citit, mihaela, ce a zis any, tocmai de aceea, tot ce am licitat si nu are destinatar, va fi depus in contul lui alex.

Referitor la tricouri....nu mai zic nimic, o las cum a picat.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman
[

Mai am de primit de la Crissandrada, Kokiy, de la care nu am mai primit niciun semn.

..si de la mine . dar l-am pus la posta, am si anuntat.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Pe tine nu te-am pus la restante. Multumesc frumos , nu apucasem sa citesc tot din urma, is la pag 28, cap trecut.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristaluna

Nu reusesc nici la mari_paun sa-i trimit mesaj. Imi trebuie un numar min. de postari sau nu au ele activat PM-ul??
Scuze de offtopic.

ce mesaj trebuie sa-mi trimiti? am facut aseara confirmarea de la tine multumim

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 18+ si mami de Ema

Mergi la inceput